ΖΕΥΓΑΡΩΜΑ WHARFEDALE

pgttheo

New member
19 December 2007
25
ΕΧΩ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ WHARFEDALE 9.6 ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΑΠΟ ΦΙΛΟ (ΕΥΚΑΙΡΙΑ 250 ΕΥΡΩ, ΑΓΡΑΤΖΟΥΝΙΣΤΑ, ΤΑ "ΣΚΟΤΩΣΕ" ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ) ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΤΗ, ΠΡΟΤΙΜΩ 5.1 'Η 7.1 (ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ). Ο ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 25 Τ.Μ. ΜΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ PHILIPS 32 PF9731D. ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑΙΝΙΕΣ. ΑΚΟΥΩ ΓΝΩΜΕΣ. ΞΕΚΙΝAΩ ΕΓΩ:
1) PIONEER VSX - 1017 AV (ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ i POD)
ΤΙ ΛΕΤΕ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΩΜΑ?

Σκιαχτήκαν από το avatar σου μάλλον...
Αν το θέλεις για μουσική γιατί δεν παίρνεις έναν στερεοφωνικό ενισχυτή;
Τα άλλα ηχεία σου τι είναι; Θα υπάρχει "επικοινωνία" με τα wharfedale (ειδικά το κεντρικό);

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΗΧΕΙΑ. ΟΥΤΕ ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΤΙ. ΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ ΕΝΙΣΧΥΤΗ (ΓΥΡΩ ΣΤΑ 500 - 600 ΕΥΡΩ)?

Τα wharfedale ειναι πολυ καλα για τα λεφτα τους ειδικα τα 9,6 δεν πασχουν και απο χαμηλη ευαισθησια επειδη ομως αργοτερα ισως παρεις και τα υπολοιπα της σειρας τα οποια ειναι σχετικα αναισθητα παρε κατι δυνατο απο 100 watt rms και πανω καλυτερα yamaha. Αυτα που σου γραφω αφορουν av ενισχυτη.
Σκεψου την αγορα av αφου τα υπολοιπα της σειρας ειναι φτηνα

Τα wharfedale ειναι πολυ καλα για τα λεφτα τους ειδικα τα 9,6 δεν πασχουν και απο χαμηλη ευαισθησια επειδη ομως αργοτερα ισως παρεις και τα υπολοιπα της σειρας τα οποια ειναι σχετικα αναισθητα παρε κατι δυνατο απο 100 watt rms και πανω καλυτερα yamaha. Αυτα που σου γραφω αφορουν av ενισχυτη.
Σκεψου την αγορα av αφου τα υπολοιπα της σειρας ειναι φτηνα

ειμαι κοντα στον RXV 661. Τι λες?

Απάντηση: Re: ΖΕΥΓΑΡΩΜΑ WHARFEDALE

Aν θέλεις να ακούς κυρίως μουσική μην παρεις πολυκάναλο ενισχυτή, αλλά δικάναλο.

Πολλοι μου το εχουν προτεινει αλλα κανενας δεν μου λεει καποιο συγκεκριμενο μοντελο, μαρκα, να "φωτιστουμε" και εμεις οι ασχετοι.
Και φυσικα να "δένουν" με τα παραπανω ηχεία.:ears:

Πιστεύω ότι στην περίπτωσή σου οι Advance και οι Cambridge θα σου κάνουν δουλειά.
Από εκεί και πέρα άκου και αποφασίζεις. :)