Ζητώ τη συμβουλή σας για φτηνό/μεταχειρισμένο HD-ready

alg0

New member
19 November 2008
17
Εδώ και 2 χρόνια είχα βολευτεί με έναν PLUS U5 132. Βρίσκεται σε υπόγειο χωρίς παράθυρα και από 4,30 m απόσταση εμφάνιζε 130 '' (ιντσες) προβολής.

Γενικά ικανοποιημένος ήμουν, έστελνα από λαπτοπ (vga) από nova (composite) και από playstation 3 (composite). Στο PS3 βέβαια λίγο πατάτα η απόδωση..

Χθές που λέτε κάηκε η λάμπα μου, και αντί να την αντικαταστήσω σκέφτομαι για αγορά νέου HD-Ready ή μεταχειρισμένου (αν κάποιος θέλει να ξεφορτωθεί τον παλιό του και να πάρει νέο με την ευκαιρία των χριστουγέννων).

Για να μη λέω πολλά, σκέφτομαι για τον Optoma "HD ready" HD700X ή τον ACER Βιντεοπροβολέας ''HD ready'' H5350 και οι 2 στα 500 ευρώ από pixmania.

Αν κάποιος έχει να δώσει κάποια συμβουλή (θα πετύχω 130'' προβολής από τα 4,3 μέτρα? , θα παίζει το PS3 που του έχω φορέσει Yellow Dog Linux 720i ?). Υπάρχει κάποιο άλλο μοντέλο που θα μου προτείνατε? Υπάρχει κάποιο μεταχειρισμένο σε λογική τιμή να κοιτάξω ?

Για επίλογο θα πώ ότι κατά βάθος θα ήθελα τον BenQ5000 αλλά (καλώς ή κακώς) εβαλα τα χρήματα μου στο χρηματιστήριο τη τελευταία βδομάδα.

Αυτά, ευχαριστώ εκ των πρωτέρων για οποιαδήποτε βοήθεια - συμβουλή
Αντώνης

Καταρχην, πες μας αν εχεις πρόβλημα Rainbow με τους DLP, ή καποιος αλλος απο την οικογένειά σου...

Πολύ καλη περιπτωση σε DLP Hd-ready με χαμηλή τιμή αυτή την περίοδο είναι ο Optoma HD65 αν τον βρεις καπου...

Τωρα , σε ο,τι αφορά την pixmania, εγω δεν θα ψωνιζα απο εκει... Ειναι στο εξωτερικό και αν παθει κατι ο προβολεας θα πρεπει να τον στειλεις εσυ εκει με δικα σου εξοδα και να περιμενεις πιο πολυ καιρο μεχρι να φτιαχτει...

Κοιτα και στις αγγελιες του φορουμ για μεταχειρισμενους προβολείς....

Κοιταω κι εγω και αν βρω κατι θα σε ενημερώσω...

Προσωπικά έχω εναν Panasonic PT-AX200 Hd-ready, με μολις 140 ωρες στη λαμπα του και σχεδον καινουργιο .... Σκεφτομουν να παρω κανεναν 1080 τωρα τα Χριστουγεννα αλλα ειμαι υπερευχαριστημένος απο το μηχάνημα και δεν θελω να το σκοτωσω στην τιμή... Καινουργιος θα κανει κανα 900αρι ευρω... Αν τον βρεις ειναι πολυ καλη περιπτωση και συστήνεται ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ! ....

Ο,τι αλλο θελήσεις εδώ είμαστε...:a0210:

Y.Γ. : Καλώς μας ήρθες και στο φόρουμ και καλο διαβασμα.... :ernaehrung004:

Last edited:
ναι ο pt ax200 ειναι οτι καλητερο υπαρχει απο 720π
αν ειναι να παρεις να παρεις αυτον ψαξε για μεταχ...

Θα συμφωνήσω κι εγώ με τα παιδιά ότι ο Panasonic AX200 είναι η καλύτερη επιλογή για έναν HD ready προβολέα. Αν δεν κάνω λάθος τον είχα δει και σε τιμή κοντά στα 750 τώρα τελευταία, αλλά δεν θυμάμαι που...:chinscratch:

Εχω εναν optoma hd 73 dark chip 3 με μιας βδομαδας λαμπα και εγγυηση , αμα θες στειλε ενα pm να σου πω . Τσαμπα καθεται τωρα ...