''ΖΩΗ'' σε Κρανίο Εξολοθρευτή Τ-600

8 June 2007
1,003
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

Το ''γνωστό'' συλλεκτικό αντίγραφο κρανίου του "Εξολοθρευτή" - Τ-600 όπως γνωρίζουν οι περισσότεροι από το ''πακέτο'' TERMINATOR 3: RISE OF THE MACHINES & TERMINATOR SALVATION: THE FUTURE BEGINS (BLU-RAY SKULL GIFTSET) ήταν χωρίς φωτισμό στα μάτια του.

Έτσι λοιπών βρήκα την ευκαιρία και κατέβασα κολλητήρια ,καλώδια κτλ από το πατάρι και έπιασα δουλεία για να το ''ζωντανέψω λίγο στα μάτια αλλά και την τελευταία στιγμή μου ήρθε και η ιδέα του ήχου.

Θα προσπαθήσω να είμαι όσο γίνετε αναλυτικός και βήμα βήμα με φωτογραφίες

Δεν είναι κάτι το δύσκολο απλά χρόνο μεράκι και υπομονή θέλει και να πιάνουν τα χέρια σας.

Πριν ακόμη κάνω την ''χειρουργική επέμβαση'' στο κρανίο του Τ600 είχα πάει και είχα αγοράσει κάποια πραγματάκια για την υλοποίηση του σχεδίου.

Για αρχή πήρα:
1 διακόπτη MS500A-MF RED
2 LED 5MM RED
2 LED 8MM RED
6 ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ
1 ΜΠΑΤΑΡΙΑ 9V
1 ΚΛΙΠ 9Vολτης Μπαταρίας
Κόστος: 6,21

και παρήγγειλα από την Smart Kit ένα κιτ ηχοδιακόπτη 9v (κόστος 14,50)
http://www.smartkit.gr/details2.php...=23&theid=23&open1=1&open2=6&open3=&thepid=76

Από εργαλεία θα χρειαστούμε:
α)Κολλητήρι και κόλληση
β)Λεπτό ίσιο κατσαβίδι
γ)Μικρό σταυροκατσαβιδο
δ)Κοφτακι - ψαλίδι
ε)Θερμοκολλα
δ)Κόλλα UHO

Και μερικά από τα εργαλεία...

Και ξεκίνησα...

Πρώτα ξεβιδώνουμε την βάση - θηκη των blue ray

Στη συνέχεια με το κατσαβίδι σπρώχνουμε ελαφρά προς τα κάτω την πλαστική τάπα να ξεκολλήσει από το υπόλοιπο μέρος της βάσης

Last edited by a moderator:
Στην συνέχεια με το ίσιο λεπτό κατσαβίδι ξεκολλάμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ το πίσω μέρος από το κρανίο ,από κάτω προς τα επάνω. (βγαίνει σχετικά εύκολα...ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΒΙΑΣΥΝΕΣ

Και ιδου το εσωτερικό του Τ600

Όπως φαίνετε και στην φωτο ,τελικά τα 8ΜΜ led δεν μπαίνουν με τίποτα ,αντιθέτως ΜΟΝΟ τα 5ΜΜ led είναι για αυτή την θέση που ταιριάζουν ΑΠΟΛΥΤΑ!!!

Έτσι λοιπών ξεκίνησα κολλήματα led ,αντιστασουλες ,καλώδιο...

Αφού τελειώσουμε με τις κολλήσεις περνάμε με μονωτική ταινία τα γυμνά μέρει και στην συνέχεια από την κάτω τρύπα της βάσεις ,περνάμε τα ledάκια για να βγουν επάνω στο κρανίο....

Αφού τοποθετήθηκε το πρώτο ledάκι δεν έκανα τίποτε άλλο ,παρά μόνο να κάνω πρόχειρα την πρώτη δοκιμή στο πως φαίνετε και να το αποτέλεσμα...

Καλο...αλλά εγώ ήθελα το κάτι παραπάνω και σε φωτεινότητα...

Έτσι το άφησα όπως ήταν και την επόμενη μέρα πήγα και αγόρασα άλλα 3 led διάφανα με κόκκινο φωτισμό + αντιστάσεις (κόστος 0.90 λεπτά) ,και βρήκα και πλακετούλα με ήχο που ενεργοποιείτε με το χτύπημα και φτου ξανά από την αρχή κολλήματα και περάσματα.

Εδω φαίνετε η διαφορά φωτεινότητας με τα διάφανα led...

Έτσι λοιπών αφού ήμουν οκ από όλα ξεκίνησα για το τελείωμα...

Περάστηκαν τα καλώδια με τα led και το ηχειάκη για την φωνή...

Το μικρό ηχείο προσπάθησα και το έφερα όσο ποιο κοντά γίνονταν στο στόμα του Τ600 για ποιο ρεαλιστικό αποτέλεσμα ,όπως και έγινε!!!

Στην συνέχεια για περισσότερη σιγουριά και ασφάλεια των καλωδιώσεων ,έγιναν κάποιες κολλήσεις με θερμόκολλα...

Επειδή το θερμοπίστολο δεν χώραγε να γίνει και το ίδιο και στα led ,χρησιμοποιήθηκε λίγο κόλλα uho

Το ίδιο έκανα και με την πλακέτα...κολλήθηκε με θερμόκολλα σε πλαστική βάση για περισσότερη ασφάλεια...

Τέλος ,στο κρανίο του Τ 600 μπήκε και εκεί κατά διαστήματα κόλλα για να κλείσουμε το πίσω μέρος του....

Και όλα τοποθετημένα σωστά και με σειρά και το βασικότερο χωρίς να φαίνονται στο μέρος όπου ήταν θήκη για την κασετίνα των δύο blue ray.

Και το τελικο αποτέλεσμα....

Το μόνο που δεν γνωρίζω είναι πως να ανεβάσω video από το κινητό μου για να το δείτε και στην πράξη με τον ήχο και τα μάτια του....

Να συμπληρώσω εδω ότι κάποιος φίλος που θέλει να ακολουθήση το παραπάνω ,μπορεί απλά να βάλει το κιτάκι του ηχοδιακόπτη και με ξεχωριστό διακριτικο διακοπτάκη να μην φαινετε κι'όλας σε καποιο μέρος πίσω απο το κρανιο ,ετσι ώστε όποτε θέλετε να λειτουργεί και να μην ανοίγει με τον παραμικρό θόρυβο ή και να βάλετε απλά ένα διακοπτακη και να το ανέβετε όποτε θέλετε εσείς....

Αυτα και σας ευχαριστω...!!!!

Αντώνης

Καλή φάση αλλά εμένα δεν πιάνουν τα χέρια μου....
Δέχεσαι παραγγελίες; (Το Κρανίο του Τ-600 το έχω....) -bye-

Αντωνη μπραβο σου ρε . Εισαι ψυχασθενης :D

Και ευχαριστουμε για την πολυ καλη σου παρουσιαση .

Να πω την αληθεια εγω το προτιμουσα με τα led τα μικροτερα.Εκτος και αν μας ξεγελουν οι ψηφιακες φωτογραφιες , τωρα τα ματια του ειναι τοσο φωτεινα λες και εχουμε τον Κυκλωπα απο τους Χμεν.

O κινηματογραφικος ειμαι βεβαιος οτι δεν εβγαζε τοσο φως τα ματια του. Απλα ηταν εκει δειχνοντας μας οτι εχει ζωη.

Απότι φαίνεται πέτυχε η μικροχειρουργική επέμβαση ανοικτού κρανίου στον Τ-600!!! Και σα να μην έφτανε αυτό, επανέφερες στη "ζωή" το "νεκρό¨ ρομπότ!

Πανάξιος!!!

Καταρχην σας ευχαριστώ πάρα πολυ....!!!!! :smile:

Αντωνη μπραβο σου ρε . Εισαι ψυχασθενης :D

Ειμαι ειμαι.... :laugh:

Όταν έχω όρεξη και χρόνο ,φτιάχνω διάφορα που με ευχαριστούν...!!!

Βασικά κοίταξα πολλές φωτογραφίες αλλά και την ταινία για να το φέρω όσο γίνετε ποιο κοντά στο ρεαλιστικό...

Αν και ψιλοξεγελά η φωτογραφία με τα πρώτο led ,ειλικρινά δεν φαίνονταν τόσο καλά ,δλδ. αυτή η δέσμη του led για να την δεις έπρεπε να καθίσεις να κεντραριστής δλδ με το μάτι του Τ-600 για να το δεις όπως φαίνετε στην φωτο που έχω ανεβάσει και ετσι προχώρησα στην αλαγη led ,ίσως είναι λίιιιγο ποιο έντονο απ'ότι το ήθελα αλλά πιστεύω καλύτερα από την πρώτη δοκιμή.

Πάντως όποιος έχει την όρεξη και καθίσει να το φτιάξη ας πάρει από δυο ζευγάρια και να τα δοκιμάσει να δει την διαφορά...

εδω είναι με το πρώτο led και με φλας στην μηχανή...και δεν φαινετε...

:firstprize::firstprize::firstprize:
Κορυφαία και η φωτογραφία με το ένα φωτισμένο μάτι!

flash leds? ....θα δίνει αίσθηση ότι βρίσκεται σε περισυλλογή.....

Ρε μπας και δουλεύεις στη skynet?
Πολύ έξυπνο,συγχαρητήρια!
Μένει μόνο να το κάνεις να λέει "Asta la vista baby"..

Ξέρεις τι θα κληθείς να κάνεις όταν σε πάνε στο εργοστάσιο ........ :a0210:

Θαταν ενδιαφερον να ειναι και φθαρμενο απο μαχες και λοιπα με διαφορες εκδορες και χτυπηματα.

Θελει μοντελιστη ομως και αερογραφο.

Θαταν ενδιαφερον να ειναι και φθαρμενο απο μαχες και λοιπα με διαφορες εκδορες και χτυπηματα.

Θελει μοντελιστη ομως και αερογραφο.
καλη η ιδεα σου αλλα ειναι αρκετα δυσκολο στο λεω επειδη καποτε επαιζα με αεροπλανακια κλπ το μονο ευκολο που μπορεις να κανεις ειναι να παρεις τα μαρκαδορακια που ειναι σαν κραγιον να ξυσεις και με τα ρινισματα να δημιουργησεις φθορες (παντως αμα θες αερογραφο εχω να σου δανεισω)

Αξιέπαινος για την προσπάθεια σου, αλλά το αντικείμενο αυτό καθ αυτό δεν πείθει.....πολύ πλαστικούρα ψεύτικη ρε παιδιά...

δείτε τι έκδοση κυκλοφορεί έξω:

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260715805419&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

Υπόψιν δεν είναι η φιγούρα της Sideshow, είναι η θήκη των Bluray!

Υ.Γ. Είναι το Τ-800 από το T2 δεν είναι το Τ-600, αλλά μην μου πείτε ότι σας ενοχλεί αυτό... ;)

Last edited: