Υπάρχει τρόπος επιστροφής σε παλαιότερη βερσιόν Barry Allen?

Voreios

Supreme Member
18 January 2007
4,750
Στον DM800?
Δοκίμασα να περάσω την 4.6.8 (που είχα πριν) πάνω στην 4.6.12 που έβαλα σήμερα αλλά δεν την δέχεται...μου λέει οτι είναι updated με την τελευταία βερσιόν!
Ομως, απο όταν έβαλα την 4.6.12, το youtube plugin που μου δούλευε κανονικά (μετά απο αρκετή προσπάθεια λόγω ιδιόμορφου ρούτερ) έπαψε να μου δουλεύει, και μάλιστα κρασάρει ο δέκτης και σε Gemini 3.80 και σε Newnigma 2.2
Αν δεν υπάρχει τρόπος...επιστροφής, μήπως μπορεί να μου πει κάποιος που έβαλε την 4.6.12 αν συνεχίζει να του δουλεύει το youtube...

Πρέπει να απεγκαταστήσεις την νεότερη έκδοση και μετά να περάσεις την παλιά.
Εσύ προσπαθείς προφανώς να γράψεις πάνω της.

Δώσε από telnet:
ipkg remove enigma2-plugin-extensions-barryallen

αφού πρώτα κάνεις boot από την flash.

Μετά την απεγκατάσταση, την νέα στο tmp κλπ.κλπ.

Εχει καποια καινουργεια εκδοση προβλημα το λεω για να μην την πατησω γιατι εγω εβαλα πριν 1/5 μηνα την εκδοση που ειχε ηδη μεσα το oozoon στα downloads!!!!

Εχει καποια καινουργεια εκδοση προβλημα το λεω για να μην την πατησω γιατι εγω εβαλα πριν 1/5 μηνα την εκδοση που ειχε ηδη μεσα το oozoon στα downloads!!!!
Ναι, νεότερες εκδόσεις μπορεί να εμφανίσουν κάποιες ασυμβατότητες, με γνωστότερη την μη απόκριση του τ/χ. όπου πρέπει να παρέμβει ο χρήστης και να το επαναφέρει. (εύκολα)

Εγώ έχω μείνει σε παλιά έκδοση 4.6.3 και δεν σκοπεύω να αναβαθμίσω αφού όλα δουλεύουν σωστά. Οι νεότερες εκδόσεις προσαρμόζονται στον 8000

Re: Απάντηση: Υπάρχει τρόπος επιστροφής σε παλαιότερη βερσιόν Barry Allen?

Πρέπει να απεγκαταστήσεις την νεότερη έκδοση και μετά να περάσεις την παλιά.
Εσύ προσπαθείς προφανώς να γράψεις πάνω της.

Δώσε από telnet:

αφού πρώτα κάνεις boot από την flash.

Μετά την απεγκατάσταση, την νέα στο tmp κλπ.κλπ.

Ευχαριστώ Αλεξ...ναι προσπαθούσα να γραψω επάνω της όπως γραφω τις νεότερες πάνω στις πιο παλιές....αλλά ο Μπαρυ Αλλεν είναι έξυπνος και με μυρίστηκε!
Θα κανω αυτό που λες το απόγευμα και λογικά θα δουλεψει
Η 4.6.8 που ειχα μου δουλευε άψογα, η 4.6.12 μου εκανε το πρόβλημα που αναφερω

Αλεξ...κατι ειναι λαθος στην εντολή γιατι δεν μου το αφαιρεί...

Εχω κάνει απεγκατάσταση με αυτήν.

Προϋπόθεση να έχεις μπουτάρει από το image στην φλας.

Φίλιππε, κάνε copy-paste την γραμμή!
Η τελευταία έκδοση ΒΑ είναι πλέον η 4.6.13

Λεπτομέρειες για την εξέλιξη του project Barry Allen μπορείτε να διαβάζετε στο IHAD, στο παρακάτω thread:
http://www.i-have-a-dreambox.com/wb...60&threadview=0&hilight=&hilightuser=0&page=1

(προυπόθεση, η γνώση της γερμανικής. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να κατεβάζετε την τελευταία έγκυρη έκδοση)

Αλεξ σου επισυναπτω τις δοκιμές που δεν απέδωσαν, δοκίμασα και με διαφορετικές ορθογραφίες και πάντα στην φλάς (newnigma)

Attachments

• apotyxhmeno BA remove.JPG
    apotyxhmeno BA remove.JPG
    46.3 KB · Views: 6
Αφου δεν μπορω να παω πίσω...θα βαλω το νεότερο κουστούμι, μήπως και μου κάτσει καλύτερα!

H αφαίρεση του ΒΑ και η εγκατάσταση κάποιας από τις τελευταίες εκδόσεις έχει το τίμημα της..
Μετά την επιτυχή απεγκατάσταση του ΒΑ 4.6.4, η εγκατάσταση του 4.6.13 μέσω telnet "καθάρισε" το στικάκι και τώρα φτου κι από την αρχή να ξαναστήσω τα images στο στικ..:bigcry:

Σε περίπτωση απλή αναβάθμισης δεν επηρεάζονται τα images στο στικ.

Και μια και έγινε η ζημιά, στήνω ένα ολόφρεσκο experimental 25-10-2008 στην flash από εδώ:
http://dreamboxupdate.com/opendreambox/1.5/dm800/images/

Η τακτική αναβάθμιση του Image της flash συνιστάται να γίνεται σε τακτά διαστήματα ώστε ο δέκτης να είναι πάντα σε φόρμα, δηλαδή ενημερωμένος με νέους drivers και όλες τις νέες βελτιώσεις.

Μα τι ηλίθιος....διαβασα την απάντηση του leo06 απο την ειδοπίηση στο εμαιηλ και ετρεξα να βαλω extensions αντι extension και πραγματι δούλεψε...αλλά έπαθα κι εγω ότι και ο Αλεξ, δηλαδή έχασα όλα τα images που ειχα στο στικ γιατι μου το φορμάρισε με το έτσι θέλω!
Ελπίζω τουλάχιστον να μου κράτησε το backup, τωρα το εβαλα να επαναφέρει τουλάχιστον το gemini 3.80 αλλά συνολικά για να έρθουν όλα όπως τα είχα....θέλει κάμποση δουλειά!
Και το χειρότερο...ούτε με την 4.6.8 μου ξαναδούλεψε το youtube που τελικά αποδεικνύεται πιο ζόρικο, κατι αλλο θα φταίει....

Δυστυχώς και το backup στο στικ το κρατάει...οπότε εξανεμίστηκε!
Εχω γυρίσει μερικούς μηνες πίσω (θα παρω το backup απο την flash αλλά το πλήρες ήταν του gemini στο στικ...)

Παιδια τωρα είδα το thread και αν δεν κάνω λάθος πρεπει να υπάρχει και εντολη force install....οποτε λογικά μπορείς να περάσεις και πιο παλιο barry allen