Βιβλίο Γ' Γυμνασίου

send

AVClub Fanatic
19 June 2006
30,947
Θεσσαλονίκη
Re: Απάντηση: Βιβλίο Γ' Γυμνασίου

Οι νομοι της Φυσικης ειναι πιο χειροπιαστοι και δεν επιδεχονται διαφορετικων εξηγησεων. Ουτε υπαρχουν πολλες οπτικες γωνιες.
Με την ιστορια δε συμβαινει το ιδιο.

Ούτε και αυτό είναι απόλυτο, όχι ίσως για τους φυσικούς νόμους καθ' εαυτούς αλλά για τη λεγόμενη ιστορία της επιστήμης. Και για παράδειγμα, μια και αναφέρθηκε ο Νιούτον, η πατρότητα του 2ου νόμου του, ανήκει στον Ρόμπερτ Χουκ.
Αλλά ακόμη και για φυσική που λες, συγκλίνουν οι απόψεις των φυσικών νομίζεις; Ακόμη και ο μέγας Νιούτον έσφαλε. Μην κοιτάς που 300 χρόνια μετά κοιτούμε στους νόμους αυτούς σαν κάτι δεδομένο και θέσφατο.
 

Kosh

Μέλος Σωματείου
7 September 2006
91,763
Εκεί ψηλά.....
«Την ίδια εποχή, με αφορμή τη διεκδίκηση της βραχονησίδας Ίμια, στα Δωδεκάνησα, ξέσπασε κρίση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις που αποκλιμακώθηκε με αμοιβαίες υποχωρήσεις (1996)»!

Tελικα αλλαζει το κειμενο και τροποποιειται ως εξης :


Την ίδια εποχή, με αφορμή τη διεκδίκηση της βραχονησίδας Ίμια απο την Τουρκια, στα Δωδεκάνησα, ξέσπασε κρίση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις που αποκλιμακώθηκε με αμοιβαίες υποχωρήσεις
 

aime

Senior Member
14 April 2007
595
Paris
Άσχετο. Πολύ νωρίς δεν είναι να γράφεται ιστορία για σχολεία ,για γεγονότα των τελευταίων 20 ετών?
 
19 June 2006
35,671
Απάντηση: Re: Βιβλίο Γ' Γυμνασίου

Άσχετο. Πολύ νωρίς δεν είναι να γράφεται ιστορία για σχολεία ,για γεγονότα των τελευταίων 20 ετών?

Μπορεί να τρέχουν για να προλάβουν.......ποιος ξέρει, μπορεί μετά από 20 χρόνια οι Γερμανοί να την απαγορέψουν τελείως...:rolleyes: