Samsung PS C7000 / C6900 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Kavim

New member
2 June 2010
52
καλησπερα σας.πριν μια εβδομαδα μου ειπαν απο τι samsung οτι θα την αντικαταστησουν,αλλα δεν εχουν αποθεμα,περιμενουν παραλαβη Παρασκευη(3/6).ακομα τιποτα.αν θυμαμαι καλα ηταν ακομα ενα παιδι που περιμενε.μηπως καποιο νεο.εγω παντως σκοπευω να παρω τηλεφωνο αυριο

Καλημερα. Και εμενα φιλε μου μου ειχαν πει οτι θα μου την αλλαξουν και οτι περιμενουν καινουργιο στοκ. Κανοντας ομως ενα τηλεφωνο στον φουρλη απορρησαν με την ερωτηση μου καθως δεν εβρισκαν πουθενα την εντολη αντικαταστασης!!! Ποιος ειδε τον Θεο και δεν τον φοβηθηκε:-@
Ευτθχως που ειχα κρατησει τα ονοματα οσων ειχα μιλησει. Τελικα υστερα απο δεκα τηλεφωνα με εστειλαν για αντικατασταση στο καταστημα αγορας της τιβι. Εγω ενα εχω να πω... Πωλειται σταρτερ κιτ 3δ δυο ζευγαρια γυαλια γιατι σαμσουνγκ δεν ξαναπαιρνω...
 

ROOKIE

AVClub Enthusiast
4 September 2010
800
Χαλάνδρι
Εγω παλι ειμαι απο τους αισιοδοξους που ακομα ελπίζουν οτι θα ερθει η c7000...χαχαχαχαχα!
Αν και μαλλον παω για την D7000 οπως το βλεπω!
 

Leftlane

New member
9 December 2010
10
οπως εγραψα και σε αλλο topic, εχω παραγγειλει κ προπληρώσει την c6900 εδω κ 2 εβδομάδες (αφου την c7000 την περιμενα ολο το καλοκαιρι, αν και δεν βιαζομουν...) αλλα υπάρχει προβλημα στην διαθεση της απο την αντιπροσωπεια κ μαλιστα δεν ξερουν τιποτα μεχρι κ πριν λιγο που πηρα τηλεφωνο στο ποτε θα την εχουν!!!! :speechless-smiley-0:speechless-smiley-0Τι να πω ρ γμτ....με βλεπω τα Χριστουγεννα με την παλια 14''...:BDGBGDB55:
 

manosm

Established Member
25 April 2007
173
Ηράκλειο Κρήτης
Δεν σας κρύβω ότι διαβάζοντας διάφορα στο παρόν νήμα, έχω μπερδευτεί-ανησυχήσει. Κάθετες γραμμές, IR... Με προβληματίζει επίσης η αλλαγή της αντιπροσωπίας κτλ..

Είμαι (ήμουν;) έτοιμος να την πάρω το απόγευμα από ένα κατάστημα που τη βρήκα εδώ στο Ηράκλειο. Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω.

Άσχετο, αλλά μπορεί κάποιος να μου πει (ακόμα καλύτερα αν την έχει κιόλας) ποια γυαλιά της Samsung είναι η καλύτερη επιλογή (και από πλευράς απόδοσης και για να μην κουράζουν φορώντας τα) για την συγκεκριμένη τηλεόραση;
 

kyrliot

Supreme Member
31 March 2008
3,913
Θεσσαλονίκη
Νεο firmware 3005 - 15/12/2010...πανω που ελεγα οτι δεν θα εχει αλλο.
Changelog:

1. Title
2010 PDP C65** & 7*** Firmware for sefl-upgrade
2. Applicable Model
PS**C6000 7000 series
3. Description
T-VALDEUC-3005.1

. Power On error when CAM is inserted
(especially, Samsung CAM, T-REX CAM, Orecrypt CAM, Boxer CAM)
. Audio is cut off when playing recorded TV with specific stream in Poland
. Add ''Nordic'' region in PnP step with T2 Tuner
. Add Yahoo widget(Internet @TV)
. ''Digital text'' menu is not showed when selecting ''Estonia'' as country. (Estonia)
. Latch up sometimes when entering ''3D Optimisation'' with 3D ''on''
. [PDP TV] Judder with 3D ''smooth'' mode (24Hz => 60Hz)
. Recorded TV is stopped if TF1 widget is played on TF1 channel.
. When watching and turning off/on several times, network setting is failed.
(Mac address error)
 
Last edited:

pantelos

Senior Member
24 April 2007
378
Θεσσαλονικη
και εγω εχθες επιτελους παρελαβα την αντικατασταση,αλλα να ειναι καλα ο μεταφορεας δεν μου αφησε το εξαρτημα για να τοποθετεις την τν στην βαση της,και την εχω ξαπλα πανω σε ενα επιπλο.Αλλα εστω και ετσι την ανοιξα και την ελενξα για διαφορα περιεργα αποτυπωματα.Κανενα περιεργο φαινομενο προς το παρον.
 

Kavim

New member
2 June 2010
52
για να καταλαβω,απο το καταστημα φιλε kavim σου δωσαν τηλεοραση αλλης εταιριας;

Ναι φιλε μου. Πηρα την σονυ ΗΧ800.σουπερ!

Εδωσα και διαφορα βεβαια.
 

kyrliot

Supreme Member
31 March 2008
3,913
Θεσσαλονίκη
Δυστηχως μετα την περσινη lcd 46b650 που εβγαλε προβλημα στο panel και αντικατασταθηκε με ιδια καινουργια ΚΑΙ η ps63c7000 εβγαλε προβλημα,αυτη τη φορα μαλλον ηλεκτρονικο (μπραβο samsung, 2 στις 2 προβληματικες tv, μπαινει και αυτη στην official "Δεν ξαναγοραζω"λιστα μου μαζι με την Phillips.Το προβλημα που ειναι εμφανεστερο σε game mode "on" ειναι οτι αν εχουμε ενα "παραθυρο" των windows ανοιχτο στο κεντρο της οθονης, το οριζοντιο περιγραμμα (η πανω και η κατω μαυρη γραμμη) συνεχιζει και στο ασπρο φοντο κατα μηκος της οθονης.Αλλαζεις θεση το παραθυρο οι γραμμες το ακολουθουν.Αντε τωρα με τις σκαλες πεντε οροφους κουβαλημα.Παντως δεν ασχολουμε ακομα θα δω αν υπαρχει περιπτωση αντικαταστασης και αν ναι θα περιμενω το νεο μοντελο (υπολογιζω μαιο) για αλλαγη.Χασανε, ενα καλο θελω να πιστευω πελατη.
 

slong

New member
6 September 2007
54
Θέλω να συνδέσω την τηλεόραση με καλώδιο ethrnet και όχι με το stick της sammy... το μόνο που βρήκα στα στάνταρ μου είναι το LINKSYS WET610N http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615256 καθώς είναι σε άλλο δωμάτιο το ρούτερ και καλώδιο δεν μπορώ να τραβήξω. Γνωρίζει κανείς άν θα κάνω δουλειά?
 

soundholics

Senior Member
28 February 2010
360
Λυπάμαι πολύ kyrliot. Τελικά τα κρούσματα ελαττωματικων συσκευών είναι παρά πολλά για να τα αγνοήσει κάποιος. Προς το παρόν δεν έχει κάποιο πρόβλημα η δική μου τηλεόραση αλλά δεν ξέρω τι θα μου βγάλει στο μέλλον. Κατα γενική ομολογία η κακή συμπεριφορά της Samsung και της ελληνικής αντιπροσωπείας τους κατατάσσει άνετα στις απογοητεύσεις της χρονιάς.
 

zwnianos

New member
21 December 2010
1
καλησπερα και απο εμενα... εδω και 3 μηνες περιπου αγορασα την 6900... δεν εχω προλαβει να την χαρω ακομα λογο δουλειας αλλα ελπιζω σιγα σιγα να τα καταφερω... θα ηθελα να κανω μια ερωτηση και να σας πω το προβλημα που ειχα αλλα ευτυχως λυθηκε αμεσα... να ξεκινησω με το προβλημα... πριν μια εβδομαδα καθως καθαριζε το σπιτι η γυναικα μου εφτασε στην τηλεοραση και με ρωτησε... ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΡΑΤΖΟΥΝΗΣΕΣ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ?.... για λιγη ωρα παγωσα... οταν εφτασα κοντα ειδα πολλες γραμμες συμετρικες στην αριστερη πανω γωνια τησ οθονης... βαζω το χερι μου και το νιωθω αναγλυφο.... φτου σου ρε π... λεω, να μην σας πολυζαλιζω εχθες πηγα και ρωτησα στο plaisio και μου ειπε μια κοπελα (καλη της ωρα οπου και να ειναι) οτι επειδη ειναι σκληρη σαν τζαμι η οθονη πολυ δυσκολο να γραντζουνιστη τοσο πολυ χωρις να το καταλαβουμε... μου εδωσε κατι μαντιλακια και μου ειπε πως μαλων απο την θερμοτητα που βγαζει κατι κολλησε και πως θα βγει με το μαντιλακι... οντως ειχε δικιο... τωρα εγω θελω να ρωτησω υπαρχει καποιο screen protector για να μην παθω αλλο εγκεφαλικο... ειμαι στη τρυφερη ηλικια τον 33-34 και ειναι αμαρτια να μεινω αναπηρος απο τωρα... εψαξα στο internet αλλα επειδη δεν ειμαι και πολυ σχετικος δεν ξερω ποιο θα ειναι το καλυτερο και πιο δεν θα μουυ δημιουργησει προβλημα στην θεαση... ευχαριστω πολυ και συγνωμη αν σας κουρασα...
 

snowdevil

New member
3 April 2008
88
Στ' άστρα
Πήρα τηλέφωνο ένα μαγαζί για την C7000 και μου είπε οτι δεν είναι διαθέσιμη, ΑΛΛΑ θα είναι από τις αρχές του 2011 μιας και ο ακατανόμαστος :violent-smiley-030: φουρλής φεύγει και θα έρθει η ίδια η Samsung ως επίσημος αντιπρόσωπος :firstprize:. Άντε να δούμε.
 

kyrliot

Supreme Member
31 March 2008
3,913
Θεσσαλονίκη
Πήρα τηλέφωνο ένα μαγαζί για την C7000 και μου είπε οτι δεν είναι διαθέσιμη, ΑΛΛΑ θα είναι από τις αρχές του 2011 μιας και ο ακατανόμαστος :violent-smiley-030: φουρλής φεύγει και θα έρθει η ίδια η Samsung ως επίσημος αντιπρόσωπος :firstprize:. Άντε να δούμε.
Απριλιο (το πιο πιθανο) θα βγει η D7000 ποιος ο λογος να παρεις "παλια" τηλεοραση.Περιμενε και τις νεες Panasonic (Μαρτιο) και αποφασιζεις....