Ζητείται επειγόντως σπίτι για γλυκύτατο κουταβάκι

tatiana

AVClub Enthusiast
24 July 2006
1,006
Athens/Greece
Σήμερα το απόγευμα βγαίνοντας από τη δουλειά βρήκα 2 κουταβάκια μόνα τους.

Κάποιος άκαρδος τα πέταξε μακρυά από τη μάνα τους.

Το ένα το πήρε μία κοπέλα το άλλο το πήρα εγώ. Όμως το λυκόσκυλο πιυ έχω πήγε να το φάει....

Δεν έχω που να το βάλω και δεν αντέχω να το αφήσω στο δρόμο.

Ζητείται λοιπόν επειγόντως σπίτι για αυτό το γλυκύτατο και υγιέστατο κουτάβι.

Σας παρακαλώ...είναι πολύ γλυκό και καλό σκυλί.......

Attachments

• dog.jpg
    dog.jpg
    128.6 KB · Views: 127
Είναι ΚΟΥΚΛΙ !!! Και μόνο που σε κοιτάζει έτσι, λιώνεις.
Δεν ξέρω, θα πρέπει να το σκεφτώ... Έχουμε ήδη "κλείσει" άλλα τρία.

Άννα μου ραγίζει η καρδιά μου που πρέπει να το δώσω.....αλλά δυστυχώς ο δικός μου.....αρνείται κατηγορηματικά ...θα το φάει :( Αν μπορείς.....σε παρακαλώ....πραγματικά είναι πολύ καλός...δεν ξέρω τι να κάνω...έχω ρωτήσει όλο τον κόσμο....

Δημήτρη......χάθηκα όντως είμαι απαράδεκτη....αλλά ο λόγος είναι ....δεν υπάρχει συγκεκριμένος πολύ δουλειά κούραση κάποιες ατυχίες...δε θέλει ποιλύ ο άνθρωπος για να χαθεί...

Ελπίζω όμως τώρα να μην ξαναχαθώ.....:)

Άννα, αν μπορείτε να το πάρετε.

Φαίνεται ότι είναι διασταύρωση με Labrador και είναι και γλύκα!!!

Sorry για το :offtopic: αλλά αυτό το κουταβάκι μπορεί να σου κάνει μιας πρώτης τάξεως ψυχοθεραπεία μόνο με ένα βλέμμα του ....

Είναι απίστευτα όμορφο!!!!!:grinning-smiley-043

Υ.γ welcome back tatiana..-bye-

Αχ ρε παιδιά ευχαριστώ πολύ...έχω περάσει δύσκολα τελευταία και με το θερμό σας καλωσόρισμα..τι να πω με συγκινείτε!!!!!!!

Όσο για το σκυλάκι...αν μπορεί κάποιος να το πάρει..μου ραγίζει η καρδιά τώρα κλαίει στη βεράντα....

Τατιανα, κατ' αρχας χαιρομαι που σε ξανα-"βλεπω".

Ειναι πολυ κουτσουνακι.
Αν δεν ειχα την ατυχια με αυτο που μαζεψα τον περασμενο Σεπτεμβρη, θα στο ειχα ζητησει....

Αννα, μην το σκεφτεστε καθολου. Ειδες πως σε κοιταει?

Θα το επερνα εγω αλλα πριν απο την επομενη Παρασκευη που θα παω στον ξενωνα δεν μπορω. Συν του οτι θα μεταφερω και 4 γατακια εκεινη την μερα..........

Είναι ΚΟΥΚΛΙ !!! Και μόνο που σε κοιτάζει έτσι, λιώνεις.
Δεν ξέρω, θα πρέπει να το σκεφτώ... Έχουμε ήδη "κλείσει" άλλα τρία.

Ένα βρε 'Αννα!!... Πάρτε τό μου!!!!! Έέέλα! έλα έέέέλα!!!!.... Πάρτε τό μου να το παίζω! είναι πολύ κουτσουνίνι!!!! Πληηηηζζ!... Είναι και κυνηγόσκυλο, να πηγαίνει με το Γιάννη να σας φέρνει αγριογούρουνα!..

Το κακόμοιρο είναι πολύ μικρό......αφού όταν ήταν μόνο του τη νύχτα έκλαιγε.......είναι πολύ γλυκούλι αν μπορούσα να το κρατήσω....αλλά δεν μπορώ...

Αχ βρε παιδιά ας το πάρει κάποιος.......δεν θέλω να το δώσω σε κάποιον άγνωστο (καταλαβαίνετε τι εννοώ).......

Έχει κάτι μπλε ματάκια............αααααααααααχχχχ

Βρήκες club συμπονετικό και παίζεις με τις τύψεις μας...

Η αλήθεια είναι πως και καμιά γωνιά να μας περίσσευε με τόσα βινύλια πάλι rack θα στήναμε. Ή κανένα πλυντήριο δίσκων...

Με βρίσκεις λίγο σόκιν!, το ξέρω, τουλάχιστον ψέματα δεν λέμε. Ανέκδοτο [Επίσης σόκιν!]
Γερμανία, χειμώνας, πολύ χιόνι κι ένα πούλμαν γεμάτο παλιούς φίλους, που αποφάσισαν μετά από πολλά χρόνια να επισκεφτούν τους τόπους όπου συμπατριώτες τους στον πόλεμου, έχασαν διάφορα (μεταξύ αυτών και εαυτούς...), σε κάποιο από τα στρατόπεδα συγκεντρώσεων.
Καθώς οδεύουν σ´ένα από αυτά, το πούλμαν μένει από πετρέλαιο. Τι να κάνουν, τι να κάνουν, αποφασίζει ο οδηγός τους που ήταν Γερμανός, να πάει να ζητήσει βοήθεια. Ξεκινάει λοιπόν να ψάχνει. Δρόμο πήρε, δρόμο άφησε και αφού περιπλανήθηκε αρκετά φτάνει κατάκοπος σε μία καλύβα κάπου μέσα στο δάσος. Χτυπάει λοιπόν την πόρτα, τίποτα. Ξαναχτυπάει και μετά από ένα λεπτό του ανοίγει μία νταρντάνα.
- Τι θες παιδάκι μου εδώ με τέτοιο καιρό;
- Έχω ένα πούλμαν γεμάτο παλιούς φίλους και έμεινα από diesel. Μήπως μπορείς να τους βολέψεις πουθενά;
- Αχ, παιδάκι μου, που να τους βολέψω, ένα φουρνάκι τόσο δά έχω!!!

Πάει καιρός που αντικαταστήσαμε τα μπλέ ματάκια, με τα μπλέ ledάκια (HiEnd):guitarist:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ.......

θα την πληρώσει ο Δημήτρης τελικά θα το βρει έξω από την πόρτα του...φτιάχνει και σπίτι κουτί θα του έρθει......... :P

Χωρίς πλάκα τώρα............κάποιος pleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeease

Απάντηση: Re: Ζητείται επειγόντως σπίτι για γλυκύτατο κουταβάκι

Τατιανα, κατ' αρχας χαιρομαι που σε ξανα-"βλεπω".

Ειναι πολυ κουτσουνακι.
Αν δεν ειχα την ατυχια με αυτο που μαζεψα τον περασμενο Σεπτεμβρη, θα στο ειχα ζητησει....

Αννα, μην το σκεφτεστε καθολου. Ειδες πως σε κοιταει?

Ας μη συζητήσουμε για ατυχίες με σκυλιά... Αν αρχίσω να μετράω, θα νυχτώσει!

Μπράβο ρε Γιάννη θα ήταν κρίμα να μην βρει σπιτικό....και ειδικά τώρα το χρειάζεστε !!!:SFGSFGSF: :SFGSFGSF:

Re: Απάντηση: Ζητείται επειγόντως σπίτι για γλυκύτατο κουταβάκι

Ωραία λοιπόν....αφού δεν μπορεί να το πάρει η Αννα θα το πάρω εγώ........
Τατιάνα δώσε μου λεπτομέρεις γιά την παραλαβή...

Αχ σας ευχαριστώ τοοοοοοοσο πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γιάννη σου στέλνω pm με τις λεπτομέρειες!!!!

Θα μου λείψει το άτιμο....