- 6 December 2016
- 20
- 0
Γεια σαs και παρακαλω πολυ την βοηθεια σαs...εδω και 10 μερεs εχω αγορασει μια καινουργια TCL 55αρα Google TV...εχω περασει στην μνημη τηs ολα τα καναλια...και εχω διαπιστωσει οτι τα επιγεια HD καναλια μαs)..Ert HD..Mega HD κτλ..παιζουν μεν αλλα η εικονα φριζαρει..κανει σπασιματα..κτλ..στα απλα αναλογικα κανενα θεμα..η κεραια μου επανω στην ταρατσα ειναι τουλαχιστον 15 χρονια..και μοιραζομαι το σημα τηs μαζι με μια αλλη 32αρα TV που την εχω στην κουζινα...και θελω να την αλλαξω σε πρωτη φαση την κεραια λογω παλαιοτηταs να δω αν το προβλημα λυθει....
..Μπορειτε να μου προτεινετε καποια καλη..ποιοτικη και δυνατη σε εμβελεια κεραια με ολα τα συγχρονα καλουδια..(μπλοκαρισματα 5G/4G φιλτρα..κτλ..)..??
..μενω κεντρο Αθηνα.....σε μαρκα καλοβλεπω τιs Televes..απλα δεν ξερω ποιο μοντελο χρειαζομαι...πχ..η Televes DAT-75 T-Force 5G LTE HD Boss την θεωρουνε παρα πολυ καλη στα 105 ευρω..αλλα οντωs την χρειαζομαι..?..η και με μια πιο οικονομικη κανω την δουλεια μου..?....θα ειθελα να μου προτεινετε καποιεs απο εσαs.....δουλεμενεs και αξιοπιστεs στην παροδο του χρονου...μιαs και κεραια δεν αλλαζειs καθε τοσο και λιγακι..
..αυτο που θελω ειναι να πιανω απροβληματιστο σημα στα HD μαs....
..ευχαριστω για οποια βοηθεια λαβω..
..Μπορειτε να μου προτεινετε καποια καλη..ποιοτικη και δυνατη σε εμβελεια κεραια με ολα τα συγχρονα καλουδια..(μπλοκαρισματα 5G/4G φιλτρα..κτλ..)..??
..μενω κεντρο Αθηνα.....σε μαρκα καλοβλεπω τιs Televes..απλα δεν ξερω ποιο μοντελο χρειαζομαι...πχ..η Televes DAT-75 T-Force 5G LTE HD Boss την θεωρουνε παρα πολυ καλη στα 105 ευρω..αλλα οντωs την χρειαζομαι..?..η και με μια πιο οικονομικη κανω την δουλεια μου..?....θα ειθελα να μου προτεινετε καποιεs απο εσαs.....δουλεμενεs και αξιοπιστεs στην παροδο του χρονου...μιαs και κεραια δεν αλλαζειs καθε τοσο και λιγακι..
..αυτο που θελω ειναι να πιανω απροβληματιστο σημα στα HD μαs....
..ευχαριστω για οποια βοηθεια λαβω..