Απάντηση: Καλοκαίρι με Ψησταρίες Υγραερίου ή Ηλεκτρικές?
Λοιπόν...
Έχω στην αυλή μπάρμπεκιου-το οποίο εδώ και 4 χρόνια είναι άκαφτο και είχα μέχρι πρότινος στο μπαλκόνι μία Weber υγραερίου και για μέσα στο σπίτι μία ηλεκτρική Delonghi τις οποίες χάρισα.
Γιατί τις χάρισα και γιατί το μπάρμπεκιου είναι άκαφτο 4 χρόνια;
Ηλεκτρική ψησταριά "ΤΟ ΘΑΥΜΑ".
https://thayma.com.gr/
Όπως διαφημίζεται "ψήνει όπως τα κάρβουνα" και είναι κατά 95% αλήθεια!
Από την ονομασία καταλαβαίνεις ότι είναι Ελληνικής κατασκευής με ότι αυτό συνεπάγεται.
Άκομψες ενώσεις με κίνδυνο να κοπείς (εγώ κόπηκα μόνο την πρώτη φορά που έψησα εκεί,από εκεί και μετά,πρόσεχα).
Κατά τα άλλη,είναι πανεύκολη στην χρήση και την χρησιμοποιώ αν όχι κάθε μέρα,μέρα παρά μέρα και κάθε Σαββατοκύριακο.
Η πρώτη μου αποκτήθηκε πριν 5 χρόνια με διαστάσεις 50 Χ 30.
Την χάρισα στον μπογιατζή μου πριν ένα μήνα-το ξέρω είμαι κουβαρντόπαιδο- γιατί αγόρασα το "νέο μοντέλο" η οποία είναι όλη ανοξείδωτη και επέλεξα και την μεσαία διάσταση που πιστεύω είναι ιδανική (60Χ32).
https://thayma.com.gr/ilektrikes-ps...ato-meros-se-diafores-diastaseis-kai-typous-1
Κάνει απίστευτο ψήσιμο,πάρα πολύ γρήγορα (καμία μα καμία σχέση με την Delonghi),χωρίς πολλά-πολλά σε προετοιμασίες.
Θα μου πεις ότι το ίδιο κάνει και το υγραέριο.
Ίσως,αλλά δεν θέλω να έχω άγχος πότε θα μου τελειώσει η μπουκάλα,ούτε να καβατζάρω μπουκάλες.
Γυρίζεις από την δουλειά,ανάβεις τους διακόπτες της και σε 20 το πολύ λεπτά,τρως.