Samsung B650 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

cantona

AVClub Enthusiast
8 September 2008
821
Λούτσα
Απάντηση: Re: Samsung Σειρά B650 LCD

καλησπέρα παιδιά.Είναι η πρώτη φορά που γράφω.Αύριο θέλω να πάω να παραγγείλω την 40b650 και έχω την ίδια απορία με τον vagdouk.Θα την συνδέσω μέσω οπτικής με τα Logitech z5500 που υποστηρίζουν dts.Αν δεν γίνεται κάτι τώρα,είναι κάτι που μπορεί να διορθώσει η Samsung στο μέλλον με κάποια αναβάθμιση?Ευχαριστώ
Δεν έχει σημασία αν θα το συνδέσεις μέσω οπτικής κάπου που βγάζει dts, γιατί το player στην συγκεκριμένη περίπτωση η τιβι σου,δεν το υποστηρίζει.
Το έχω δοκιμάσει αλλά δεν,τώρα για τον αν θα υπάρξει στο μέλλον δεν ξέρω αν γίνεται με αναβάθμιση.
 

akisg

Established Member
9 February 2009
294
Θεσσαλονίκη
Re: Samsung Σειρά B650 LCD

Καλημέρα σας και από εμένα,

συγγνώμη αν επαναλαμβάνομαι αλλά με ένα γρήγορο search δεν βρήκα κάτι :

από ότι έχω καταλάβει η τηλεόραση δεν παίζει dts encoded ήχο αλλά μόνο ac3.
Θα μπορούσατε να μου δώσετε πιο πρόγραμμα προτείνετε για να κάνω την μετατροπή?

2η ερώτηση, η τηλεόραση από ότι έχω δει βγάζει τον ήχο στην ψηφιακή έξοδο (οπτικό) μέσω της οποίας θα συνδέσω τον ενισχυτή μου (παίζει dts)... υπάρχει περίπτωση να μην χρειάζεται η παραπάνω μετατροπή και απλά να μην έχει καθόλου ήχο η tv αλλά μόνο ο ενισχυτής?λίγο χλωμό αλλά απλά ρωτάω...

'Εχω πάνω από 1tb hd ταινίες σε dts.

Ευχαριστώ πολύ...

1) Popcorn audioconverter
2)Καλά θα ήταν, αλλά όχι μόνο δεν παίζει τον ήχο dts η tv, αλλά δεν τον βγάζει ούτε από την ψηφιακή της έξοδο.

Ελπίζω στο μέλλον να μπορεί τουλάχιστον να τον βγάλει στην έξοδο της, μια που είναι αυτό πιο απλό από το να τον αποδικοποιεί η ίδια, που τότε θα πρέπει να έχει δικαιώματα και πληρωμές κλπ.
 

ssmartmonk

New member
31 March 2009
2
Re: Samsung Σειρά B650 LCD

Ευχαριστώ Cantona.Βασικά είχα απορία για το αν η αδυναμία αναπαραγωγής dts απο το player είναι θέμα hardware ή αν απλά η Samsung δεν έχει τα δικαιώματα χρησιμοποίησης της συγκεκριμένης τεχνολογίας.
 

Th3Beh0ldeR

New member
17 May 2009
7
Re: Samsung Σειρά B650 LCD

Καλώς σας βρήκα παιδία,

Αγόρασα προχθές την le32b650 απο το πλαισιο μεσω internet και ανοιγω το κουτι κτλ και ξεκινάω την συναρμολόγηση. Πέρνω εκείνη την πλαστικούρα που μπαίνει πάνω στην βάση βάζω τις 4σ βίδες και πως κάνω με το κατσαβίδη για να τις σφίξω παράτηρώ ότι κάπου στα μισά κολάνε και δεν μπαίνουν με τίποτα. Είχε δυσκολευτή κανένας άλλος τόσο πολύ? Η τηλεόραση παίζει τέλεια από είκονα αλλά δεν μπορώ να την στερεώσω γι αυτό τον λόγο.
 

vagdouk

New member
7 May 2008
51
Re: Samsung Σειρά B650 LCD

Ευχαριστώ πολύ akigs.. έχω αρχίσει την προσπάθεια να τα μετατρέψω όλα όσα έχουν dts... έχει ένα θεματάκι με τα ονόματα των αρχείων βέβαια (δεν θέλει κενά´... κτλ) αλλά εντάξει .. το rename είναι σχετικά εύκολο :)
 

toure7

Established Member
18 August 2008
132
Re: Samsung Σειρά B650 LCD

Δυστυχως εντοπισα το πρωτο προβλημα. Στα τηλεοπτικα καναλια ειχα ενεργοποιησει τα 100hz στην ρυθμιση ''προσωπικο''(μειωση θολουρας 8 και τρεμοπαιγματος 3). Ομως καποιες φορες μου εκανε κατι ''σπασιματα'' η εικονα σαν να κολλαγε. Θεωρησα οτι ηταν τα 100hz ,γιατι στα παιχνιδια που εχω το ''game mode'' δεν παρατηρησα κατι. ΟΜΩΣ και στα dvd που βαζω και εχω ενεργοποιημενα τα 100hz δεν παρατηρησα ''σπασιμο'' εικονας.

Δοκιμασα πριν λιγο κατι αλλο και μειωθηκε αρκετα το σπασιμο εικονας. Εβαλα θολωμα στο 3 και το τρεμοπαιγμα στο 0.

Υ.Γ Εχω βαλει το τελευταιο firmware απο το site της samsung
 

nikoskouklos

Supreme Member
20 September 2008
3,631
Re: Samsung Σειρά B650 LCD

@toure7 βγάλτο τελείως το 100άρι

@th3beholder ναι το παθα κι εγώ. Αφού να φανταστείς πήγα έκανα κάτι άλλο και ξανασχολήθηκα μετά από κανά τέταρτο (είχα φουντώσει). Εχω βάλει μόνο τις 2 από τις 4 αλλά η τηλεόραση στερεώθηκε.
 

jim2121

New member
3 May 2009
41
Re: Samsung Σειρά B650 LCD

Παιδιά help έχασα τον ύπνο μου. Μου την φέραν την Παρασκευή από Κορασίδη. Λόγω δουλειών έλειπα και κάθισα σήμερα το βράδυ να την συνδέσω. Ξεκινάει το tutorial του plug & play. Διαλέγω γλώσσα Ελληνικά. Μετά έπρεπε να επιλέξεις ΕΠΙΔΕΙΞΗ ή ΟΙΚΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ. Πατάω καταλάθος ΕΠΙΔΕΙΞΗ και μου έβγαλε μια άλλη επιλογή για να συνεχίσω. Συνειδητοποιώ ότι έκανα πατάτα και έπρεπε να επιλέξω ΟΙΚΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ. Ψάχνω για κουμπί για να γυρίσει πίσω στο menu αλλά δεν είχε επιλογή. Είχα την φαεινή ιδέα να την κλείσω μήπως ξαναρχίσει το tutorial. Όχι μόνο δεν άνοιξε άλλα αρχίσαν τα προβλήματα, μόλις σε 5 λεπτά λειτουργίας, η tv άρχισε επανεκκινήσεις. Στην αρχή κράταγε για 3-4 λεπτά ανοιχτά μέχρι που έσβηνε και ξανάνοιγε μόνη της. Στην συνέχεια κράταγε όλο και πιο λίγο η διάρκεια που έμενε ανοιχτή μέχρι που έριχνε απανωτά restart. Βγάζω την πρίζα για κανά 10λέπτο και μένει λίγο ανοιχτή κανά 5λεπτο. Κάνω reset στο plug and play με το κωδικό 0-0-0-0 που έλεγε το manual κάνει search στα κανάλια, με το που τα βρίσκει restart. Αλλάζω πρίζες, ρυθμίσεις μη ξέροντας τι φταίει, χωρίς αποτέλεσμα. Τι συμβαίνει ελαττωματική? θα τρελαθώ...μου έκατσε λαχείο?
 
Last edited:

Yperion

AVClub Fanatic
21 June 2006
43,515
BVR (Beyond Visual Range)
Re: Samsung Σειρά B650 LCD

Oι λυσεις που εχεις ειναι 2...η παιρνεις στον Κορασιδη και τους λες οτι αναβοσβηνει μονη της χωρις να τους πεις βεβαια οτι εκανες μακακια και εβαλες "επιδειξη" , η μπαινεις στο service menu και κοιτας μηπως μπορεις να ενεργοποιησεις την "οικιακη χρηση" απο εκει...

Εγω παντως θα σου συστηνα το πρωτο γιατι στο service menu αν δεν προσεξεις μπορει να κανεις χειροτερη ζημια.
 

czoun

Supreme Member
29 November 2007
7,734
Αθήνα
Απάντηση: Samsung Σειρά B650 LCD

Κρίμα βρε Δημήτρη, συμφωνώ με τον Γιάννη για την επιστροφή στο κατάστημα, μην επιχειρήσεις τίποτα άλλο από μόνος σου, μέσω του service menu. Ίσως να μπορούσες να κατεβάσεις το firmware και να το ξαναπεράσεις σύμφωνα με τις οδηγίες του manual, κάποιος κάτοχος θα ξέρει καλύτερα.

Υ.Γ.: Στην ΡΧ80 ξέρω ότι γίνεται reset στις εργοστασιακές ρυθμίσεις με συνδυασμό πλήκτρων τηλεκοντρόλ, υποθέτω ότι κάτι τέτοιο θα ισχύει για όλες τις τηλεοράσεις, αλλά το θέμα που είναι που να το βρεις για την Β650.
 

akisg

Established Member
9 February 2009
294
Θεσσαλονίκη
Re: Samsung Σειρά B650 LCD

Κρίμα και εγώ στεναχωρέθηκα...
Δυστυχώς δεν μπορώ να σκεφτώ άλλη λύση εκτός από αυτές που προαναφέρθηκαν. Καλό ξεμπλέξιμο...
 

grevenger

Established Member
Re: Samsung Σειρά B650 LCD

jim2121 όσο έχεις την εγγύηση μην ανυσηχείς για τίποτα. Αν είναι προβληματική θα στην αντικαταστήσουν ή (στη χειρότερη) θα την επιδιορθώσουν.

Παρεπιπτόντως, ON SITE δεν είναι η εγγύηση που έχουμε για τη B650?
 

jim2121

New member
3 May 2009
41
Re: Samsung Σειρά B650 LCD

Το ότι ανέφερα ότι έσβησα την τηλεόραση κατά την διάρκεια του tutorial και ότι αυτό είναι αποτέλεσμα που μου κάνει τα κόλπα η τηλεόραση δεν παίζει για μένα ούτε μια στο εκατομμύριο. Η τηλεόραση είναι ελαττωματική για μένα 100%. Με πήρε ο πατέρας μου πριν λίγο και μου είπε ότι πήγε στο Κορασίδη τους είπε ότι έχουμε πρόβλημα και ότι η τηλεόραση θέλει ρύθμισμα. Είπαν να προπληρώσει 40 (τρελάθηκα) και ότι θα έρθουν σε 1-2 μέρες να την συντονίσουν(!). Πλήρωσε και περιμένουμε. Λάθη επι λαθών άντε να πάρεις και τα 40 πίσω να δώ τι θα κάνω. Τουλάχιστον να δουν ότι έχει πρόβλημα να μου την αντικαταστήσουν.
 
Last edited:

redribo

Senior Member
15 January 2009
381
Re: Samsung Σειρά B650 LCD

φιλε μου κακως ασχολησε με το μαγαζι,
παρε τον φουρλη και θα σε εξυπηρετησουν αμεσως,τζαμα λεφτα πετας.
 

alfabravo

New member
25 March 2009
30
Σαλονίκη
Re: Samsung Σειρά B650 LCD

Παιδιά help έχασα τον ύπνο μου. Μου την φέραν την Παρασκευή από Κορασίδη. Λόγω δουλειών έλειπα και κάθισα σήμερα το βράδυ να την συνδέσω. Ξεκινάει το tutorial του plug & play. Διαλέγω γλώσσα Ελληνικά. Μετά έπρεπε να επιλέξεις ΕΠΙΔΕΙΞΗ ή ΟΙΚΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ. Πατάω καταλάθος ΕΠΙΔΕΙΞΗ και μου έβγαλε μια άλλη επιλογή για να συνεχίσω. Συνειδητοποιώ ότι έκανα πατάτα και έπρεπε να επιλέξω ΟΙΚΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ. Ψάχνω για κουμπί για να γυρίσει πίσω στο menu αλλά δεν είχε επιλογή.

Πάτησε το κουμπί έντασης ήχου στην τηλεόραση.
Όταν εμφανισθούν οι ενδείξεις οθόνης της έντασης ήχου, κράτησε πατημένο το κουμπί MENU στην τηλεόραση για 5 δευτερόλεπτα.

Πες μας αν διορθώθηκε.
 

jim2121

New member
3 May 2009
41
Re: Samsung Σειρά B650 LCD

Πάτησε το κουμπί έντασης ήχου στην τηλεόραση.
Όταν εμφανισθούν οι ενδείξεις οθόνης της έντασης ήχου, κράτησε πατημένο το κουμπί MENU στην τηλεόραση για 5 δευτερόλεπτα.

Πες μας αν διορθώθηκε.

Φίλε μου το δοκίμασα και αυτό, 2-3 φορές αλλά δεν πιάνει με τίποτα. Αύριο τα νεώτερα.
 

akisg

Established Member
9 February 2009
294
Θεσσαλονίκη
Re: Samsung Σειρά B650 LCD

Δοκίμασε να κρατήσεις πατημένο για αρκετή ώρα το κουμπί EXIT.

Τι προσπαθούμε να κάνουμε θεωρητικά με αυτόν τον τρόπο;
Είναι τρόπος reset, στις εργοστασιακές ρυθμίσεις;
 

Sn00pi

New member
20 May 2009
17
Re: Samsung Σειρά B650 LCD

-bye- hi pedes skeftome aytes tis meres na paragilo aytin ti teleia tv 40 b650 8a i8ela na rotiso an ti sindeso me esoteriki keraia 8a pianei kanalia i 8a exo provlima??? epidi meno se xorio se anoixti perioxi kai i crt tv pou exo epiane teleia me esoteriki kerea.kai kati akomi to visma tis kaireas einai mono vidoto?
 

omega

New member
20 May 2009
2
Re: Samsung Σειρά B650 LCD

Παιδιά καλώς σας βρήκα, σαν πρώτο ποστ εδω είπα να κάνω μια ερώτηση για ένα φλέγων (για εμένα) θέμα :bandit:
Μετά απο αρκετή μελέτη εδώ μέσα έχω καταλήξει σε δύο τηλεοράσεις αλλά θέλω λίγη βοήθεια στο να κατασταλάξω.
Η μία είναι φυσικά η Samsung Β650 , για αυτό το λόγο γράφω και σε αυτό το thread άλλωστε χεχε.
Η άλλη είναι η καινούρια Philips 42PFL8404H. (παλιός philipsακιας 9416 :cool4:)
Απο ότι καταλάβατε έχω καταλήξει σε κάποια χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρουν όπως οι ίντσες (40"-42") , η τιμή (γύρω στα 1000 ευρώ), το mpeg 4 (βασικό) και η σύνδεση με hd για αναπαραγωγή divx κλπ.
Τώρα για το τελευταίο δεν είμαι σίγουρος για τις δυνατότητες της philips καθώς απο ότι εχω καταλάβει δεν την έχει αγορασει και κανείς απο εδω μέσα.
Κάθε βοήθεια θα μου ήταν πολύτιμη καθώς φυσικά και κάθε υπόδειξη για άλλα μοντέλα που μου διαφεύγουν.