iOS 18

Ήταν πολύ λιγότερο ασφαλές.
Οι διαφορές πλέον είναι ελάχιστες.
Τα security patches σε πολλές περιπτώσεις είναι σε μηνιαία βάση..

Υπάρχουν ακόμα διαφορές και επιπλέον στο iOS γίνεται update το 80% των συσκευών στη τελευταία έκδοση ενώ στο android βια το 20% λόγω του fragmentation.

Υπάρχουν ακόμα διαφορές και επιπλέον στο iOS γίνεται update το 80% των συσκευών στη τελευταία έκδοση ενώ στο android βια το 20% λόγω του fragmentation.

Στα επίπεδα τιμών των iPhone παίρνεις Pixel και Samsung με 5 χρόνια minimum upgrades ολόκληρου του λειτουργικού πέραν των security patches.

Οι συσκευές των 2 τελευταίων ετών θα έχουν 7 χρόνια υποστήριξη οπότε δεν ισχύει αυτό που έγραψες. Εκτος αν συγκρίνουμε Android των 200 ευρώ με iPhones των 700-800EUR min.

Στα επίπεδα τιμών των iPhone παίρνεις Pixel και Samsung με 5 χρόνια minimum upgrades ολόκληρου του λειτουργικού πέραν των security patches.

Οι συσκευές των 2 τελευταίων ετών θα έχουν 7 χρόνια υποστήριξη οπότε δεν ισχύει αυτό που έγραψες. Εκτος αν συγκρίνουμε Android των 200 ευρώ με iPhones των 700-800EUR min.

Ναι, αυτά τα δύο είναι οι μόνες εξαιρέσεις και προσφέρουν εσχάτως αυτό που πρόσφερε η apple ανέκαθεν.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: Looter
Λίγο βοήθεια.

Πριν λίγες μέρες σκοτώθηκε ένα νέο παιδί και είχε iphone. Είχε μαγαζί και θέλουν στην οικογένεια να ανοίξουν το κινητό για τα περιεχόμενα του. Πήγαν κάποιοι φίλοι του και άρχισαν να βάζουν κωδικούς με αποτέλεσμα να κλειδώσει. Αν και δεν το έχω δει κοίταξα στο PC του μήπως έχει αποθηκεύσει τους κωδικούς του icloud αλλά δεν είδα τίποτα. Το απόγευμα θα δω το κινητό και το laptop μήπως έχει εκεί κάτι. Επίσης έχει και apple watch. Να σημειωθεί ότι έχει windows και όχι Mac.

Μπορεί να γίνει κάποια επαναφορά επίσημα με ληξιαρχική πράξη θανάτου γιατί απ'όσο κατάλαβα έχει κλειδώσει για τα καλά.

Τελικά η Apple μας έκανε τη χάρη και την Τρίτη ξεκλειδώσαμε το iCloud. Έχει τις σημειώσεις του και τις φωτογραφίες που θέλει η οικογένεια. Υπάρχει τρόπος να δούμε πότε έγινε το πιο πρόσφατο backup συσκευής; Τώρα έχω μπει στο δικό μου iCloud μέσα από τον Firefox αλλά απλά βλέπω ότι έχει γίνει backup 989MB χωρίς να ξέρω τι ακριβώς. Το iPad ή το Mac Mini; Στο Mac Mini μπορώ να δω λεπτομέρειες αλλά το παιδί είχε Windows όπως έγραψα.

Στο online Google One όμως ξέρω ότι το Pixel μου έγινε backup πριν 19 ώρες.

Φυσικά θα δοκιμάσω κάποια στιγμή να το επαναφέρω αλλά θα ήθελα να είμαι σίγουρος. Δεν έχουμε και κάποια εναλλακτική. Είχε την παλιά του συσκευή αλλά κάποια στιγμή έβαλαν μέσα την κάρτα του για να δέχεται παραγγελίες το μαγαζί του. Η κλειδωμένη είναι το 16αρι αλλά δεν ξέρω ποιο μοντέλο. Όχι ότι έχει σημασία αλλά μάλλον το Pro Max.

Last edited: