Καλησπέρα σε όλους! Όπως λέει και ο τίτλος, επειδή είμαι σχετικά καινούργιος στον χώρο του Home cinema και ψιλοάσχετος ζητάω από όποιον γνωρίζει να με κατευθύνει.Πριν από λίγο καιρό μου έδωσε ο πατέρας μου αυτόν τον ενισχυτή http://www.hifiengine.com/library/sanyo/plus-a35.shtml . Απ'οτι βρήκα προς έκπληξη μου,παρά την ηλικία του είναι καλός ακόμα(??).Σ'αυτό το σημείο θέλω να ρωτήσω.Αν αύριο τον έβαζα αγγελία να τον πουλήσω ποια θα ήταν μια λογική τιμη? Όχι για να τον σφάξω.Κάτι είδα στο ebay για 90 δολλάρια. Πιο πολύ όμως με ενδιαφέρει να πάρω ηχεία για αυτόν.Θέλω να διαθέσω ένα μικρό budget λοιπόν της τάξης των 50-120 Ευρώ για να πάρω 2 ηχεία,καλύτερα μεταχειρισμένα.Δεν ξέρω όμως τι ηχεία ''σηκώνει'' ο ενισχυτής.50w,100w?? Eδω λοιπόν θα ήθελα την βοήθεια σας και φυσικά της προτάσεις σας για μάρκες-μοντέλα.Σκοπεύω να τα βάλω σε ένα δωμάτιο 10 τμ. οπότε μου φαίνεται θα είναι εύκολο να ''γεμίσω'' τον χώρο.Σκοπός είναι να συνδέσω πάνω σε αυτόν μια τηλεόραση και αν γίνεται,το pc μου, και με καλώδιο jack όποτε θέλω το λάπτοπ. Οποιαδήποτε βοήθεια μπορέσετε να μου δώσετε λύνοντας απορίες,θα είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτη.