Denon PMA- A110

Λογικό το DSD να παρακάμπτει το SRC, δεν έχει τίποτα να κάνει το SRC σε αυτή την περίπτωση.

Το FPGA θα πάρει το DSD (είτε έρχεται απ' ευθείας (μέσω USB) είτε από το SRC), θα το ανεβάσει σε DSD512 και μετά θα το μετατρέψει σε σήμα κατάλληλο να οδηγήσει τις αντιστάσεις (εδώ είναι το DS modulation / noise shaping / κτλ).

Το παράδοξο είναι ότι το αποκαλούν "1-bit DAC circuit", ενώ οι ίδιοι λένε ότι απαρτίζεται από 128 αντιστάσεις (και άλλα εξαρτήματα).

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Τυχεροί όσοι έζησαν την εποχή του αναλογικού ήχου ,Τυχεροί όσοι κράτησαν τα μαγνητόφωνα ,αρκεί να υπάρχει υλικό ας μην ξεχνάμε ότι παλιότερα στο θέμα της ηχογράφησης όλα ξεκίναγαν από εκεί πριν μεταφερθούν στο βυνίλιο και πάει λέγοντας .
Έδεσε και στο χρώμα (γραφίτης) με τον επετειακό της Denon ,θα μείνει μόνιμα στημένο για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι .
IMG_8841.jpegIMG_8843.jpeg

• Like
Reactions: ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
Το γράψαμε και το κάναμε πράξη .

• Like
Reactions: christos56
Τυχεροί όσοι έζησαν την εποχή του αναλογικού ήχου ,Τυχεροί όσοι κράτησαν τα μαγνητόφωνα ,αρκεί να υπάρχει υλικό ας μην ξεχνάμε ότι παλιότερα στο θέμα της ηχογράφησης όλα ξεκίναγαν από εκεί πριν μεταφερθούν στο βυνίλιο και πάει λέγοντας .
Έδεσε και στο χρώμα (γραφίτης) με τον επετειακό της Denon ,θα μείνει μόνιμα στημένο για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι .
View attachment 217828View attachment 217829

Μπράβο Makis, που μας οδηγείς στο δρόμο της αλήθειας._DSC2517.JPG

Last edited by a moderator:
Μάκη κάποιοι μεγαλώσαμε μ αυτά τα άτιμα.

Το τραγούδι απ τους ανεπανάληπτους Booker T and the Mgs.

• Like
Reactions: MakisM
Το συγκεκριμένο σε maxi,αλλά και κάποια άλλα απ το γκρουπ,έφερναν σε δύσκολη θέση μερικά τουίτερ..
Και σε κάποιες εκθέσεις με λιβάνιζαν μέχρι να φύγω απ' το δωμάτιο..

• Haha
Reactions: vlad66
Μάκη κάποιοι μεγαλώσαμε μ αυτά τα άτιμα.

Το τραγούδι απ τους ανεπανάληπτους Booker T and the Mgs.
Πάντως ένα πικάπ μας το χρωστάει η Denon σοβαρό όχι αυτά με USB που βλέπω τώρα για να πάρει φωτιά 🔥το νήμα 😋.
Υ.Σ Καλό Φθινόπωρο 😋

Περιμένοντας λοιπόν την πρόταση της Denon για το καινούργιο πικαπ της δεν αναιρώ τίποτα για τα όσα έγραψα προσωπικά για τον επετειακό PMA A 110 ,ατέλειωτες ώρες δοκιμών και ακρόασης .

Μετά απο την ακρόαση με μαγνητόφωνο αλλάξαμε και το λαπτοπ μας (2014)με ότι πιο σύγχρονο υπάρχει σήμερα με λειτουργικό τα win 11 και player το jRiver δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα με τον οδηγό Asio της Denon .
Αυτό που μπορώ να σας μεταφέρω ότι αυτό που ακούς δεν ακούγεται αποστειρωμένο και ψηφιακό jjjjsss.

Με την βοήθεια των φίλων παρουσιάσαμε την είδηση για την καινούργια πρόταση της για το audio streamer της και αναφερόμαστε φυσικά για το DNP 2000ne να λοιπόν τα πρώτα Reviou.
https://www.whathifi.com/reviews/denon-dnp-2000ne

https://www.lbtechreviews.com/test/hi-fi/denon-dnp-2000ne

https://allhomecinema.com/review-denon-dnp-2000ne-high-resolution-audio-streamer/?id=51463431216

Τεράστια εμπειρία τόσο στα αναλογικά όσο στα ψηφιακά .
Εδώ η παλιότερη πρόταση της στα μαγνητόφωνα .
IMG_9061.jpeg

Και εδώ κάποιες φωτογραφίες με την καινούργια προσθήκη του λαπτοπ με τα win 11 ,παρεπιπτόντως είναι και αυτό ανθρακί στο χρώμα 😋
IMG_9065.jpeg
IMG_9066.jpeg

Αν αναφέρεσαι για την εποχή των Av πχ 3805 ναι ήταν σκληρός ο ήχος με τα Tannoy .
Αν πάλι αναφέρεσαι pma2010 ae με τίποτα όσο και να τον πίεζες .
Μην ξεχνάμε ότι η Denon έβγαλε τον poa 5000 το 1995 που είμαι ευτυχής κάτοχος του .

View attachment 211597
Πιο παλιότερα αυτόν .
View attachment 211598
Και κάποια θηρία από την χρυσή σειρά και ολοκληρωμένους που ουδέποτε τους είδαμε στην Ελλάδα (πανάκριβοι )
View attachment 211599
Απλά όπως ανέφερα ο επετειακός το ηχόχρωμα του θυμίζει ανάμεσα λάμπα με τάξη A ουδέτερος με βάθος που δεν σκληραίνει σε υψηλές εντάσεις αν το επιδιώξεις .
Κάποιοι θα μπερδέψουν ότι το ηχόχρωμα του είναι ζεστό ,αυτό μπορεί να ισχύει όταν πχ με παίζεις με ΠΗΓΗ που έχει αυτό το αποτύπωμα η όχι αλλά όταν παίζεις με το dac του το phono μαζί με την dl A110 και εκεί μπορεί να μπερδευτεί ότι είναι ζεστό …Αλλά είναι αυτό το βάθος που νομίζεις ότι είσαι σε studio ηχογραφήσεων χωρίς όμως να είναι monitor αφού η πληροφορία που σκάβει βαθιά μεταφράζεται σε μουσικότητα .
2 φουλ συστηματα denon s1 ( pra-poa-dp-da) υπαρχουν θεσσαλονίκη, ενα εχω εγω και ενα πολυ καλος φιλος. Τα 230v μετρημενα στα δακτυλα του χεριου παγκοσμιως.

• Like
Reactions: MakisM
@MakisM
Καλησπερα φιλε Μακη, denonakia. :)
Εισαι με τον a110 ακομα ή αναβαθμιστηκες στο 3000ne?
Καλησπέρα .
ΟΧΙ ενδεχομένως αν δεν είχα τον συλλεκτικό να πήγαινα στον 3000ne .
Αλλά και πάλι …
Δεν αλλάζω το παραμικρό τα όσα έχω γράψει προσωπικά για τον επετειακό .
Τώρα ειδικά που τον ακούω με άλλα ηχεία .
Κούρδισμα από τα παλιά ,παιχνίδι με τα ρεύματα ,η ψύξη γίνεται ακόμη από τις αλουμινένιες ψύκτρες στο πάνω μέρος του σασί που είναι από αλουμίνιο ,είναι πολι δύσκολο να τον ξεχωρίσεις σαν Ηχόχρωμα από τα τελικά στάδια του POA 5000 …
Κάτι σαν λάμπα κάτι σαν τάξη Α αλλά η ουσία …Δεν ακούγεται αποστειρωμένος αλλά πολύ απαιτητικός ακόμη και με τις πηγές .
Μαϊμουδιές ακόμη και στα βύσματα δεν σηκώνει !!!κτλ κτλ .
Τώρα η Denon μπορεί 🤔 να πει ότι θέλει .
Αλίμονο και αν δεν το έκανε .

Πριν καταφερω να βρω τα poa-pra-S1 που ειναι το απολυτο game-over περασαν απο τα χερια μου ο Pma2000r, pma2020ae και o Pma-SA1.
Ολοι πολυ ωραιοι στον ηχο αλλα ο SA1 απο την πρωτη στιγμη που τον ακουσα μου πεσαν τα σαγονια....
Ηχος πραγματικα κατηγοριας High end , παρα πολυ ατμοσφαιρικος με φοβερα μεσαια και δυνατο μπασο.
Σε αποδοση-ενταση λιγο πιο κατω απο την σειρα 2xxx διοτι μονο 50W αλλα σε ηχο με ευαισθητα ηχεια ήταν αλλου.
Τον πουλησα μονο και μονο για να καταφερω να πληρωσω τα S1.
Εναλλακτικα σημερα θα επαιρνα τον SX1 limited ( True balanced και αυτος οπως ο pma-SA1 και pma-S1).

Θεωρω οτι συντομα η denon θα βγαλει νεo flagship true balanced ολοκληρωμενο καθως ο sx1 ltd ειναι του 2019.

Απο vintage εχω κρατησει τα τοτε flagship dap5500-poa6600-dcd3560.

Εναλλακτικα σημερα θα επαιρνα τον SX1 limited
Πάνω ⬆️ σε αυτόν βασίστηκε ο επετειακός pma a 110 και όχι στις παλιότερες σειρές pma 2010 2020 κτλ .
Ο SX 1 limed ειναι δημιούργημα του

Sound Master, Shinichi Yamauchi​

Όταν ακούστηκαν και οι δύο μαζί (sx1 και επετειακός με τα ηχεία αναφοράς που κουρδίζει η denon τα ενισχυτικά της κτλ η άποψη του κριτικού που τα άκουγε μαζί …
Υπάρχει διαφοροποιήσει του επετειακού από τις σειρές pma 2010 2020 λογικό το ακούω ή φιλοσοφία της και ο εορτασμός ήταν να προσδώσει ήχο Denon από τα παλιά .
Η δεύτερη αναφορά ήταν ότι ακουγόντουσαν σχεδόν το ίδιο ,εκείνη την στιγμή υπήρχε παρέμβαση του

Shinichi Yamauchi υπάρχει διαφοροποιήσει αν τους ακούσεις προσεχτικά .​

Η δίκαια μου άποψη είναι ότι όσο ανεβαίνεις κατηγορία ο ήχος Denon γίνεται πιο γήινος !!!
Τα πιο πάνω είναι δημοσιευμένα στο επίσημα blog τους στην Ιαπωνία 🇯🇵 όταν παρουσιάστηκε ο επετειακός .
Ο επετειακός είναι σχεδιασμένος σύμφωνα με την denon στα 100Khz ασύλληπτο νούμερο με βάση την ανθρώπινη ακοή μάρκετινγκ ξε μάρκετινγκ άστο να υπάρχει …

ευαισθητα ηχεια ήταν αλλου.
Έχω άλλη άποψη δύσκολα ηχεία ώστε να ξεβρακώνει τα ενισχυτικά όχι μόνο με την ωμική αντίσταση αλλά και στο θέμα ευαισθησίας.
Τι σημαίνει αυτό ;
Γραμμικότητα στην ισχύ ,λιγότερες παραμορφώσεις .Εκει όλο και κάτι παραπάνω θα ακουστεί στην ηχογράφηση.
Φυσικά σε κάθε περιπτώσει πάντα θα υπάρχουν γούστα ,προσωπικά είμαι φαν της ουδετερότητας.
Θεωρω οτι συντομα η denon θα βγαλει νεo flagship true balanced
Αυτός είναι είναι ένας κανόνας για κατόχους που θέλουν να κάνουν παιχνίδι με μακριά καλώδια ,τίποτα το λιγότερο τίποτα το περισσότερο .
Ένα ερωτηματικό είναι για το πως ακούγεται ο καινούργιος 3000 ,υπάρχουν αναφορές και σε αυτό .

Πάνω ⬆️ σε αυτόν βασίστηκε ο επετειακός pma a 110 και όχι στις παλιότερες σειρές pma 2010 2020 κτλ .
Ο SX 1 limed ειναι δημιούργημα του

Sound Master, Shinichi Yamauchi​

Όταν ακούστηκαν και οι δύο μαζί (sx1 και επετειακός με τα ηχεία αναφοράς που κουρδίζει η denon τα ενισχυτικά της κτλ η άποψη του κριτικού που τα άκουγε μαζί …
Υπάρχει διαφοροποιήσει του επετειακού από τις σειρές pma 2010 2020 λογικό το ακούω ή φιλοσοφία της και ο εορτασμός ήταν να προσδώσει ήχο Denon από τα παλιά .
Η δεύτερη αναφορά ήταν ότι ακουγόντουσαν σχεδόν το ίδιο ,εκείνη την στιγμή υπήρχε παρέμβαση του

Shinichi Yamauchi υπάρχει διαφοροποιήσει αν τους ακούσεις προσεχτικά .​

Η δίκαια μου άποψη είναι ότι όσο ανεβαίνεις κατηγορία ο ήχος Denon γίνεται πιο γήινος !!!
Τα πιο πάνω είναι δημοσιευμένα στο επίσημα blog τους στην Ιαπωνία 🇯🇵 όταν παρουσιάστηκε ο επετειακός .
Ο επετειακός είναι σχεδιασμένος σύμφωνα με την denon στα 100Khz ασύλληπτο νούμερο με βάση την ανθρώπινη ακοή μάρκετινγκ ξε μάρκετινγκ άστο να υπάρχει …

Έχω άλλη άποψη δύσκολα ηχεία ώστε να ξεβρακώνει τα ενισχυτικά όχι μόνο με την ωμική αντίσταση αλλά και στο θέμα ευαισθησίας.
Τι σημαίνει αυτό ;
Γραμμικότητα στην ισχύ ,λιγότερες παραμορφώσεις .Εκει όλο και κάτι παραπάνω θα ακουστεί στην ηχογράφηση.
Φυσικά σε κάθε περιπτώσει πάντα θα υπάρχουν γούστα ,προσωπικά είμαι φαν της ουδετερότητας.

Αυτός είναι είναι ένας κανόνας για κατόχους που θέλουν να κάνουν παιχνίδι με μακριά καλώδια ,τίποτα το λιγότερο τίποτα το περισσότερο .
Ένα ερωτηματικό είναι για το πως ακούγεται ο καινούργιος 3000 ,υπάρχουν αναφορές και σε αυτό .
true balanced σε hi fi ενισχυτη δεν εχει να κανει για χρηση μακριων καλωδιων. Ολα τα κυκλωματα μεσα ειναι διπλα για καθε καναλι, για αυτο και σε διαστασεις ο SA1, SX1 ειναι αρκετα πιο μεγαλος απο τους νορμαλ σειρας PMA. Αυτο καθε κατ επεκταση εχει να κανει βελτιωμενη ποιοτητα ακουστικης. Τα μονο 50w ηταν λογω περιορισμου σασι, καθως για περισσοτερα watt επρεπε να μεγαλωσει ακομα περισσοτερο. Οσο καλος και να ειναι ακομα και ο 3000NE, ηχητικα δεν μπορει να ειναι καλυτερος απο τον SX1, γνωμη μου. Μιλαω παντα για το αναλογικο κομματι, καθως το SX1 δεν εχει DAC.

true balanced σε hi fi ενισχυτη δεν εχει να κανει για χρηση μακριων καλωδιων. Ολα τα κυκλωματα μεσα ειναι διπλα για καθε καναλι, για αυτο και σε διαστασεις ο SA1, SX1 ειναι αρκετα πιο μεγαλος απο τους νορμαλ σειρας PMA. Αυτο καθε κατ επεκταση εχει να κανει βελτιωμενη ποιοτητα ακουστικης. Τα μονο 50w ηταν λογω περιορισμου σασι, καθως για περισσοτερα watt επρεπε να μεγαλωσει ακομα περισσοτερο. Οσο καλος και να ειναι ακομα και ο 3000NE, ηχητικα δεν μπορει να ειναι καλυτερος απο τον SX1, γνωμη μου. Μιλαω παντα για το αναλογικο κομματι, καθως το SX1 δεν εχει DAC.
Ο SX 1 περιορισμένης έκδοσης κυκλοφορεί μόνο στην Ιαπωνία και πάνω σε αυτόν βασίστηκε ο επετειακός ο οποίος (Ξε)πούλησε με μεγάλη λίστα αναμονής και η παραγωγή του επεκτάθηκε πέρα από το χρόνο για τον οποίο η denon είχε προβλέψει για να γιορτάσει τα 110 χρόνια της .
Αν θέλεις την προσωπική μου άποψη γνώμη θα σου έλεγα ότι έχουν την ικανότητα να προσαρμόσουν τον ήχο τους σαν Ηχόχρωμα άνα πάσα στιγμή ακόμη και σε έναν ψηφιακό ενισχυτή που ακούγεται όμως αναλογικά και σαν εμφάνιση δεν του φαίνεται.
Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είσαι κατασταλαγμένος για το τι θέλεις να ακούσεις και η κάθε άποψη είναι σεβαστή για να μπορούμε να ανταλλάσουμε πληροφορίες .
Εδώ η άποψη του δημιουργού .

Shinichi Yamauchi​

https://www.denon.com/en-us/inside-...-with-shinichi-yamauchi-the-sound-master.html