Ζητούνται σχέδια από τελικό Benytone και Kenwood tuner

jpaudio

AVClub Enthusiast
19 June 2006
765
Μεσσόγεια
Χαιρετώ τους φίλους συνφορουμίτες. Ψάχνω σχέδια από τον τελικό ενισχυτή της Benytone MA-4000 (την θυμάται κανείς αυτή την μάρκα;) και από tuner Kenwood KT-8005 (και service manual να είναι, ακόμα καλύτερα) Έχω μπλέξει με τα εν λόγω παλιά μηχανάκια και επειδή ανήκουν σε φίλο δεν μπορώ να τα παρατήσω οπότε χρειάζομαι περισσότερες πληροφορίες. Κάθε βοήθεια δεκτή.
Ευχαριστώ εκ των προταίρων για την προσοχή σας.
Φιλικά,
Γιάννης

Για το tuner της Kenwood βρήκα σχέδιο μόνο αλλά κάτι είναι και αυτό. Για τον Benytone τίποτα! Κάποιος Αμερικάνος που μου είπε ότι έχει επί πληρωμή αλλά τελικά δεν έχει, έχει ξεμείνει (!) για την ακρίβεια. Δεν έχει κανένας καμιά άκρη έστω και το σχέδιο μόνο; Βασικά το τροφοδοτικό με ενδιαφέρει μιας και ο μετασχηματιστής απεβείωσε, κάποιος τον βανδάλισε πριν από εμένα οπότε δεν έχω στοιχεία για καινούργιο. Το περίεργο είναι ότι ο original ήταν μέσα σε ρυτίνη, είχε μικρό μέγεθος για την ισχύ που υπολογίζω ότι πρέπει να έχει. Γι' αυτό και η ανάγνη σχεδίου μήπως η Benytone είχε κάνει κάποιο τρικ στο τροφοδοτικό. Εκεί, στο τροφοδοτικό, έχει και δύο black boxes που δεν μπορώ να αποκρυπτογραφίσω.
Ευχαριστώ για την προσοχή σας.
Φιλικά,
Γιάννης

Kατά 99% δεν θα βρείς σχέδιο για τον μπέννυ...
Και ο δικός μου ο προ μέσα σε ρητίνη έχει τον μ/τ και μετά καλυμμένο με μαύρο κουτί.
Πάντως απ' ότι έμαθα σε ένα γαλλικό site, η σειρά είχε παραχθεί σε συνεργασία με την Luxman.
Γι' αυτό και αναφέρονταν τότε σαν Luxman-Benytone.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΗΧΟ
ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ
ΤΟ ΤΕΣΤ