iPod Classic

supersonic

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
49,365
δεν ξέρω...
το δικό μου ήταν από Ιαπωνία...
πάντως δεν είμαι σίγουρος αν αυτή η ρύθμιση ορίου υπήρχε από την αρχή ή ήρθε όταν έκανα update το λογισμικό του στην τελευταία έκδοση μέσω διαδικτύου.
Γιατί δεν δοκιμάζεις ένα update?
 
18 June 2006
362
__Ναι, σωστός... Ο Νίκος, αν υπάρχει κάτι, θα το ξέρει... ;)


__Το δικό σου δεν πρέπει να έχει περιορισμό (δεν μιλάω για αυτόν που σου ήρθε με το λογισμικό και που μπορείς να πειράζεις απο το μενού, μιλάω για κρυφό περιορισμό που ισχύει μόνο για τα ipod της Ευρώπης)... Και το έχω με το πιο πρόσφατο update... άλλωστε το κάνει και μόνο του σχεδόν μέσω του itunes...


__Thanx πάντως Δημήτρη! :)
 

 Νίκος

Supreme Member
Οντως όλα τα ευρωπαικά μοντέλα έχουν αυτόν τον περιορισμό αλλά το θέμα είναι αν χρειάζεται πραγματικά να αφαιρεθεί.
Ειδικά αν ακούς με in-ear ακουστικά μήπως η υπερβολική ένταση προκαλέσει αργότερα μικροπροβλήματα στην ακοή?
 
18 June 2006
362
__To σκέφτομαι πιο πολύ για εξωτερικούς χώρους και εγγραφές που είναι σε χαμηλές στάθμες... Αλλιώς με καλά και ευαίσθητα ακουστικά, σε πολλά τραγούδια δε μου χρειάζεται παραπάνω, αλλά σε πολλά μου χρειάζεται... και έχω καλά ακουστικά (τους έσταξα 60 ευρώ και τ' αγόρασα απ' έξω) για mp3-player. Οπότε αν θέλω να απολαύσω για λίγο κάποια καλή αλλα´όχι δυνατή εγγραφή, δε μπορώ, ιδίως έξω απ' το σπίτι (ε, μες το σπίτι, τ' ακούω απ το ηχοσύστημα!), όπου δε θα ενοχλώ και τους γύρω γιατί είναι mini (αναδιπλούμενα) ακουστικά κλειστού τύπου και όχι "ψείρες".


__Αν δε μπορέσω να κάνω τίποτα, θα κοιτάξω τότε για in-ear ακουστικά. Αλλά πρέπει να σταξω και πολλά (για να έχει και νόημα και να πάρω κάτι τουλάχιστον το ίδιο καλό και καλύτερο απ' αυτά που τώρα έχω (Sennheiser PX200 νομίζω)... Οπότε, μιας και έχω και άλλα δύο καλά ζεύγη απο ψείρες (της Apple και της AKG), δε θα ήθελα να στάξω π.χ. 50-70-100 ευρώ για ακόμα ένα ζεύγος ακουστικών, αλλά να διώξω τον περιορισμό και να τον χρησιμοποιώ με σύνεση -ΠΟΛΥ σωστή η παρατήρησή σου για αποφυγή υπερβολικής ή /και άσκοπης χρήσης του "τσίτα τα γκάζια", ιδίως για μεγάλα χρονικά´διαστήματα...
 

Tolistrip

New member
18 January 2008
7
Kalispera...feygw tin paraskeui taxsidi k simera to mesimeri mou xalase to ipod. 80gb....den anoige,,ola mayra..to ebaza sto laptop tipota,sto pc tipota,pataga koubakia tipota,,to piga pisw ,,k to eixa parei k apo to multirama..mou eipane ela ayrio gia na paroume tin egrisi apo tin rainbow gia na sou dwsoume allo..pan sta kala tous? telos padwn ayta,mou xalase twra pou feugw gia taxsidi..ax ax..
ena mina to eixa to atoimo...ti na pw...
einai trelo mixanima....8a doume polla...oi mikroteroi perissotera...hehe..
 

john015

New member
19 May 2007
1
Καλησπέρα παιδιά.
Σχετικα με το θέμα του ήχου εγώ αγόρασα το PocketDock Line Out USB της εταιρίας SendStation ,το οποίο παίρνει τον ήχο από την ψηφιακή έξοδο και έλυσα το θέμα με την χαμηλή στάθμη του ήχου (στο αυτοκίνητο).
Ελπίζω να βοηθήσα κάποιους