AUDIOSHOP

Billaros

New member
15 March 2007
14
Έχει ψωνίσει κανείς από το συγκεκριμένο κατάστημα? Ήταν όλα εντάξει με τα προιόντα που αγοράσατε και την εγγύησή τους? Έχει σε πολύ καλές τιμές τις 2 TV που έχω καταλήξει (SAMSUNG LE32M71B KAI SONY KDL32V2500) αλλά αυτό που με ανησυχεί είναι ότι δεν έχει καλές περιγραφές των προιόντων και η φωτογραφία που έχει για την SONY kdl 32v2500 είναι τελείως διαφορετική σε σχέση με άλλα online καταστήματα.
 

smoothbore

AVClub Addicted Member
23 March 2007
2,615
Αν και δεν το ξερω το συγκεκριμενο μαγαζι ,νομιζω οτι απο τη στιγμη που εχεις την εγγυηση της ελληνικης αντιπροσωπειας δεν νομιζω να εχεις κανενα προβλημα. Το προβλημα θα το εχεις αν Ω μη γεννητω χρειαστεις οντως την αντιπροσωπεια και ιδιαιτερα της sony. Την samsung παντως την εχουν και ποιο φτηνα αλλου απο 840+ . Ευτηχως που υπαρχουν και αυτα τα μαγαζια που λειτουργουν προς ωφελος του καταναλωτη, ασε που σε πολλα απ αυτα μπορεις να πας και να το παραλαβεις εσυ το προιον σου αμα θελεις. Γενικα το online εμποριο ειναι μια σχετικα καινουργια πραγματικοτητα στην ελλαδα αλλα πιστευω οτι απασχολει ποιο σοβαρους ανθρωπους και λιγοτερο απατεωνες . Ο ανταγωνισμος ειναι σκληρος και θα σε σβησει αμμεσως απο το χαρτη αν εισαι λαμογιο. Εσυ απλα θα παραλαβεις το προιον και η σχεση σου τελειωνει εκει-οπως και με καθε αλυσιδα ηλεκτρικων ειδων- .Και μπορεις να τους παρεις και τηλ. αλλα λογο του οτι εχουν παρα πολλα προιντα δυσκολα να βρεις καποιον γνωστη - οπως και σε καθε αλυσιδα ηλεκτρικων ειδων- για ποιο εξειδηκευμενες πληροφοριες περαν του αν ειναι διαθεσιμο η οχι το προιον. Συνηθως ο πελατης γνωριζει περισσοτερες πληροφοριες. Αν ξερεις τι θες, συμβουλη μου ειναι παρτο οπου το βρεις φθηνοτερα η με τον καλυτερο διακανονισμο ατοκων δοσεων π.χ. Στο online shop λεμε ναι.:2thumb22sup:
 

Billaros

New member
15 March 2007
14
Μήπως το μπερδεύεις με κάποιο άλλο μοντέλο της SAMSUNG? Εγώ το έχω βρει από 1250 εως και 1770 ευρώ!!! Εσύ που το βρήκες 840+?

Ευχαριστώ πάντως
 

smoothbore

AVClub Addicted Member
23 March 2007
2,615
:slapface:Εχεις δικιο εγω κοιταξα την R ,σορυ αν σε αναστατωσα........
 

ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ.

Μέλος Σωματείου
18 June 2006
7,148
ΑΘΗΝΑ
Νομίζω ότι είχε αγοράσει από εκεί ο Σεραφείμ την βάση τοίχου για την 50άρα plasma του και είχε μείνει απόλυτα ευχαριστημένος.
 

Simos.I

Moderator
Staff member
17 June 2006
25,640
Land of Dystopia
Απάντηση: Re: AUDIOSHOP

Νομίζω ότι είχε αγοράσει από εκεί ο Σεραφείμ την βάση τοίχου για την 50άρα plasma του και είχε μείνει απόλυτα ευχαριστημένος.


...Ρε Σωκράτη, γιατί να μην έμενε ευχαριστημένος βάσει τοίχου πήρε δεν πήρε τηλεόραση.:2thumb22sup: