Υποκατηγορία "Φωτογραφία-Video"

Billy the Kid

Moderator
Staff member
28 April 2007
15,138
Αθήνα
Ορμώμενος απο το σχετικό νήμα http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=20565&page=12 ποστ#120 κάνω αυτήν την πρόταση προς τους Διαχειριστές/Συντονιστές του AVClub θεωρώντας ότι η φωτογραφία και το video αποτελούν τομείς έντονου ενδιαφέροντος τόσο απο τους ερασιτέχνες όσο και τους επαγγελματίες του χώρου ώστε να αποτελέσει απο μόνη της ξεχωριστή κατηγορία.
Αναρτώνται τακτικά ενδιαφέροντα θέματα τα οποία "χάνονται" μέσα στην κατηγορία Gadgets η οποία κατα την γνώμη μου την αδικεί.
Ευχαριστώ!

Υ.Γ Η Φωτογραφία και το βίντεο ........αυτά κι αν είναι Hi Definition....Hi End... Hi Whatever ;)

Last edited:
επικροτω την προταση του Βασιλη και το ιδιο πιστευω οτι θα θελαν ολοι οσοι ασχολουνται με την φωτογραφια ερασιτεχνικα ή επαγγελματικα.

Το ενδιαφερον μεγαλωνει, νεα μελη εμαφανιζονται ολο και πιο συχνα, πολλα ενδιαφεροντα θεματα παρουσιαζονται. Νομιζω πρεπει να γινει κατι διαφορετικο (γκαλερι φωτογραφιων μελων, ισως και διαγωνισμοι). Παρακαλω δειτε το.

Συμμετέχοντας στην κατηγορία της φωτογραφίας και εγώ νομίζω ότι χάνεται στα gadgets.Η φωτογραφία και το βιντεο δεν έχουν σχέση με τις παιχνιδομηχανές και τα κινητά.

Η πρότασή μου έιναι η εξής:Ξεχωριστή κατηγορία Φωτογραφία-Βιντεο με υποκατηγορίες 1)βιντεο 2)compact φωτ. μηχανές και 3)dslr

Πάντα με εκτίμηση για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται εδω μέσα -bye-

εχουν ενημερωθει τα παιδια των κατηγοριων και συντομα θα εχετε νεα!!!!

Απάντηση: Re: Υποκατηγορία "Φωτογραφία-Video"

εχουν ενημερωθει τα παιδια των κατηγοριων και συντομα θα εχετε νεα!!!!

:ernaehrung004::ernaehrung004::ernaehrung004:
Λάρρυ έχουμε κάτι τσίπουρα να πιούμε το Πάσχα!
Εντάξει;;

θα ειμαι τερμα του χωματοδρομου στην παραλλια Διλησσου

Συμμετέχοντας στην κατηγορία της φωτογραφίας και εγώ νομίζω ότι χάνεται στα gadgets.Η φωτογραφία και το βιντεο δεν έχουν σχέση με τις παιχνιδομηχανές και τα κινητά.

Η πρότασή μου έιναι η εξής:Ξεχωριστή κατηγορία Φωτογραφία-Βιντεο με υποκατηγορίες 1)βιντεο 2)compact φωτ. μηχανές και 3)dslr

Nα πω κι εγώ ότι συμφωνώ απόλυτα στην δημιουργία κατηγορίας.
Επίσης να προσθέσω ειδική υποκατηγορία 4) επεξεργασία-εφαρμογές, μιας και όλοι όσοι χειριζόμαστε video/photo, θα θέλαμε μια παρέα πιο ειδική με ανταλλαγή απόψεων αλλά και προτάσεων για τις εφαρμογές μας.

Συμφωνώ κι εγώ ότι ένας διαχωρισμός των κατηγοριών "φωτογραφίας" και "βίντεο" θα ήταν χρήσιμος. Βέβαια, δεν ξέρω πόσοι φίλοι ασχολούνται ενεργά με την επεξεργασία βιντεο, αλλά και να μην είναι τόσοι πολλοί, μπορεί να ξεκινήσουν εαν γίνει και καλή δουλειά και γραφτούν κάποια καλά tutorials από τους πιο έμπειρους. Εξάλλου όλοι σχεδόν θα έχουμε κάποτε βιντεοσκοπήσει κάποιο σημαντικό event (παιδιά, βαπτίσεις, διακοπές,..) οπότε καλό θα είναι να μάθουμε όλοι μας πως να κάνουμε μια καλή επεξεργασία και μεταφορά σε DVD και αργότερα σε BD HD.
Για τη φωτογραφία, πιστεύω ότι ασχολούνται πολλοί περισσότεροι.
-bye-

Last edited:
Ιδέες υπάρχουν εδώ και καιρό, και συζητιούνται επίσης στη διαχειριστική ομάδα. Όταν καταλήξουμε να είστε σίγουροι ότι θα το μάθετε!

+1

στην κατηγορια βιντεο θα προτεινα 2 υποκατηγοριες...

Βιντεοκαμερες
Επεξεργασια υλικου- μονταζ