Ζητώ την άποψη σας...

jorge_sah

New member
28 December 2007
7
Για σας παιδιά! Σαν καινούργιος στο Φορυμ είπα να σας ζητήσω την βοήθεια σας.
Αρχικά θέλω να συγχαρώ των GeonX για την πολύ καλή δουλειά που έκανε...
Ο προβληματισμός μου εμένα είναι ανάμεσα στην Sony KDL-32U2530 και στην Philips 32PFL3312.Δεν ξέρω πια από της δυο να διαλέξω.Αν μπορεί κάποιος να μου πει την άποψη.Ενδεικτικά να σας αναφέρω ότι διαθέτω το πολύ 600ευρω οπότε αν κάποιος εχει να μου κάνει μια άλλη πρόταση σε αυτά τα χρήματα είναι καλοδεχούμενη.
Σας ευχαριστώ!!! & Χρόνια πολλά σε όλους!!!

user_online.gif

Kαλως ορισες. Υπαρχει μια προσφορα απο "καλο-παραδοσιακο" καταστημα που νομιζω ειναι για αρκετα ανωτερη τν και πιστευω οτι θα την παρεις στα ιδια χρηματα.
http://www.limnaios.gr/view.asp?productID=6935

φίλε ETIEN το μαγαζί που μου αναφέρεις πιο πάνω είναι αξιόπιστο? όσον αναφορά την πρόταση σου πιστεύεις ότι είναι καλύτερη από αυτές που αναφέρω εγώ??

φίλε ETIEN το μαγαζί που μου αναφέρεις πιο πάνω είναι αξιόπιστο? όσον αναφορά την πρόταση σου πιστεύεις ότι είναι καλύτερη από αυτές που αναφέρω εγώ??

Nαι σε ολα. Η τν ειναι πολυ καλυτερη απο τα μοντελα "βασης" που εχεις στη λιστα σου. Εχει και ψηφιακο δεκτη. Αν σου κανει τιμη <600 ευρω μην το συζητας.

640 ευρώ την έχει, αλλά επειδή δεν την έχει ετοιμοπαράδοτη μου προτηναν την 5322 Phillips 32' χωρίς ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη αλλά δώρο ξεχωριστά. Περιμένω την άποψη σου.Σ'ευχαριστώ...

ο ξεχωριστός δέκτης δεν ειναι τόσο πρακτικός, 2η συσκευή, 2ο τηλ/ριο και επιπλέον καλώδια συνδεσης - ρευματος.

Βασικά το πιο ενοχλητικό ειναι ότι πρέπει να βάζεις με το τηλ/ριο της TV κανάλι βιντεο και μετα να ψαχνεις το αλλο για να διαλέξεις καναλι.

Δεν έχω δει καμια απο τις TV που σε ενδιαφέρουν αλλά προσωπικά θα έκανα υπομονή να βρω το μοντέλο που θέλω με δέκτη.

ο ξεχωριστός δέκτης δεν ειναι τόσο πρακτικός, 2η συσκευή, 2ο τηλ/ριο και επιπλέον καλώδια συνδεσης - ρευματος.

Βασικά το πιο ενοχλητικό ειναι ότι πρέπει να βάζεις με το τηλ/ριο της TV κανάλι βιντεο και μετα να ψαχνεις το αλλο για να διαλέξεις καναλι.

Δεν έχω δει καμια απο τις TV που σε ενδιαφέρουν αλλά προσωπικά θα έκανα υπομονή να βρω το μοντέλο που θέλω με δέκτη.

X2

Συμφωνω με τους προλαλησαντες. Νομιζω οτι αξιζει η μικρη (?) αναμονη για την καλη. Ακομη και με 640 ευρω η τιμη παραμενει πολυ καλη. Στην διαρκεια της αναμονης θα μαζεψεις και τα 40 ευρω.

Καλημέρα και από εμένα.
Και εγώ γράφω για πρώτη φορά στο φορουμ - παρόλο που το παρακολουθώ εδώ και αρκετώ καιρό.
Φίλε jorge_sah έχω και εγώ τον ίδιο προβληματισμό εδώ και ένα μήνα περίπου.
Συμφωνώ με τα παιδιά παραπάνω πως η 5522 είναι σαφώς καλύτερη από τις 2 που προαναφέρεις, αν ρίξεις μια ματιά στην αγορά η τιμή της είναι περίπου 750-800 ευρώ.Το παράδοξο είναι πως το κατάστημα που ανέφερε ο etien την πουλούσε λίγο πριν τις γιωρτές 600 ευρώ και ξαφνικά σταμάτησε να την πουλά.
Εγω θα περιμένω λίγες ημέρες ακόμα πιστεύω πως από τα μέσα του μήνα θα μπορέσω με τα ίδια χρήματα να πάρω πολύ καλύτερο μοντέλο.
Αν και η τιμή της Sony είναι δελεαστική-και φοβάμαι μη τη πατήσω όπως με τη philips5522....
Στα ίδια χρήματα υπάρχει και η LG32LC55 ρίξε μια ματιά και σε αυτή.
Η γνώμη των ειδικών για αυτή τη τηλεώραση ποιά είναι ?
Η εμπειρεία της αγοράς τί λεέι αξίζει να περιμένεις ακόμα λίγες ημέρες ?
Πάντως αν όντως υπάρχει η 5522 με 640 είναι πολύ καλή αγορα.
Αυτά συγνώμη αν σας κούρασα!

Καλή χρονιά σε όλους...Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρων σας. όσον αναφορά τον φίλο Staby το έμαθα και εγώ ότι τελείωσε, αλλά μου είπαν ότι θα φέρουν καινούργιες με ίδια τιμή. Θα ελεξω παντός και την LG.

Η σειρά 3 της PHILIPS μάλλον πρόκειται για εισαγωγικό μοντέλλο και ίσως να μην ικανοποιηθείς, συμβουλή πήγαινε να την δείς σε κάποιο μαγαζί νομίζω ότι στα χρήματα αυτά μάλλον η sony χει ποιοτικότερη εικόνα, δες όμως και κατά Samsung και LG μεριά.

φίλε Staby η προσφορά με την philips 5522 32' θα υπάρχει πάλι κατά το τέλος του μήνα, όπως με ενημερώσανε. Η LG 5556 έχει 620ευρω στο ίδιο μαγαζι, αλλά από μια μικρή σύγκριση που της έκανα χωρίς να ξέρω και πολλά από τηλεοράσεις μου φάνηκε κατώτερη της philips. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει σε αυτή την σύγκριση είναι ευπρόσδεκτος.

Φίλε Eki_65 στα 640ευρω που έχει προσφορά αυτή την Philips εγώ δεν μπορώ να βρω κάτι καλύτερο, γιατί η Sony που αναφέρεις μπορεί να έχουν καλύτερη εικόνα αλλά ξεκινάνε από 700ευρω η φθηνότερη που έχω βρει.

φίλε Staby η προσφορά με την philips 5522 32' θα υπάρχει πάλι κατά το τέλος του μήνα, όπως με ενημερώσανε. Η LG 5556 έχει 620ευρω στο ίδιο μαγαζι, αλλά από μια μικρή σύγκριση που της έκανα χωρίς να ξέρω και πολλά από τηλεοράσεις μου φάνηκε κατώτερη της philips. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει σε αυτή την σύγκριση είναι ευπρόσδεκτος.

Φίλε Eki_65 στα 640ευρω που έχει προσφορά αυτή την Philips εγώ δεν μπορώ να βρω κάτι καλύτερο, γιατί η Sony που αναφέρεις μπορεί να έχουν καλύτερη εικόνα αλλά ξεκινάνε από 700ευρω η φθηνότερη που έχω βρει.

Παιδια μη βιαζεστε ακομα.
Ειναι τετοια η πεινα που θα πεσει λογο πετρελαια και σια που οπως ειδα στην τιβι σημερα απο τις 15 Γεναρη δρομπλογειτε να ξεκινησουν οι εκπτωσεις.