Ζητείται γιατρός για μοντιφαρισμένο δεινόσαυρο..

Totsipaki

Supreme Member
27 February 2007
5,054
Το ομολογουμένως καμάρι μου modιφαρισμένο Sony Xa555es τα έπαιξε (πρόβλημα στο transport) και στο επίσημο service της sony ούτε που το ακουμπήσαν αφου όπως μου είπαν (που είναι αλήθεια) είναι πειραγμένο.
Γνωρίζει κανείς που θα μπορούσα να απευθυνθώ που να είναι πρόθυμοι να του ρίξουν μια ματιά για να του δώσω μία τελευταια ευκαιρία;
Κρίμα είναι τέτοιο μηχάνημα να αχρηστευθεί.

Αργείνα διαβάσει το δισκάκι και όταν τελικά αυτό γίνει παιζει μπρός πίσω σαν να κολάει η βελόνα. Πριν να συμβεί αυτό απο όταν το είχα κατα την διάρκεια της αναπαραγωγής το πολύ σε ένα τρίωρο άνοιγε το πορτάκι και σταματούσε η αναπαραγωγή. Ήθελε ένα τεταρτάκι ξεκούραση για να ξαναπάρει μπρός.
Υπθέτω οτι επειδή η πλακέτα της εξόδου του είχε αντικατασταθεί με τάξης Α και ψηνότανε κάτι σχέση με αυτό θα είχε να κάνει.
Του άνοιξα μια τρυπάρα απο πάνω στο καπάκι και το είχα ξεβίδωτο για να υπάρχει ροή αέρα αλλα μάλλον ήταν αργά...

δεν έχει να κάνει κάτι με το στάδιο εξόδου

μου δείχνει αρρύθμιστο laser

τα σαΐνια στο service τι ζόρι τράβαγαν ? δεν θα πλέρωνες ?

εάν πειράξω την μηχανή μου και την χαλάσω δεν την αναλαμβάνει μάστορας μετά ?
μάλλον δεν ξέρουν την τύφλα τους

Και εγώ λέω να ξαναδοκιμάσω σε κανένα άλλο εξουσιοδοτημένο ποιός μπορεί να μου προτείνει κάποιο που να ειπναι ευχαριστημένος;
Όχι αυτό στη Αργυρούπολη, εκεί το πήγα..

Πουθενά αλού ρε παιδιά; Σε κανέναν που να ασχολείται με μετατροπές σε sony;

Re: Απάντηση: Ζητείται γιατρός για μοντιφαρισμένο δεινόσαυρο..

δεν έχει να κάνει κάτι με το στάδιο εξόδου

μου δείχνει αρρύθμιστο laser

τα σαΐνια στο service τι ζόρι τράβαγαν ? δεν θα πλέρωνες ?

εάν πειράξω την μηχανή μου και την χαλάσω δεν την αναλαμβάνει μάστορας μετά ?
μάλλον δεν ξέρουν την τύφλα τους

Όχι ακριβώς. Για να αναλάβουν να σου επισκευάσουν το μηχάνημα παίρνουν και την ευθύνη ότι θα δουλεύει μετά την επισκευή ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. Αυτό φυσικά ισχύει για σοβαρούς επαγγελματίες, όχι για τύπους όπως αυτοί της Aaron (βλέπε και το σχετικό νήμα). Αν το μηχάνημα είναι πειραγμένο τότε οι επίσημες αντιπροσωπείες γενικά δεν αναλαμβάνουν επισκευές, γιατί (λένε ότι) δεν μπορούν να ξέρουν τι έχεις αλλάξει σε αυτό.

Στο ψητό τώρα, γιατί δεν αλλάζεις τον οδηγό του δίσκου; ολόκληρο το drive όμως. Πρέπει να κάνει γύρω στο κατοστάρικο.

Καταρχάς ευχαριστώ για τις απαντήσεις όλων ως τώρα.

Φίλε Κώστα Ζαγογιάννη. Σε απάντηση της προτάσεως σου.

1)oν
Γιατι δεν είμαι σίγουρος οτι υπάρχει ο οδηγός, το Λέιζερ δεν υπάρχει σίγουρα (ρώτησα).
2)ον
Δέν είμαι σίγουρος τί φαίει, και απο ενα νήμα στο forum δεν πιστεύω οτι μπορεί να γίνει υπεύθυνη διάγνωση.
3)ον
Δέν έχω σκοπό να χαλάσω μια περιουσία για να το επισκευάσω, Οκ 100 ευρώ δεν είναι μία περιουσία αλλα μαζί με τα εργατικά αρχίζει να τσούζει κομμάτι το πράγμα.
4)ον
Δεν καίγομαι άμεσα γιατί στρώνω ένα ολοκαίνουριο XA5400ES που ήδη ακούγεται κλάσεις ανώτερο.
5)ον
Δέν του βάζω χέρι μόνος μου κάποτε που το επιχείρησα σε ένα άλλο που είχα έκλαψα...

Λοπόν τί θέλω απο την ζωή μου τότε;
Απλά άμα κάποιος ξέρει να μου συστήσει κάποιον τεχνικό/εταιρία/service να το αναλάβει υπεύθυνα έστω για να μου πεί οτι δέν γίνεται διότι όπως ανέφερα λυπάμαι να σουτάρω τέτοιο κομμάτι που μου έδωσε χαρά απλόχερα με την πρώτη.

Last edited:
Πουθενά αλού ρε παιδιά; Σε κανέναν που να ασχολείται με μετατροπές σε sony;
θα κανω μια προσπαθεια και εγω για σενα γιατι εχω ενα γνωστο στην sony της αργυρουπολης μηπως βρουμε καμια ακρη θα σου στειλω pm το κινητο του (θα αργησω λιγακι ομως γιατι τρεχω με δουλειες)

Re: Απάντηση: Ζητείται γιατρός για μοντιφαρισμένο δεινόσαυρο..

Μηχανηματα ειναι φιλε προχωρα παρακατω :angel:

:flipout:
Σωστός!...
Έχω ήδη προχωρήσει παρακάτω όπως έχω γράψει, το οτι το λυπάμαι παρόλα αυτά αν το έβλεπες και το άκουγες απο κοντά θα με καταλάβαινες.

θα κανω μια προσπαθεια και εγω για σενα γιατι εχω ενα γνωστο στην sony της αργυρουπολης μηπως βρουμε καμια ακρη θα σου στειλω pm το κινητο του (θα αργησω λιγακι ομως γιατι τρεχω με δουλειες)

Σε ευχαριστώ πολύ!
Μην ανησυχείς ούτε εγώ βιάζομαι, απλά θέλω κάποιον που να ξέρει, να το κοιτάξει με όρεξη και να μου απαντήσει με ειλικρείνια.
Υπάρχει και ένα Lazer (καβάτζα καινούριο).

μή μου λες τέτοια...
χαλάνε αυτοί οι οδηγοι?
κάτσε να προσέχω λίγο παραπάνω το 50άρι μου...

Υπάρχει πάντως κάποιος που έκανε μοντίφες γιά sony, έμπαινε και στο φόρουμ παλιά.
Κάποιος Αρμένιος...

ρώτα τον panman (βέβαια τώρα είναι μπαναρισμένος) ή τον BabisK

Στο δικο μου cd player Bluenote Stibbert με λαμπατη εξοδο που ειχα προβλημα με τον οδηγο με αναγνωση κ.α. το πηγα σ ενα πολυ καλο τεχνικο εδω Θεσσαλονικη , μου βαλε αμεσως καινουριο οδηγο εννοειται ιδιο με αυτο που φορουσε, η παραγγελια εγινε αμεσως, ολα εγιναν με επιτυχια , μ αλλαξε κ λαμπες κ κατι αντιστασεις κ κατι πυκνωτες και η αποδοση του απογειωθηκε πραγματικα.Σε μια εβδομαδα μαζι με το χρονο αναμονης για το ν οδηγο το χα πισω σπιτι μου.Πολυ ευχαριστημενος.Δεν ειναι βεβαια εξουσιοδοτημενος αλλα και τι εγινε??και πολυ οικονομικος ..αν θυμαμαι καλα κοστος για ολα μαζι με λαμπες κτλπ κανα 100αρικο το πολυ.