Δηλαδή το να βαφτίσει κανείς τους βουλευτές Αρειανούς αποτελεί "κριτική"?
Μήπως να ξεκινήσουμε και κουβέντα στο εάν είναι ή συμπεριφέρονται σαν αρειανοί?
Ως ένα (ακόμη) θέμα που άνοιξε κάποιος για να γράψει αυτό που του πέρασε από το μυαλό το βλέπω, καθόλου μεμπτό κατά τα λοιπά.
Δεν ξέρω εσύ αγαπητέ πως λαμβάνεις τα ερεθίσματα της καθημερινότητας και τα θέματα που παίρνουν δημοσιότητα. Ώρα είναι μας πεις πως δεν υπάρχουν και σκάνδαλα (που αναφέρομαι παραπάνω).
Όταν ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ εμανίζεται με αυθαίρετο, ο υπουργός εμπορικής ναυτιλείας έχει off shore εταιρεία για να αποφεύγει τη φορολογία που όλοι μας επωμιζόμαστε
Εσύ πες τους όπως θέλεις, πάντως εφόσον είναι εκτός της γήινης πραγματικότητας (της πραγματικότητας που όλοι ζούμε) εγώ τους ανέφερα ως αρειανούς. Και επαναλαμβάνω πιθανώς εμείς να είμαστε σε άλλη πραγματικότητα.
Εκτός και αν σε ενοχλεί τόσο πολύ πια η λέξη αρειανοί, μπορώ να στο μεταφράζω ως "εκτός πραγματικότητας".
Και το θέμα όπως και κάθε θέμα, εξαρτάται πως το βλέπει κανείς. Ώς "παιδική χαρά" ή τις επεκτάσεις που μπορεί να έχει.
Φυσικά λοιπόν θα κρίνονται όλοι και όλα εκτός και αν εσύ θέλεις να μου πεις τι θα κρίνω στη ζωή μου.
Παρ' όλα αυτα εσύ μπορείς να μην συμμετέχεις στη συζήτηση αν θεωρείς ότι είναι γελοία.
Ελάτε βρε παιδιά,μη τα παίρνουμε όλα της μετρητοίς!(Εξάλλου τόσα και χειρότερα έχουν ακούσει απο σατυρικές εκπομπές)
Ας το διακωμωδίσουμε λίγο το πράγμα..
Το γέλιο μακραίνει την ζωή :grandpa:
Δεν είπα τίποτα από τα ανωτέρω. Απλώς ότι με τη φράση "είναι αρειανοί" δεν θεωρώ πως μπορεί να αρχίσει σοβαρή συζήτηση και κριτική των όσων έκπληκτοι τελευταία μαθαίνουμε. Είναι όπως και να το κάνουμε αφορμή για πιο "ελαφρά" κουβέντα.
Τα υπόλοιπα είναι μάλλον δικές σου εικασίες, το δε ύφος σου ("Φυσικά λοιπόν θα κρίνονται όλοι και όλα εκτός και αν εσύ θέλεις να μου πεις τι θα κρίνω στη ζωή μου") αναιτίως οξύ. Δεν νομίζω κανείς να ενδιαφέρθηκε να επιβουλευθεί την ελευθερία της γνώμης σου.