Αλλαγή A/V ή αγορά ολοκληρωμένου δικάναλου;

FragoulisNaval

Supreme Member
4 November 2009
7,820
Δίπλα στον Pseiras.....
Προτείνω να μαστε καλά το ερχόμενο ΣΚ να κατέβω Αθήνα να σου φέρω το δικό μου dac να το βάλουμε στο σύστημά σου να ακούσεις.

Αν σε βγάλει ο δρόμος σου από Χαλκίδα μπορείς να περάσεις από το σπίτι μου να ακούσεις και το dac, και έναν πολυκάναλο και έναν δικάναλο σε μουσική...
 

Vakis 2000

Established Member
9 February 2010
188
Ευχαριστώ πολύ, ευκαιρία να ακούσω και την γνώμη σου. Αν το θυμηθείς και έχεις χρόνο, το τηλέφωνό μου είναι: 6941674570.
 

Vakis 2000

Established Member
9 February 2010
188
Για να συνεχίσουμε τις απόψεις περί της ποιότητας των av ενισχυτών σε επίπεδου μουσικής,
δεν ξέρω αν πρέπει να το αναφέρω, αλλά ένα sacd όπως είναι το maranz και από την άλλη το ps3 δεν παρουσιάζουν καμία διαφορά στον ήχο, στο σύστημά μου. Πιστεύω ότι γενικά οι av ενισχυτές είναι απαράδεκτοι για ακρόαση μουσικής. Υπάρχει άραγε κανείς που συνδυάζει ενισχυτή av και audio στο σύστημά του για να μας αναφέρει τις απόψεις του? Ευτυχώς την άλλη εβδομάδα έχω ραντεβού με τον φίλο κ. Φραγκούλη και θα έχω μία επί πλέον γνώμη περί αυτού.
 
Last edited:

mr_rebelos

Μέλος Σωματείου
10 July 2006
11,508
Κερατσίνι
Αν ακούσεις τον Φραγκούλη σώθηκες. Λες και αυτός ακούει κανέναν. :BDGBGDB55:
Φίλε μου αν διαβάσεις εδώ που παρουσιάζω το σύστημα μου θα δεις ότι συνδιάζω 2 συστήματα σε ένα έχοντας av (σαν προ), δικάναλο προ με χρήση κοινού τελικού. Το έχω κάνει γιατί audio δεν έχω απολαύσει από κανέναν av (και έχουν περάσει αρκετοί από τα χέρια μου). Επειδη όμως αυτό ανεβάζει το κόστος (ο τελικός) μπορείς να κοιτάξεις εδώ μοντέλα ολοκληρωμένων που θα μπορούσαν να σε καλύψουν (και να αποφύγεις την αγορά τελικού).
 

Vakis 2000

Established Member
9 February 2010
188
Δεν θα με χάλαγε η αγορά ενός τελικού, το αντίθετο μάλιστα. Όμως ξεκινώντας για την αγορά του, με πληροφόρησαν ότι δεν γίνεται καμία απολύτως βελτίωση στο σύστημα, αλλά απλώς ενισχύεται ένα ήδη παραμορφωμένο σήμα, αφού για την σωστή απόδοση παίζει ρόλο και ο προενισχυτής, και η απόδοση του προενισχυτή ενός av σε επίπεδο μουσικής ακρόασης είναι μάλλον για κλάματα.
 

Vakis 2000

Established Member
9 February 2010
188
Επί πλέον μια και το ανέφερες, βλέποντας στο σύστημά σου τα μηχανήματα που διαθέτεις επιβεβαιώνεις τα παραπάνω μια και ο rotel αλλά και ο τελικός σου δεν έχουν καμία σχέση με τους γιαπονέζικους av ενισχυτές και κλείνουν προς hi end απόδοση. Άσε που έφαγα φρίκη όταν άκουσα να παίζει κάποιο cd μου ένας ραδιοενισχυτής akai του 1970 άντε 1980 με ηχεία εκείνης της εποχής και μου φάνηκε ο ήχος τους πιο φυσικός από τον δικό μου.
 
Last edited: