I' m running faster than a million miles per hour ; I' m an angel

Δημήτρης Ν.

AVClub Fanatic
17 June 2006
10,209
Θεσσαλονίκη
Loco.jpg



Kid Loco / “Party Animals & Disco Biscuits” ( 2008 )

«Κοστουμαρισμένοι παπιγιονάτοι τύποι προσπαθούν να γεμίσουν με την κοψιά τους , άψυχους μετανεωτερικούς χώρους , εκεί που το design κυριαρχεί ως επιλογή modus vivendi , την ίδια ώρα που αδηφάγες δίμετρες κουκλάρες , βουτούν – στα πίσω δωμάτια – στην έκσταση και την ηδονή , παρασύροντας μαζί τους στην κολασμένη αισθητική του εφήμερου τις άδειες ψυχές αδιάφορων εστέτ clubbers και loungers»

?

Μ’ ένα εξώφυλλο μεταξύ Μαρκησίου ντε Σαντ και περιοδικού με ανατομικούς χάρτες ανθρωπίνων σωμάτων το “Party Animals & Disco Biscuits” εισάγει ομοίως και στο περιεχόμενο του αυτή την επαμφοτερίζουσα αισθητική του , μεταβαίνοντας με περισσή ευκολία από τον ένα χώρο στον άλλο , εκ διαμέτρου αντίθετο , ενώνοντας την τραγουδοποϊία ερωτικού περιεχομένου με μια μελωδική άποψη εξόχως βρεταννική που έχει ως ρίζες τους Φλόυντ και τους Μπήτλς , ενώ συγχρόνως φιλοδοξεί να το ρίξει έξω στις πίστες , κρατώντας και ένα μάτι ανοιχτό στην ψυχεδέλεια . Ενορχηστρωτικό αριστούργημα με λεπτές ισορροπίες , μ’ ένα πιανίστα - Guillaume Metenier- τόσο τολμηρό που φέρνει στον νου τον Mick Ronson του Aladdin sane τουλάχιστον όσο αφορά τις καίριες παρεμβάσεις του , κομψοτέχνημα έκδηλου συναισθηματισμού στα όρια του κοινότυπου , δυναμικό , τολμηρό , ερωτικό , ρόκ , ποπ , τριπ χοπ ....
Καλυπτόμενος υπό το ψευδώνυμο Kid Loco ο Γάλλος Jean Yves Prieux φιλοτεχνεί ένα μεταμοντέρνο εθιστικό κοκτέιλ , γεμάτο αντιθέσεις και μεταπτώσεις , ενίοτε ονειρικό και επιβλητικό και άλλοτε ωμό στην θεματολογία του , που εμένα τουλάχιστον δεν με αφήνει να το βγάλω από το player τις τελευταίες δέκα μέρες .
 
17 June 2006
14,350
φιλοτεχνεί ένα μεταμοντέρνο εθιστικό κοκτέιλ , γεμάτο αντιθέσεις και μεταπτώσεις , ενίοτε ονειρικό και επιβλητικό και άλλοτε ωμό στην θεματολογία του , που εμένα τουλάχιστον δεν με αφήνει να το βγάλω από το player τις τελευταίες δέκα μέρες .

Ωχ! :bang:

"για δές καιρό που διάλεξα
να στείλω Κάρλα Μπλέϋ" :guitarist: :rolleyes:
 

supersonic

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
49,351
μη σκούζεις.
αυριο θα την έχεις, αν έρθεις στο νέο γραφείο.
Γιά μιά στιγμή πήγα να σου πω ότι έκανα λάθος.
Έχει ένα μεγαλειώδες κομμάτι.
Μετά....
 
19 June 2006
8,661
Θα τσεκαριστεί οπωσδήποτε.
Αυτό που παθαίνω με τον Kid Loco είναι πολύ περίεργο. Σε κάποιες εξόδους μου ,συμβαίνει να ακούω συχνά κάποιο κομμάτι που μ´αρέσει, ρωτάω και μου λένε πως είναι του τύπου.
Σε δύο άλμπουμ που έχω (πολύ συμπαθητικά) δεν υπάρχει κανένα από αυτά που παίζονται στον αέρα. Μάλιστα δεν ταιριάζουν και υφολογικά.

Ο τύπος το κατέχει. Ξεχωρίζει για τα remixes του πάντως.
 

Stergito

Μέλος Σωματείου
11 November 2006
14,527
Θεσσαλονίκη
Αυτό που παθαίνω με τον Kid Loco είναι πολύ περίεργο. Σε κάποιες εξόδους μου ,συμβαίνει να ακούω συχνά κάποιο κομμάτι που μ´αρέσει, ρωτάω και μου λένε πως είναι του τύπου.

Πάλι καλά να λες!

Ένας κολλητός μου, πάθαινε για ένα διάστημα το ίδιο με τους... James! :flipout::flipout:
Σημειωτέον, 3 από τους υπόλοιπους 4, είμαστε DJ σε μπαρ (δηλαδή, έχουμε λιώσει τους James)...