Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Δημήτρης Ιωάννου

Moderator
Staff member
18 June 2006
15,905
Αθήνα-Κέντρο
Απάντηση: Now playing...

Κάλλη μου και εγώ από τον Τάσο αγοράζω.

Και υπέροχο παιδί είναι και γνώστης και απίθανες τιμές έχει τόσο σε σχέση με άλλους συναδέλφους του όσο και διαδικτυακά.

Μαζί σου λοιπόν στον "αγώνα"..:award:
 

Στέλιος Π.

Supreme Member
Re: Now playing...

cwbnowayout.jpg


Chocolate Watchband - No way out
 
17 June 2009
3,594
Re: Now playing...

41B979EHXHL._SL500_.jpg



το ξαναβλέπω για πολλοστή φορά. Μεσ' την παραζάλη των ατελείωτων Ελληνικών καλοκαιρινών μεσημεριών, νόμιζα ότι τα πράγματα είχαν συμβεί ανάποδα. Νόμιζα ότι πρώτα είχε δηλητηριασθεί ο Ταμίνο και μετά γνώρισε την Παμίνα. Τελικά όμως είχε συμβεί το αντίστροφο. Πρώτα γνώρισε την Παμίνα μέσα σ' εκείνο το δάσος, αλλά πολύ σύντομα παραλίγο να πεθάνει η Παμίνα απ' το δάγκωμα του φιδιού.
Τέλος πάντων, στα παραμύθια πάντα υπάρχουν κάποιοι που σε σώζουν και σε προστατεύουν, αλλά αυτό είναι σχετικό, εννοώ η έννοια που δίνει κανείς στην προστασία, κι έτσι τέλος καλό, όλα καλά. Και σαφώς καλύτερος ο Bergmann, έχει περισσότερο συναίσθημα...
Γενικά έχω μια τάση να μπερδεύομαι τελευταία, κι ακόμα δεν έχω γράψει την τιμωρία μου αγαπητέ διαχειριστά, μην ανησυχείς όμως, αυτομαστιγώνομαι καθημερινά -bye-
 

Skakinen

AVClub Fanatic
22 November 2006
10,064
Αθήνα
Re: Now playing...

... κι ακόμα δεν έχω γράψει την τιμωρία μου αγαπητέ διαχειριστά, μην ανησυχείς όμως, αυτομαστιγώνομαι καθημερινά -bye-

Αφού ξέρεις ότι με διακρίνει μεγαθυμία.
Η ποινή αίρεται αγαπητή μας Κάλλη.
(Μη μας ξαναεκθέσεις όμως ως Κατηγορία) :D
 
17 June 2009
3,594
Re: Now playing...

B00006IT4N


Absolutely Volunteered.
Total slavery.
Says: do you wanna know how it is to be free?
Well, όχι. Δεν θέλω.
Θέλω 5:43 σκλαβιάς, ή 5 αιώνες, εκεί, αλυσσοδεμένη, under his spells, να ουρλιάζουν τα σαξόφωνα, ή το σαξόφωνο, καλά, σιγά μη μάθω να ξεχωρίζω τα άλτι από τα σοπράνο και τα τενόρο .....
Εντελώς υποταγμένη στη μουσική, αναρωτιέμαι πως να είναι οι νύχτες στη Μαύρη Ήπειρο, πως να είναι το ξημέρωμα, αλλά πάλι, αν είναι να απελευθερωθώ με το ξημέρωμα, ας μην ξημερώσει ποτέ......

Δεν ξέρω τι μου συμβαίνει.... Μια χαρά ήμουν, Μπράμς άκουγα πριν, το 2ο κονσέρτο για πιάνο, πως κατρακύλησα στις αφρικάνικες σαβάνες δεν ξέρω, λείπει κι ο γιατρός της κατηγορίας, να μου πει τι φταίει; Τι...τι;
 
17 June 2006
14,350
Re: Now playing...

Beethoven: Piano Sonata op.90 (no.27)

αγαπώ πολλούς.
αλλά με τον Μπετόβεν, η σχέση μου αγγίζει το ειδωλολατρικό.
μία 'ταπεινή' σονάτα με 2 μέρη, διάρκεια μόλις 14 λεπτά.
σαν ορφανό, ριγμένο μέσα σε Λαιστρυγόνες: πριν, είναι η Waldstein, η Apassionata, η Les Adieux. Μετά, η Hammerklavier και οι 4 τελευταίες. Κυκλώπειες κατασκευές όλες τους, απ την αρχή ως το τέλος.
Και στη μέση, η op.90.
Σαν αυτά τα άπορα ορφανά που τα στρατολογούσαν, και επειδή δεν μπορούσαν να σηκώσουν όπλο, τους έδιναν τύμπανο. Οδηγούσαν στη μάχη τους θηριώδεις γρεναδιέρους της Garde Imperiale.
Μιά 'ταπεινή', 'μικρή' σονάτα.
Τέλεια αρχιτεκτονική φυσικά - όπως πάντα.
Το β´μέρος, είναι ένα Αριστούργημα. Μία κομψεπίκομψη μελωδία τόσο αποπλανητική, τόσο τέλεια δομημένη που ελάχιστα μπορείς να την παραλλάξεις - και όμως: την πάει στα όριά της.
'Ποιός 'φωστήρας' υποστήριξε πως ο Μπετόβεν είναι μόνο αρχιτέκτονας; πως έχει αδύναμο θεματικό υλικό και είναι μέτριος μελωδός;' αναρωτιέται ο Rosen. 'Aυτός ο ...φωστήρας, έχει ακούσει άραγε το β' μέρος της op. 90; ή το μενουέτο από την Tempest;'.
 
Last edited:
17 June 2009
3,594
Re: Now playing...

album-floating-into-the-night.jpg


Ποιός λέει πως το σκοτάδι δεν είναι όμορφο;
πως δεν έχει χρώματα; πως είναι τρομακτικό;
Ε, όποιος τα λέει όλα αυτά, δεν έχει ταξιδέψει ποτέ μέσα στη νύχτα, την άλλη νύχτα, των λίγων.....δεν έχει επιπλεύσει ποτέ σ' αυτό το όμορφο συναίσθημα της πτώσης στο κενό χωρίς αλεξίπτωτο....δεν έχει αφεθεί ποτέ στα χάδια του παγωμένου αέρα που φτάνει βαθειά μεσ' την καρδιά σου και την ζεσταίνει....
Μ' αρέσει το σκοτάδι, η νύχτα, ο σκιές.....βλέπεις τα χρώματα όπως τα θέλεις εσύ, σα μέσα από ένα θαμπό τζάμι, δεν σε τυφλώνουν, δε γυαλίζουν, δεν είναι σκληρά, ούτε ψεύτικα και φανφαρόνικα όπως τη μέρα, όχι....σε παγιδεύει το σκοτάδι αν πιαστείς στα δίχτυα του. αλλά είναι μια παγίδα στην οποία μόνο ηθελημένα μπορείς να πιαστείς.
Τι φωνή......mesmerizing.....
 

Bosie

New member
18 February 2010
59
Αθήνα
Re: Now playing...

Cassandra Wilson - "Glamoured"

"Glamoured" is a Gaelic word meaning to be whisked away, says vocalist and songwriter Cassandra Wilson, explaining the title of her new CD. "It's like being in a daydream, those split seconds when you're transfixed and your eyes don't move and you have to shake yourself out of it. This album captures the feeling of that reverie."

4173TCY8ZEL._SL500_AA300_.jpg


Και κάποια jazz standards τραγουδισμένα από την μοναδική φωνή της...

Blue Skies

314ERW3KY0L._SL500_AA300_.jpg
 
Last edited:

vang

Senior Member
5 August 2006
481
Αγία Παρασκευή
Re: Now playing...

Antonio Forcione "Tears of Joy", Naim LP,
Al di Meola "Diabolic inventions and seduction for solo guitar, Vol. I, the music of Astor Piazzola", Inakustik LP,
Paul o'Brien + Uli Kringler trio, Stockfisch 45rpm.
 
14 December 2006
4,265
Re: Now playing...

Cassandra Wilson - "Glamoured"
4173TCY8ZEL._SL500_AA300_.jpg


Τίποτα προσωπικό φίλε Bosie, αλλά ομολογώ πως δεν κατάλαβα ποτέ τον λόγο που ο κόσμος θεωρεί την Cassandra ως μια πολύ καλή φωνή!
Και με το θέμα "φωνή" έχω ένα ιδιαίτερο κολλημα....:chinscratch: