Υψος βασης προβολεα (λιγες ωρες πριν την τοποθετηση)

auteur

Banned
12 March 2009
9,072
Θα ηθελα μια γνωμη για το υψος που πρεπει να τοποθετήθει μια αυτοσχέδια βάση (ραφι) που έφτιαξα σε επιπλοποιό ο οποιος θα ερθει το απογευμα για να την τοποθετήσουμε..

λογικα θα πρεπει να ειναι στο κεντρο της οθονης και στους δυο αξονες...

ο προβολεας (jvc hd750) εχει lens swift απλα ρωταω μηπως υπαρχει και κατι αλλο που δεν εχω σκεφτει..

μηπως ειναι καλυτερα να τον βαλω ψηλα (κοντα στο ταβανι) για να μην τον ακουω κιολας ?

θελω μια βοηθεια και για τα καλωδια τροφοδοσιας γιατι τον εχω πανω σε ενα apc ups smart και το μηκος του καλωδιου δεν θα φτανει τωρα με την βαση..και απο οτι εψαξα δεν βρηκα μεγαλυτερα σε μηκος τετοια καλωδια

η λυση ειναι να συνδεσω 2,3 τετοια μεταξυ τους;

Θα ηθελα μια γνωμη για το υψος που πρεπει να τοποθετήθει μια αυτοσχέδια βάση (ραφι) που έφτιαξα σε επιπλοποιό ο οποιος θα ερθει το απογευμα για να την τοποθετήσουμε..

λογικα θα πρεπει να ειναι στο κεντρο της οθονης και στους δυο αξονες...

ο προβολεας (jvc hd750) εχει lens swift απλα ρωταω μηπως υπαρχει και κατι αλλο που δεν εχω σκεφτει..

μηπως ειναι καλυτερα να τον βαλω ψηλα (κοντα στο ταβανι) για να μην τον ακουω κιολας ?

θελω μια βοηθεια και για τα καλωδια τροφοδοσιας γιατι τον εχω πανω σε ενα apc ups smart και το μηκος του καλωδιου δεν θα φτανει τωρα με την βαση..και απο οτι εψαξα δεν βρηκα μεγαλυτερα σε μηκος τετοια καλωδια

η λυση ειναι να συνδεσω 2,3 τετοια μεταξυ τους;

Στο ηλεκτρολογίο της γειτονίας αγοραζεις καλωδιο μηκους οσο χρειαζεσαι, και τα δυο φις και εισαι ετοιμος.

ευχαριστω για την απαντηση-bye-

που βρισκω κατι τετοιο σε θεσσαλονικη;
εχεις διακρινει διαφορες χρησιμοποιωντας ενα επωνυμο καλωδιο σε προβολεα πανω σε ups;

ποιο ειναι πιο σημαντικο να αλλαξεις, αυτο που τροφοδοτει το ups απο την πριζα ή αυτο που συνδεει το ups με τον προβολεα;