CANON A710 IS

ΒΛΑΣΙΔΗΣ

AVClub Fanatic
19 June 2006
19,341
Θεσσαλονίκη
Κόμπακτ μηχανή στο πρότυπο της σχεδίασης Α, αλλά με αισθητήρα 7 μεγα, φακό 35-210 και οπτικό σταθεροποιητή και οτπικό σκόπευτρο για να βλέπετε κάτιτις όταν είστε στα νησιά κατακαλόκαιρο. Η μηχανή είναι εύκολη στη χρήση και σε βοηθά πραγματικά να βγάλεις καλές φωτο. Πολύ πιο λειτουργική από τα περισσότερα σκουπιδάκια των 8-10 μεγα που κυκλοφορούν στα 300 εύρώ.

Συστήνεται.
 

Thannasis Kalimeris

Established Member
28 June 2006
173
BA Attika
Μολις την αγόρασα και οι πρωτες εντυπώσεις ειναι πολύ θετικές. Την πήρα με 2GB SD 120X.
Πολυ καλη αυτονομία και η χρήση απλών ΑΑ ειναι κατι που δεν το αλλάζω πλέον με τίποτα. Πολλές ρυθμίσεις - αν θελεις να ασχοληθείς και να γίνει δημιουργικός ειναι πολυ καλή. Το σώμα αν και πλαστικό ειναι στιβαρο και δείχνει ανθεκτικό. To LCD πολυ λειτουργικο.
Το αποτέλεσμα πολυ καλο ειδικά όταν παιζεις λίγο με τις ρυθμίσεις και δεν τα αφήσεις ολα στο auto.

Μειονέκτημα : Η φόρτιση του flash διαρκεί >2'' - Φυσικα ανάλογα την ρυθμιση εντασης. Δεν εχει Ιστογραμμα παρα μονο στις αποθηκευμένες φωτογραφίες.

Τ.
 

ΒΛΑΣΙΔΗΣ

AVClub Fanatic
19 June 2006
19,341
Θεσσαλονίκη
Δείτε ένα τεστ για μια παρόμοια μηχανή της canon http://www.kenrockwell.com/canon/compacts/a550.htm όπως επίσης και τις δυνατότητες της μηχανής, όταν αρχίσει κάποιος να παίζει μαζί της.

Κάτι τέτοιο εννοώ όταν λέω ότι δεν είναι όλες οι κόμπακτ ίδιες και ότι κάποιες κόμπακτ έχουν πραγματικά πολλές δυνατότητες.
 

Thannasis Kalimeris

Established Member
28 June 2006
173
BA Attika
Μέτα από σχεδόν 4 μήνες με την 710is συνεχίζω να είμαι ικανοποιημένος. Το μεγάλο της πλεονέκτημα είναι οι πολλές ρυθμίσεις.

Υπέρ : πολλές ρυθμίσεις για compact. Αυτονομία, LCD, Ζοομ,

Κατά : Το flash αργεί να γεμίσει, όχι πολύ γρήγορο focus,

Δεν είναι αυθεντική point & shoot. Θέλει λίγο ψάξιμο και "χέρι".

Τ.