Περιοδικό "Δορυφορικά Νέα": Τεύχη 2012

sakis.kom

Supreme Member
3 August 2006
3,643
Athens - Greece
Απάντηση: Κυκλοφορούν τα "Δορυφορικά Νέα" Αυγούστου

Ωραία κίνηση ο διαγωνισμός! :music-smiley-005:
 

Lelos82

New member
19 September 2008
43
KORYDALLOS
Απάντηση: Κυκλοφορούν τα "Δορυφορικά Νέα" Αυγούστου

Τα εκατοστίσαμε και σας κερνάμε mobile σύνδεση! :idea:

Τα ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΝΕΑ γιορτάζοντας τα 100 τεύχη κυκλοφορίας τους, προσφέρουν εντελώς δωρεάν τη mobile έκδοσή τους σε όλους εσάς τους mobile users για να είστε ενημερωμένοι πάντα & παντού!

Συνδεθείτε τώρα με τη mobile έκδοση του site www.doriforikanea.gr/mobile/ μέσα από τον web browser του κινητού σας, εγκαταστήστε την εφαρμογή στην επιφάνεια του smartphone σας και απολαύστε τις υπηρεσίες των Δορυφορικών Νέων εντελώς δωρεάν!

• Όλες οι ειδήσεις της ημέρας για τη Δορυφορική, Επίγεια Ψηφιακή & IPTV!
• Όλες οι εξελίξεις στην HDTV & 3DTV!
• Όλα τα Τεχνολογικά θέματα!
• Video Reviews, Φωτορεπορτάζ & Αγγελίες!
• Υπολογίστε τις γωνίες λήψης του κατόπτρου σας, εύκολα και απλά!

Mobile%20Advert.jpg
 
Last edited by a moderator:

pepis

AVClub Addicted Member
11 December 2010
1,497
Πως εγκαθιστω την mobile εκδοση στην επιφανεια του smartphone?
 

Lelos82

New member
19 September 2008
43
KORYDALLOS
Απάντηση: Κυκλοφορούν τα "Δορυφορικά Νέα" Αυγούστου

Η εγκατάσταση γίνεται αυτόματα στην επιφάνεια του smartphone απλά πληκτρολογώντας από το smartphone την παρακάτω διεύθυνση στον web browser του κινητού σας

www.doriforikanea.gr/mobile/

ή εφόσον το smartphone σας διαθέτει QR CODE reader απλά σκανάρετε το παρακάτω QR CODE

qrcodeappdoriforikanea.jpg
 
Last edited by a moderator:

hercoulis

AVClub Addicted Member
7 September 2008
2,388
Re: Κυκλοφορούν τα "Δορυφορικά Νέα" Αυγούστου

πολύ καλό!
 

Satarc

New member
5 October 2008
92
Κυκλοφορούν τα "Δορυφορικά Νέα" Σεπτεμβρίου (24/8)

Exs101.jpg


Κυκλοφορούν τα Δορυφορικά Νέα Σεπτεμβρίου

Το φθινόπωρο είναι μπροστά μας και περιμένουμε κάποια σημαντικά γεγονότα, όπως το αναλογικό Switch Off και της Θεσσαλονίκης. Προς το παρόν, συγκεντρώσαμε 10 αξιόλογους και ισχυρούς δέκτες Combo HD και σας τους παρουσιάζουμε αναλυτικά. Είναι σαφής η τάση πλέον για επεξεργαστές στα 400 MHz, αλλά και για online υπηρεσίες, όπως πχ Youtube, RSS, ενώ είδαμε μέχρι και Google Maps!

Ακόμη, σχετικά με την έρευνα για τις τηλεοράσεις Passive 3D, πέρυσι σε ανάλογο αφιέρωμα κάναμε λόγο για το 'Σφετεριστή' της τρισδιάστατης εικόνας. Φέτος
κάνουμε λόγο για συμμετέχοντα. Η παθητική τεχνολογία στο 3D κέρδισε το στοίχημα και συμμετέχει στα δρώμενα, διεκδικώντας μερίδια αγοράς από την ενεργή.
Το μεγάλο στοίχημα το έβαλε η LG. Μόνη της! Της αξίζουν έπαινοι για την τόλμη της.

Ο Σάκης Παπαδόπουλος ετοίμασε για σας ένα μεγάλο αφιέρωμα στα ελεύθερα κανάλια τα οποία το βράδυ «αλλάζουν» το πρόγραμμά τους. Είναι αλήθεια πως οι πάσης φύσεως εκπομπές που προκαλούν τις αισθήσεις και ανεβάζουν τη λίμπιντο, δεν άφηναν ποτέ αδιάφορους τους τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα τον ανδρικό πληθυσμό. Εμείς κάναμε ένα ατέλειωτο ζάπινγκ σε δεκάδες κανάλια, για πάρα πολλές μέρες, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να δείτε αυτά που ενδεχομένως δεν καταφέρατε να εντοπίσετε στο δικό σας ζάπινγκ.

Στην αθλητική επικαιρότητα, απ’ τα μέσα Σεπτέμβρη ξεκινούν οι όμιλοι των δύο κορυφαίων διασυλλογικών ποδοσφαιρικών διοργανώσεων Champions League & Premier League και μαζί η νέα τριετία τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Ο αθλητικογράφος Νίκος Μαυρομάτης, σας παραθέτει ποια κανάλια, σε ποιες χώρες θα δείχνουν τους αγώνες…

Οι χομπίστες, μην παραλείψετε την αναφορά του Αντώνη Κιλιντζόγλου στο Enigma Web TV, το οποίο θα σας επιτρέψει να βλέπετε τα κανάλια που σας αρέσουν, στο laptop, netbook, tablet ή στο smartphone.

Ακόμη, παραμένοντας στο χώρο του Linux, με πρόσθετα όπως ο web browser για πλοήγηση στο internet και την βιβλιοθήκη media HBBTV, είναι σίγουρο ότι τα λογισμικά για τους dreambox δέκτες ανανεώνονται, περνώντας σε μία νέα εποχή, όπως ακριβώς και το νέο Dream Elite 4.0 (O.E.2) που σας παρουσιάζουμε σε αυτό το τεύχος.

Οι παρουσιάσεις-δοκιμές αυτού του μήνα, περιλαμβάνουν ιδιαιτέρως αξιόλογα προϊόντα, όπως: Ο Enigma 2 δέκτης Venton UNiBOX HD1, o εξαιρετικός Ferguson Ariva 150 Combo, τα αξεσουάρ επίγειας ψηφιακής για κινητό tivizen dvb-t wifi & tivizen dvb-t dongle, ο άψογος επίγειος ψηφιακός Synaps THD 2852, το νέο καμάρι της Promax HD Ranger+, το νέο Johansson Digital Modular Headend, το νέο Fracarro 3DGFLEX Headend και η τηλεόραση LG 55LW980S.

Τέλος, θα βρείτε τις καλύτερες αθλητικές στήλες, τα πιο μάχιμα νέα για την αποκρυπτογράφηση, την τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας, τον οικιακό εξοπλισμό Home Cinema, τις αναβαθμίσεις των δεκτών HD, τα νέα προϊόντα, τα δορυφορικά κανάλια και τις συχνότητες.

Μείνετε Συντονισμένοι
Περικλής Παντολέων - Διευθυντής Σύνταξης


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ


Κλικ
Νέα προϊόντα σε πρώτο πλάνο
Satellite Channel News
TV Channel News
HD Channel News
HD Firmware Upgrade
Scrambling News
Zapping News
Tv News

Sport Ρεπορτάζ
Που θα δείτε ελεύθερα
Champions League - Europa League
www.doriforikanea.gr News

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΤΕΣΤ Δορυφορικοί & Επίγειοι & HD
10 πανίσχυροι δέκτες Combo
Οι δέκτες Combo HD παρουσιάζουν σημαντικά πλεονεκτήματα έναντι των απλούστερων δεκτών, γι’ αυτό σε αυτό το τεύχος συγκεντρώσαμε ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα και σας τους παρουσιάζουμε αναλυτικότερα!

ΕΡΕΥΝΑ

Passive 3D TVs
Ο κύβος ερρίφθη….
ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Κανάλια με… βραδινό πρόγραμμα

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ …ΜΠΟΡΕΙΣ

ENIGMA WEB TV
RELOAD

DREAM ELITE 4.0 (O.E.2)
Dreambox Νέας Εποχής
ΑΓΓΕΛΙΕΣ
ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ (Sat Guide)
ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ

Κανάλια HDTV & MPEG-4 (C-Band)
Ψηφιακά κανάλια HDTV & MPEG-4 (Ku-Band)

REVIEW

LG 55LW980S
Μάχιμη…

FERGUSON ARIVA 150 COMBO
Αρτιότητα Combo HD

Venton UNiBOX HD1
HD Linux με Enigma 2

Synaps THD-2852
Σχεδόν αόρατος!

Tivizen DVB-T WiFi και Tivizen Dongle
Επίγεια Ψηφιακή Τηλεόραση Παντού

HD Ranger +
Η νέα γενιά της Promax

Johansson Digital Modular Headend

Fracarro 3DGFLEX Headend Unit.
Η κορυφή είναι μόνο για έναν….
 
Last edited by a moderator:

Satarc

New member
5 October 2008
92
Κυκλοφορούν τα "Δορυφορικά Νέα" Οκτωβρίου (21/9)

Exs102.jpg


Κυκλοφορούν τα Δορυφορικά Νέα Οκτωβρίου

Εν αναμονή του Switch Off στη Θεσσαλονίκη, αλλά και αρχίζοντας η νέα σεζόν των συνδρομητικών υπηρεσιών Nova και OTE TV, τα Δορυφορικά Νέα βρίσκονται στα χέρια σας, πλούσια σε ύλη, τόσο τεχνική, όσο και ειδησεογραφική.
Τον τελευταίο καιρό, εμφανίστηκαν κάποιοι επιπλέον δέκτες με …triple tuner, έτσι αποφασίσαμε να σας τους παρουσιάσουμε συνολικά, αναδεικνύοντας τις εξαιρετικές δυνατότητές τους, σχετικά με την ανεξαρτησία λήψης και εγγραφής. Η αλήθεια είναι ότι το χαρακτηριστικό “Triple Tuner”, προσδίδει άλλο αέρα σε έναν HD δέκτη, είτε ο τελευταίος είναι Linux, είτε κλειστού λογισμικού.

Από πλευράς τηλεθέασης, λόγω της έναρξης της νέας αθλητικής σαιζόν, ο Σάκης Παπαδόπουλος, πραγματοποίησε μία ιδιαίτερα αξιόλογη έρευνα στο γεωτόξο και σάς παρουσιάζει τα ελεύθερα αθλητικά κανάλια που μπορείτε να λαμβάνετε στην οθόνη, τα οποία δεν είναι λίγα και είναι σίγουρο ότι θα σας προσφέρουν αρκετό θέαμα και κυρίως ...δωρεάν!

Ακόμη, επισκεφτήκαμε την IFA 2012, που αποτελεί την μεγαλύτερη έκθεση ηλεκτρονικών στην Ευρώπη. Πρόκειται για μία έκθεση με σπουδαίο παρελθόν και αρκετές δεκαετίες ιστορίας. Στην φετινή IFA 2012, υπήρχε η σκηνή και το παρασκήνιο. Στην πρώτη, λαμπερά φώτα, εξωτικές συσκευές και χαμόγελα, συνέθεσαν την εύρωστη (εικονική για πολλούς) εικόνα της αγοράς. Στο δεύτερο, αποτυπώθηκε η παγκόσμια οικονομική ύφεση, το προβάδισμα των δύο Κορεατικών εταιρειών Samsung & LG και οι αγωνιώδεις προσπάθειες των Ιαπώνων για επιβίωση. Μάθετε ποια προϊόντα κυριάρχησαν στο αντίστοιχο ρεπορτάζ, ενώ ένα εκτενέστερο φωτορεπορτάζ, θα βρείτε στο site του περιοδικού.

Ο αθλητικογράφος Νίκος Μαυρομάτης – όπως κάθε μήνα – σας παραθέτει τα τελευταία αθλητικά νέα, ενώ ειδικά σε αυτό το τεύχος, ασχολείται έντονα με τα δικαιώματα των δημοφιλών πρωταθλημάτων, για τα οποία μάς ρωτάτε διαρκώς. Διαβάστε που θα βλέπουμε Champions League, Europa League, Μπουντεσλίγκα, Καμπιονάτο, Πριμέρα Ντιβιζιόν, Premier League αλλά και Formula 1.

Στη στήλη «Εάν θέλεις μπορείς», ενημερωθείτε για το πώς μπορείτε να έχετε ένα αντίγραφο των καταλόγων αγαπημένων σας σε έναν δεύτερο δέκτη Linux και το κυριότερο είναι ότι μπορείτε να παρακολουθείτε όλα τα αγαπημένα σας κανάλια, χωρίς την ανάγκη κεραίας στον δεύτερο δέκτη. Όλα αυτά, μπορείτε να τα πραγματοποιήσετε με το εξαιρετικό και αξιόπιστο Plugin “Remote Stream Converter”.

Ακόμη, ο DrDream, σάς περιγράφει το Rambo plugin, με το οποίο μπορείτε να αυξήσετε την μνήμη του δέκτη σας κι έτσι να καταφέρετε να φορτώσετε τα νεότερα λογισμικά που περιλαμβάνουν web browser, ακόμη και σε δέκτες με μικρή χωρητικότητα, όπως πχ ο DM800!

Επίσης, να αναφέρουμε ότι σε αυτό το τεύχος – κατόπιν αιτήματος πολλών αναγνωστών – δημοσιεύουμε και πάλι τους πίνακες γωνιών σκόπευσης, που τόσο διευκολύνουν, ειδικά πάνω στην ...ταράτσα!

Οι δοκιμές-παρουσιάσεις σε αυτό το τεύχος, σάς περιμένουν όπως κάθε μήνα με αξιόλογα νέα προϊόντα όπως: ο νέος δέκτης Alma S2300 Combo, ο αξιόπιστος επίγειος ψηφιακός DIGIQuest DG3600HD, ο ευχάριστος Combo HD Golden Media UNI-BOX 2, ο ανανεωμένος Edision Progressiv TS με LAN, το άκρως ενδιαφέρον νέο headend Colosseum της Johansson, η έκπληξη από την Edision, το EdiTab Android tablet και ο μεταλλάκτης DVB-S2 σε αναλογικό PAL, IKUSI SHC-111.

Επιπλέον, θα βρείτε τα πιο μάχιμα νέα για την αποκρυπτογράφηση, την τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας, τον οικιακό εξοπλισμό Home Cinema, τις αναβαθμίσεις των δεκτών HD, τα νέα προϊόντα, τα δορυφορικά κανάλια και τις συχνότητες.

Μείνετε Συντονισμένοι
Περικλής Παντολέων - Διευθυντής Σύνταξης


Περιεχόμενα

Κλικ
Νέα προϊόντα σε πρώτο πλάνο
Satellite Channel News
HD Channel News
HD Firmware Upgrade
TV Channel News
Zapping News
Scrambling News
Sport News

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΤΕΣΤ
Λήψη και εγγραφή ανεξάρτητα
9 HD δέκτες με Triple Tuner

Οι δέκτες που διαθέτουν ή μπορούν να διαθέτουν 3 tuners, έχουν αυξηθεί σε αριθμό, γι’ αυτό συγκεντρώσαμε όλα τα χαρακτηριστικά μοντέλα και σας τα παρουσιάζουμε.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ
Ελεύθερα αθλητικά κανάλια στην οθόνη σας

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
IFA 2012 Highlights

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ …ΜΠΟΡΕΙΣ
Δείτε κανάλια με το tuner … άλλου δέκτη
Remote Stream Converter

RELOAD
Rambo Plugin
Το plugin που αυξάνει τον χώρο στον δέκτη μας

ΓΩΝΙΕΣ ΛΗΨΗΣ

ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ
Κανάλια HDTV & MPEG-4 (C-Band)
Ψηφιακά κανάλια- HDTV & MPEG-4 (Ku-Band)

ΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ (Sat Guide)


REVIEW

Alma S2300 Combo
1080p, Media Player, Ethernet, Wi-Fi usb, cccam+ Επίγεια Ψηφιακή

Golden Media UNI-BOX 2
Combo HD, Ethernet, USB PVR & Media Player, Card Reader, CI και CCcam!

Edision Progressiv TS
Η εξέλιξη σε Combo HD με LAN

DIGIQuest DG3600HD
Επίγεια Ψηφιακή HD με πληρότητα

IKUSI SHC-111
Μεταλλάκτης DVB-S2 σε αναλογικό PAL

EDISION EdiTab
Android Tablet για κάθε τσέπη

Johansson Colosseum
Ένα Headend με… όνομα
 
Last edited by a moderator:

Serafeim Karakostas

AVClub Fanatic
8 August 2007
10,159
Άρτα
Απάντηση: Περιοδικό "Δορυφορικά Νέα" Τεύχη 2012

Μέχρι 31 Αυγούστου μπορούσε κάποιος να στείλει το κουπόνι. Κανονικά θα γινόταν περί τα μέσα Σεπτεμβρίου.
 

sakis.kom

Supreme Member
3 August 2006
3,643
Athens - Greece
Και εγώ ήθελα να πάρω μέρος, αλλά τελικά ξεχασα να στείλω το κουπόνι. :BDBDG54:

Επίσης δεν ξέρω που κάνω λάθος, αλλά μέτραγα και ξαναμέτραγα τα δώρα, και μου έβγαιναν συνολικά 89 σε αριθμό.
Τι έχω προσπεράσει στο μέτρημα, δεν ξέρω.
 

Satarc

New member
5 October 2008
92
Παιδιά γεια χαρά! Τελικά οι τυχεροί του διαγωνισιμού θα δημοσιευτούν στο επόμενο τεύχος Δεκεμβρίου.
 

Lelos82

New member
19 September 2008
43
KORYDALLOS
Η κλήρωση για τα 100 δώρα έχει γίνει;

Επειδή υπήρξε μεγάλη συμμετοχή και λόγο του όγκου των δώρων η κλήρωση θα γίνει στις 30.10.2012 όπως σας ενημέρωσε και ο κ. Παντολέων νωρίτερα...

Τα δώρα θα αποστέλλονται στους τυχερούς και η ανακοίνωση των ονομάτων τους θα γίνει μέσα από το site του περιοδικού (στις 06.11.2012) και στο τεύχος των ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΩΝ ΝΕΩΝ του μηνός Δεκεμβρίου 2012 (Νο 104)


Επίσης δεν ξέρω που κάνω λάθος, αλλά μέτραγα και ξαναμέτραγα τα δώρα, και μου έβγαιναν συνολικά 89 σε αριθμό.
Τι έχω προσπεράσει στο μέτρημα, δεν ξέρω.

Σωστή παρατήρηση..
Τα δώρα είναι αριθμητικά 100 εάν συνυπολογίσουμε 74 δώρα (όπως αναγράφονται στο περιοδικό)
συν 25 ετήσιες συνδρομές (έχει γίνει τυπογραφικό λάθος στο νούμερο των συνδρομών στο έντυπο)
και τέλος η Mobile Application που φτιάχτηκε ακριβώς για τα 100 τεύχη του περιοδικού και δίνετε δωρεάν
 

Serafeim Karakostas

AVClub Fanatic
8 August 2007
10,159
Άρτα
Ευχαριστούμε για τις απαντήσεις.

Επειδή υπήρξε μεγάλη συμμετοχή και λόγο του όγκου των δώρων η κλήρωση θα γίνει στις 30.10.2012 όπως σας ενημέρωσε και ο κ. Παντολέων νωρίτερα...
Δε μου είχε αναφέρει ημερομηνίες (ειδάλλως δε θα επανερχόμουν στο θέμα).
 

Lelos82

New member
19 September 2008
43
KORYDALLOS
Ευχαριστούμε για τις απαντήσεις.


Δε μου είχε αναφέρει ημερομηνίες (ειδάλλως δε θα επανερχόμουν στο θέμα).

K γω σ ευχαριστώ που μέσα απ την παράθεση σου μας έδωσες την δυνατότητα να δώσουμε απαντήσεις σε αναγνωστές που είχαν την ίδια απορία σχετικά με το παραπάνω θέμα..
 
Last edited by a moderator: