Πριν καμιά 20ριά και βάλε χρόνια είχα ένα αγγλικό βιβλίο με περίεργα επαγγέλματα (ένα των εκδόσεων time-life με ωραίες φωτογραφίες μέσα) και είχε και κάτι τέτοιους food stylists. Έδειχνε μάλιστα και σε βήματα πώς γίνεται η φωτογράφιση ενός μπολ παγωτού. Εννοείται από μπροστά κούκλα, φροντίδα για την υφή της μπάλας, πώς κυλάει το σιρόπι κλπ και από πίσω πανούκλα, στήριξη των μπαλών με ξυλάκι για σουβλάκια κλπ. Μου θυμίζει τον στρατό, όπου έβαψα το διοικητήριο της μονάδας μόνο στις τρεις πλευρές (τόση μπογιά μου έδωσαν) και την πίσω που έβλεπε στο δάσος μου είπαν και την άφησα άβαφη.