Πειρα, αλλα θα το εχω υποψην. Σε ευχαριστω πολυ. Αν βαζεις με σκληρο pvc μετα απο λιγο εχεις προβλημα χωρου επειδη εχει μεγαλο παχος. Η ζελατινα ειναι μια χαρα!
Ξερεις αν αυτο που λες ειναι ανοιχτο και τις Κυριακες το πρωι?
Εχεις δικιο για το παχος αλλα το pvc δεν συγκρινεται σε θεμα αντοχης. Για το αν ειναι ανοιχτα τις Κυριακες το βλεπω χλωμο γιατι απεχει απο την αγορα στο Μοναστηρακι. Αλλα που ξερεις, μεχρι να ξαναχρειαστεις μπορει να εχει αλλαξει ο νομος για τα εμπορικα τις Κυριακες! :bang:
Για τον Θεσσαλονικιό γράφω. Το μαγαζί στην Φράγκων έχει κλείσει αλλά ακριβώς δίπλα, στην Λέοντως Σοφού στον δρόμο του ωδείου, από την πλευρά της φοιτητικής εστίας υπάρχει άλλο μαγαζί που πουλάει γενικά σακούλες. Εκεί έχει πλαστικές ζελατίνες καλής ποιότητας με το κιλό. Αλλιώς να πας στον Πάκη στο δισκάδικο στην Σκρά, μου διαφεύγει το όνομα να πάρεις μ ετο κομμάτι ακριβά αλλά να τσιμπήσεις και κανένα βινύλιο!
Μετά από 6 χρόνια ξεθάβω και γω το θέμα για να ρωτήσω τα ίδια. Επειδή είμαι από επαρχία, υπάρχουν στη Θεσσαλονίκη τα μαγαζιά αυτά που αναφέρετε (Λέοντος Σοφού και Φράγκων)? Ή έστω κάτι άλλο
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.