ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΗΧΕΙΑ

Crystal_Druid

Senior Member
17 June 2010
663
Καλημέρα σε όλους!

Λοιπόν, καλή αυτή η ιστορία με την απόσυρση αυτοκινήτων πέρσι, αλλά... τέλος! Ξεφορτωθήκαμε όμως το παλιό το «κάρο» και πήραμε νέο, γεμάτο φρεσκαρισμένες τεχνολογίες και ανεβασμένες επιδόσεις!

Και λέω, μήπως φέτος είναι καιρός να ξεφορτωθούμε τα παλιά μας ηχεία και συστηματάκια 5.1; Αυτά εκεί που βλέπουμε παρατημένα στο σαλόνι και φοβόμαστε να τα βάλουμε σε αγγελία, μήπως φάμε και ξύλο...;

Δείτε λοιπόν εδώ μια έκπληξη [ Πρόσκληση Απόσυρσης ] και καλά ξεφορτώματα!
 
3 November 2009
29
Είναι αλήθεια ότι και εμένα με απασχόλησε αρκετά γιατί δεν θα ήθελα να δημιουργούνται κακές εντυπώσεις, ούτε να χρησιμοποιείται εσφαλμένα το AVclub, ένα επιτυχημένο forum ανοιχτής επικοινωνίας, που ευτυχώς έχουμε και στην χώρα μας.
· Δεν είναι όμως κατάλληλο να μπορούν να αναφέρονται τα μέλη σε αυτά που θεωρούν ενδιαφέροντα και για τους άλλους?
Επιτρέψτε μου να πω ότι η επίσημη εταιρική ανακοίνωση της απόσυρσης έχει σηκωθεί στον κατάλληλο χώρο προσφορών του AVclub. Υπάρχουν όμως σημαντικές διαφορές ανάμεσα σε αυτή την ανακοίνωση καις τις άλλες προσφορές που δικαιολογούν (επιτρέψτε μου, κατά την γνώμη μου) την εμφάνιση του thread του Druid, και ίσως και την υποστήριξη των μελών του AVclub σε αυτή την πρωτοβουλία.
1. Κανείς δεν κοιτάει στις προσφορές αν δεν έχει σκοπό να αγοράσει κάτι και ιδιαίτερα αν έχει κάποια παλιά ηχεία που δεν μπορεί να τα πουλήσει.
2. Ο καθένας που μπαίνει στο forum θέλει να βρίσκει threads για νέα πράγματα, που να είναι σχετικά, ενδιαφέροντα, χρήσιμα, ξεκάθαρα, ειλικρινή και φυσικά όχι παραπλανητικά.
3. Η συγκεκριμένη απόσυρση δεν είναι προσφορά κάποιου καταστήματος αλλά μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία μιας Ελληνικής κατασκευαστικής εταιρείας, και μάλιστα βραβευμένης στην Αγγλία και στην Αμερική.
4. Ο σκοπός είναι η άμεση επικοινωνία και η αναθέρμανση του ενδιαφέροντος πολλών για τον καλό ήχο που χάθηκε πίσω από παλιά ηχεία τεχνολογίας προηγούμενων δεκαετιών.
5. Φιλοδοξούμε (υγιώς) πάνω στην εμπειρία που θα αποκτήσουμε από αυτή την πρωτοβουλία και την άμεση σχέση με τους φίλους του καλού ήχου στην χώρα μας, να δοκιμάσουμε μια αντίστοιχη πρωτοποριακή δραστηριότητα στο εξωτερικό.
6. Μέσα σε αυτή την δύσκολη εποχή που η ποιότητα επίδειξης και τεχνικής υποστήριξης χάνεται, θέλουμε να ανοίξουμε την άμεση επικοινωνία με το κοινό. Σχεδιάζουμε άμεσα από την άλλη εβδομάδα να ανοίξουμε το studio μας κατόπιν ραντεβού σε όλα τα μέλη του club και να οργανώσουμε ειδικές εκδηλώσεις με ενημερωτικές παρουσιάσεις από τους μηχανικούς μας στο εργαστήριο μας.
Παίρνω το θάρρος (ελπίζoντας να μην θεωρηθεί διαφήμιση), να απευθύνω πρόσκληση γνωριμίας στον χώρο μας για όλους σας. Ας κάνουμε όλοι μας ότι μπορούμε για ένα καλύτερο χειμώνα με πιο ζεστές, καθαρές και υγιείς σχέσεις.
 
3 November 2009
29
οι όροι φαίνονται στο link http://www.crystalaudio.gr/News2.aspx?NoteID=102e4e1a-88d5-4efa-9565-edd865094c9b αν κλικάρετε την (Πρόσκληση απόσυρσης) . Αυτό βέβαια είναι δεύτερο κλικ, που ίσως αξίζει να δούμε από Δευτέρα μήπως μπορεί να γίνει πιο άμεσο.

Ξεκινάμε με ηχεία και θα δούμε στην συνέχεια πως μπορούμε να το επεκτείνουμε περαιτέρω ανάλογα με τις ανάγκες των μελών.
 

Crystal_Druid

Senior Member
17 June 2010
663
Καλησπέρα σε όλους!

Μεταξύ άλλων thread, ενημερώνω και το παρόν σχετικά με την νέα [ Πρόσκληση Απόσυρσης ]

Ακολουθόντας το παραπάνω link, θα βρείτε πλέον μια ολοκληρωμένη φόρμα, την οποία συνθέσαμε με βάση τις μέχρι τώρα αιτήσεις απόσυρσης που έχουμε λάβει από εσάς. Η συμπλήρωση της φόρμας απαιτεί πολύ λίγο χρόνο, αποστέλλεται κατευθείαν στο σύστημά μας και καθιστά όλη τη διαδικασία απόσυρσης μια πιο εύκολη υπόθεση, τόσο για εσάς όσο και για εμάς.

Είμαστε πάντα εδώ για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία. -bye-