οχι..μιλαω για κατι BR , που περιλαμβανουν ολες τις γλωσσες εκτος της ελληνικης.Μιλάς για προσθήκη υποτίτλων σε mkv???
οχι..μιλαω για κατι BR , που περιλαμβανουν ολες τις γλωσσες εκτος της ελληνικης.
Συγνωμη αν κουρασα , απλα δεν το γνωριζω , και ισως η αγνοια μου να κουραζει...
αυτο ακριβως θελω..μεσω media player με ενδιαφερει μονοΟ οδηγός που αναφέρεται είναι πολύ σωστός... (Αυτά εφόσον θέλεις να τα κάψεις σε δισκάκι μετά)..
αν ενδιαφέρεσαι να παίξεις τα Blu Ray Rips με άλλους υπότιτλους μέσω υπολογιστή ή media player νομίζω υπάρχει πιο απλή λύση....
Ο οδηγός που αναφέρεται είναι πολύ σωστός... (Αυτά εφόσον θέλεις να τα κάψεις σε δισκάκι μετά)..
αν ενδιαφέρεσαι να παίξεις τα Blu Ray Rips με άλλους υπότιτλους μέσω υπολογιστή ή media player νομίζω υπάρχει πιο απλή λύση....
Εχω την εντυπωση οτι αν βαλεις σε ενα φακελο το .m2ts αρχειο της ταινιας (το μεγαλυτερο σε μεγεθος) και το .srt με τους υποτιτλους που θες (φυσικα να εχουν το ιδιο ονομα: π.χ movie.m2ts,movie.srt) βλεπεις την ταινια με τους υποτιτλους που θες.
Offtopic: συνήθως οι ταινίες bd που είναι ριπαρισμένες, έχουν ένα μεγάλο .mt2s αρχείο, το οποίο είναι και η ταινία. Έχω βρει όμως και ταινίες, στις οποίες υπάρχουν πάρα πολλά μικρά .mt2s και όχι κάποιο μεγάλο. Πώς μπορώ να ξέρω ποια από αυτά είναι η ταινία? Κλείνει το offtopic...
Offtopic: συνήθως οι ταινίες bd που είναι ριπαρισμένες, έχουν ένα μεγάλο .mt2s αρχείο, το οποίο είναι και η ταινία. Έχω βρει όμως και ταινίες, στις οποίες υπάρχουν πάρα πολλά μικρά .mt2s και όχι κάποιο μεγάλο. Πώς μπορώ να ξέρω ποια από αυτά είναι η ταινία? Κλείνει το offtopic...
Να το θεσω διαφορετικα-αγοραζω blue ray ταινια απο ευρωπη και ερχεται σε μενα χωρις ελληνικους υποτιτλους(παραδειγμα ειναι).Την κατεβαζω σκληρο και θελω μετα να την δω με το dune αλλα να προσθεσω ελληνικους υποτιτλους.Η διαδικασια ειναι μια, σαν αυτη που περιεγραψε ο φιλος Γιαννης ή υπαρχει κατι πιο ευκολο?
Το tsmuxer όντως ανοίγει κανονικά τα mpls αρχεία - είναι μάλιστα και η προτιμότερη επιλογή καθότι είμαστε σίγουροι ότι έχουμε επιλέξει ολόκληρη την ταινία και δεν μας λείπει κάποιο m2ts.
ετσι ακριβως παιζω τα bluray (m2ts) μου με ελληνικους υποτιτλους στο dune απροβληματιστα και χωρις καμια μετατροπη/επεμβαση.Όπως αναφέρεται και παραπάνω:
<Εχω την εντυπωση οτι αν βαλεις σε ενα φακελο το .m2ts αρχειο της ταινιας (το μεγαλυτερο σε μεγεθος) και το .srt με τους υποτιτλους που θες (φυσικα να εχουν το ιδιο ονομα: π.χ movie.m2ts,movie.srt) βλεπεις την ταινια με τους υποτιτλους που θες>.
(και για να είσαι 100% σίγουρος ότι θα σου δουλέψει ρίπαρε ένα BluRay o ίδιος σε file mode, (όχι iso), κατέβασε υπότιτλους από το δίκτυο και δοκίμασέ το στο Dune)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.