τι βελτιώσεις του λες του ανθρώπου...
ακόμα με 'γειά δεν είπαμε...
Εγώ πάντως θα περίμενα διακριτά υλικά στην έξοδο ακουστικών (αυτό με ενδιαφέρει αυτό λέω)
Παρασύρθηκα καλέ κύριε... :damnyou:
Για τα διακριτά ίσως να ζητάτε πολλά από ένα πολύ καλό για τα λεφτά του dac, που τυχαίνει να έχει και ενισχυτή ακουστικών.
Απλά επειδή έχει αναφερθεί μια έλλειψη στα χαμηλά το μυαλό μου αμέσως πήγε σε μικρούς πυκνωτές στην έξοδο(υψηλή συχνότητα αποκοπής με δεδομένη την εμπέδηση των ακουστικών, περίπου 60Ω αν δεν κάνω λάθος) , οπότε αντί για ένα καλό (δεδομένων των ακουστικών) ξεχωριστό ενισχυτή πήρα το θάρρος να προτείνω κάποιες αλλαγές που έτσι κι αλλιώς δε κοστίζουν πάνω από 20-25Ε...
Είδα και αυτό το hermei...
Φίλε send, αν αλλάξεις πυκνωτές βάλε ίδιας ή ακόμα καλύτερα, μεγαλύτερης χωρητικότητας χωρίς υπερβολές. Πχ αν οι δύο μεγάλοι είναι 2200μF στα 25V βάλε 3300 ή αν χωράνε και 4700 (προορισμένοι να λειτουργούν στην ίδια ή μεγαλύτερη τάση με αυτούς που αντικαθίστανται αρκεί να χωράνε).
Για τους πυκνωτές στην έξοδο των ακουστικών (αν τελικά υπάρχουν) κάτι στα 1000μF είναι ότι πρέπει.
Απλά αν μπεις κάποια στιγμή στη διαδικασία να κάνεις αντικατάσταση των πυκνωτών διάλεξε επώνυμους (nippon chemi-con, nichicon, elna, rubycon...) και κατά προτίμηση low esr ή για audio. Ειδικά στα ακουστικά βάλε ό,τι καλύτερο σε παίρνει από άποψη ποιότητας, γιατί εκεί θα ακούσεις τη μεγαλύτερη διαφορά.
Αν τώρα δεν έχεις πιάσει κολλητήρι ποτέ, βρες κάποιο φίλο ή πήγαινε σε έναν ηλεκτρονικό παραμάσχαλα με τους πυκνωτές να σου κάνει τη δουλειά.
Αν πάλι έχεις στο μυαλό σου έναν καλό ενισχυτή ακουστικών (που μάλλον θα πρέπει γιατί τα ακουστικά σου έχουν πολλά περισσότερα να δώσουν :firstprize: ), άστο έτσι όπως είναι, ευχαριστήσου το μέχρι να στρώσει και να συνηθίσεις τον ήχο του. Και όταν με το καλό πάρεις ξεχωριστό ενισχυτή για ακουστικά... :BDGBGDB55:
Ελπίζω πάντως να μη σε άγχωσα.