ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΣΕ iZAK ΤΗΣ UNIBRAINE

asatsa

Established Member
22 November 2007
171
Καλησπερα παιδια μου εχουν παρει δωρο μια συσκευη multimedia center iZAK με σκληρο δισκο 80g. Εχω ομως προβλημα δεν μπορω να περασω υποτιτλους σε μια ταινια ωστε να την δω στην τιβι μετα. Τους περναω αλλα δεν εμφανιζονται στην τιβι. Οι οδηγιες λενε να ονομασω τους υποτιτλους ακριβως οπως ονομαζεται και η ταινια. Το εχω κανει αυτο αλλα τιποτα δεν εγινε. Μπορει καποιος να μου πει τι να κανω αν ξερει?

Aνοιξε τους υποτιτλους με notepad και σωσε τους σαn Unicode... και φυσικα πρεπει να πατησεις και το κουμπι subttitles sto χειριστηριο του izak.
Σαν καταληξη πρεπει νομιζω να ειναι .srt η .txt, δοκιμασε και με τα2.

Aνοιξε τους υποτιτλους με notepad και σωσε τους σαn Unicode... και φυσικα πρεπει να πατησεις και το κουμπι subttitles sto χειριστηριο του izak.
Σαν καταληξη πρεπει νομιζω να ειναι .srt η .txt, δοκιμασε και με τα2.
Το εκανα αυτο φιλε μου αλλα και παλι τιποτα. Επισης σε ενα αλλο φορουμ που ειδα και εγραφαν και αλλα παιδια με το ιδιο προβλημα εβαλα και αλλη γραμματοσειρα στο φακελο font και με καταληξη .ttf οπως επρεπε δηλαδη. Αλλα και παλι τιποτα δεν εγινε. Δεν ξερω τι αλλο μενει εκτος του να παρω τηλεφωνο την εταιρεια μπας και λυσω το προβλημα

Παρε τηλ. την Unibrain. Eιναι ευγενέστατοι και πολύ εξυπηρετικοί. Εγώ τους είχα στείλει mail ενα απόγευμα και μου απάντησαν σε μισή ώρα!!!
Επίσης μου αντικατέστησαν το Izak χωρίς κόστος για κάποιο πρόβλημα που είχε , παρόλο που δεν είχα απόδειξη αγοράς.

Παρε τηλ. την Unibrain. Eιναι ευγενέστατοι και πολύ εξυπηρετικοί. Εγώ τους είχα στείλει mail ενα απόγευμα και μου απάντησαν σε μισή ώρα!!!
Επίσης μου αντικατέστησαν το Izak χωρίς κόστος για κάποιο πρόβλημα που είχε , παρόλο που δεν είχα απόδειξη αγοράς.
Μαλλον αυτο θα κανω,δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται..

καλησπερα παιδια ποσ μπορω να μεγαλωσω το μεγεθοσ τησ γραμματοσειρα γιατι μου φαινονται πολυ μικρα.

Παιδια καλημερα.
Ειναι το πρωτο μου ποστ...οποτε καλη αρχη!
Ειμαι σε σκεψη να αγορασω το izak.Εχω διαβασει διαφορα fora με πολυ καλες κριτικες,αλλα αυτο που με φρεναρει ειναι
1. Οτι βγαινει izak 2 μεσα στο 2009 με υποστηριξη HD
και
2. το οτι φοβαμε μηπως ειναι ξεπερασμενο (για το izak 1 εννοω)...δεν βλεπω να το εχουν και πολλα καταστηματα.Γιατι λετε αυτο?
Συμφωνα με τις δυνατοτητες του ειναι ενα πολυ καλο portable media center.
Οποιοι το εχουν ..ας μου πουν καμια γνωμη μηπως και αποφασισω τελικα τι να κανω....:a0210:

Ειπα να ποσταρω εδω ,για να μην ανοιγω νεο θεμα.Αν νομιζουν οι διαχειριστες οτι ειναι λαθος ,ας το βαλουν στη σωστη του θεση.

Ευχαριστώ,και καλως σας βρήκα -bye-

Να ήξερες ποσο καιρό ακούω για izak II.....απο το καλοκαιρι του 2007

Μαλιστα...τι να πω...
Σε χθεσινο mail που εστειλα στην unibrain μου απαντησαν μεσα στο 2009 ,αοριστα!!
Οποτε "βρωμαει" η υποθεση.

Κοίτα, από το Izak I που έχω από το 2005 είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Εννοείται πως μόλις και όποτε κυκλοφορήσει το Izak ΙΙ, θα το έχω ως προτεραιότητα στις αγορές μου.

Σε επίπεδο DivX είναι αρκετά αξιόπιστο, η ποιότητα εικόνας του αρκετά καλή,
έχει δυνατότητα να παίξει DVD σε μορφή Iso, είναι και αναβαθμίσημο και εύκολο στην φορητότητα.

Πάντα θα είναι χρήσιμο καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως εξωτερικός δίσκος ενός Η/Υ, αν θα πήγαινες για αγορά θα σου έλεγα να έπαιρνες το φτηνότερο που θα έβρισκες και ας είχε και 40άρι δίσκο, και αργότερα να του άλλαζες δίσκο. Ένας Sata 2.5 ιντσών 250GB κάνει περίπου 60 .

Κοίτα, από το Izak I που έχω από το 2005 είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Εννοείται πως μόλις και όποτε κυκλοφορήσει το Izak ΙΙ, θα το έχω ως προτεραιότητα στις αγορές μου.

Σε επίπεδο DivX είναι αρκετά αξιόπιστο, η ποιότητα εικόνας του αρκετά καλή,
έχει δυνατότητα να παίξει DVD σε μορφή Iso, είναι και αναβαθμίσημο και εύκολο στην φορητότητα.

Πάντα θα είναι χρήσιμο καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως εξωτερικός δίσκος ενός Η/Υ, αν θα πήγαινες για αγορά θα σου έλεγα να έπαιρνες το φτηνότερο που θα έβρισκες και ας είχε και 40άρι δίσκο, και αργότερα να του άλλαζες δίσκο. Ένας Sata 2.5 ιντσών 250GB κάνει περίπου 60 .

Ευχαριστώ πολύ!!
Μαλλον θα παρω το 80αρι γιατι δεν βρισκω με μικροτερο δισκο πουθενα.