ζητάω προτάσεις για ενισχυτή ηχεία

nmoiras

New member
22 June 2007
40
Καλημέρα σε όλους και καλώς ήρθα...
102.gif

Έχω στο σαλόνι μου ένα έτοιμο σετάκι philips hts 3337 και ένα media player κουμπωμένα πάνω σε μια 37άρα samsung στις 2 hdmi εισόδους της.

επειδή όμως για cd και radio den ακούγεται καλά είπαμε να αναβαθμιστούμε λίγο....οπότε εδώ θέλω τις προτάσεις σας. Να σημειώσω ότι η χρήση αφορά καμιά ταινία όπως επίσης και μουσική αλλά χωρίς τρελές απαιτήσεις.

για ηχεία διαβάζοντας αρκετά πάω μάλλον προς τα Teufel Kompakt 30.... αν έχετε άλλη πρόταση για πακέτο ηχεία μέρχι 250 ευρώ ευχαρίστως να την ακούσω

Στον ενισχυτή θέλώ να μείνω αν είναι δυνατό κάτω από 300 οπότε ποιον από τους παρακάτω προτείνετε;

pioneer vsx-420, 520
yamaha 365, 367, 465
Denon AVR-1311

Με τους yamaha ας πούμε που είναι οικονομικότεροι θα είμαι οκ;

ξέχασα να πω ότι η τηλεόραση μου είνα hd ready και όχι full....

θα αντιμετωπίσω πρόβλημα συμβατότητας στο να στείλω σήμα μέσω της hdmi του ενισχυτή;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Νίκος

άντε ρε παιδιά πείτε τίποτα και έχω λιώσει στο ψάξιμο στο δίκτυο....

τελικά διαβάζοντας είδα ότι το σημαντικότερο είναι η επιλογή ηχείων....προτείνετε παιδια....help

Σκέφτεσαι καθόλου για ενεργά ηχεία; Νομίζω πάντως πως με 250e για ηχεία δεν θα έχεις θεαματική διαφορά από το υπάρχον σύστημά σου.

Καλημερα,με τα χρηματα που θες να διαθεσης δυστηχος δε βλεπω να ανεβενης προσ τα επανω.

Στη θεση σου θα επερνα εναν yamaha 300-350 euro
και αντιστοιχα ενα ζευγαρι ηχεια βασης αλλα 300 euro
με σκοπο αργοτερα να προσθεσω κεντρικο και περιφερειακα ,sub.

ok thanks

το πάω ανάποδα λοιπόν!....να ανέβω παραπάνω οικονομικά και να επαναδιατυπώσω το ερώτημα.

Ποια ηχεία μου προτείνετε ως οικονομικά για να μπορέσω να ακούσω ήχο της προκοπής....ας είναι και ακριβότερα από αυτά που έλεγα!

....με 400 για ηχεία κάνω δουλειά;....τα roister ht 3300 λένε τίποτα;

Σκέφτηκα να δω και ξεχωριστά ηχεία....

Πήγα σήμερα από ένα μαγαζί και μου είπε ότι δεν λέει να βέλεις σε πολυκάναλο ξεχωριστά ηχεία στέρεο...