Υπολογιστής για γραφείο

nikosmelt

AVClub Addicted Member
19 March 2007
2,070
Κατερίνη, Ελλάδα
Θέλω να κάνω ένα pc για γραφείο. Θα είναι μόνο για λίγο μουσική,internet, office άντε και κανένα πρόγραμμα πελατών (είναι ιατρείο).
Ερώτηση 1η: eshop ή πλαίσιο?
Ερώτηση 2η: επειδή στο ιατρείο θα υπάρχουν 2 υπολογιστές, μπορώ να αγοράσω windows xp με πάνω από μία άδεια χρήσης? Υπάρχει τέτοια δυνατότητα? Αποκλείω εκ των προτέρων τo linux, γιατί οι γιατροί είναι άσχετοι από υπολογιστές.
Ερώτηση 3η: ποια μητρική με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών προτείνετε? Γενικά, λόγω της ελαφράς χρήσης, τους έπεισα ότι δεν αξίζει να δώσουν πολλά λεφτά, θα πάνε χαμένα.
Ερώτηση 4η: Από laser ασπρόμαυρο εκτυπωτή και fax τί προτείνετε?

Thanks a lot!

Αποκλείω εκ των προτέρων τo linux, γιατί οι γιατροί είναι άσχετοι από υπολογιστές.

Λίγο ρατσιστική δεν είναι αυτή η δήλωση; :grinning-smiley-043

Σοβαρά τώρα, αφού προορίζεται για χρήση γραφείου καλύτερα να πας σε AMD σύστημα αφού οι περισσότερες μητρικές τους έχουν επαρκές ενσωματωμένο κύκλωμα γραφικών, καλύτερη διαχείριση ενέργειας και καλύτερες τιμές.

Είτε τον παραγγείλεις από Plaisio είτε από E-shop μικρή διαφορά έχει, οι τιμές τους είναι παραπλήσιες.

Για εκτυπωτή να προσέξεις πολύ το κόστος εκτύπωσης ανά σελίδα κι όχι απλά την τιμή τους...

Εννοείται ότι αναφερόμουν στους συγκεκριμένους γιατρούς και όχι στους γιατρούς γενικώς.:flipout:
Όντως και εγώ το support σκέφτομαι και κολλάω για το eshop, γιατί γενικότερα έχει λίγο καλύτερες τιμές και καλύτερη ποικιλία.

To πιστεύω και το γραφώ και επώνυμα ... εξαρτάτε το που θα πέσεις !!!!!

Η αλήθεια είναι ότι τα παιδιά εδώ στο eshop Κατερίνης είναι πολύ εξυπηρετικοί και μία φορά που χρειάστηκε να κάνω μια αλλαγή σε ελαττωματικό προϊόν ήταν άψογοι. + ότι ξέρουν καλά από υπολογιστές, δεν είναι απλώς έμποροι. Με βλέπω να κλίνω προς eshop, μάλλον μέσα στο Σαββατοκύριακο θα παραγγείλω. Κάποια πρόταση για laser ασπρόμαυρο εκτυπωτή?

Ερώτηση 2η: επειδή στο ιατρείο θα υπάρχουν 2 υπολογιστές, μπορώ να αγοράσω windows xp με πάνω από μία άδεια χρήσης? Υπάρχει τέτοια δυνατότητα?
Καμιά πρόταση γι' αυτό?

Δεν ξέρω αν μπορείς να αγοράσεις ακόμα άδεια XP, αλλά μπορείς να πάρεις περισσότερες άδειες χρήσης νομίζω. Δεν ρωτάς την MS;