Chario Silhouette 200

Tasos_Th

Supreme Member
5 September 2006
3,060
Goteborg, Vastra Gotaland, SVERIGE
Παιδιά γνωρίζεται αυτά τα ηχεία ;;; Τα έχει ακούσει κάποιος ;;;
Εκτός απο τον Στέργιο δεν ξέρω αν κάποιος άλλος έχει Chario ,οπότε θα ήθελα να πάρω γνώμες γιατί πωλείται ένα ζευγάρι ex demo μέσα στο φόρουμ και μιάς και είμαστε σε αναζήτηση ηχείων θα ήταν καλό να τα λάβουμε υπόψιν αν αξίζουν.
 

FSword

AVClub Enthusiast
19 June 2006
1,240
Προσωπικά για τα Chario έχω την καλύτερη γνώμη. Όσα έχω ακούσει είναι ιδιαίτερα μουσικά και πολύ τίμια ηχεία (από τα σχετικά φτηνά μέχρι τις ακριβές σειρές). Δεν ξέρω για τι χρήση τα θέλεις ακριβώς και σε τι κατάσταση είναι αυτά που πωλούνται, αλλά αν τ' ακούσεις και σ' αρέσουν, γνώμη μου είναι να προχωρήσεις άφοβα.
 

FSword

AVClub Enthusiast
19 June 2006
1,240
Ε τότε νομίζω ότι τα Chario θα 'πρεπε να τα βάλεις ψηλά στη λίστα σου. Άκουσέ τα κι ο ίδιος να κρίνεις. Προσοχή όμως βάλτους κάνα δικάναλο ενισχυτή (δεν είναι ανάγκη να είναι πανάκριβος, έναν απλά καλό) γιατί με πολυκάναλο δε θ' αναδείξουν τις δυνατότητές τους. Εγώ τουλάχιστον τα άκουσα εντελώς διαφορετικά με έναν απλό δικάναλο. Είναι φινετσάτα ηχεία και προπαντώς πολύ τίμια, έχουν φοβερό ήχο γι' αυτά που προσφέρουν (προς αποφυγή παρεξήγησης ουδεμία σχέση έχω με την αντιπροσωπεία!!!).
 

Tasos_Th

Supreme Member
5 September 2006
3,060
Goteborg, Vastra Gotaland, SVERIGE
προς αποφυγή παρεξήγησης ουδεμία σχέση έχω με την αντιπροσωπεία!!!

χαχα, δεν τρέχει τίποτα, γνώμες ζητάω και ευχαριστώ πολύ που μου είπες τι δική σου. ψάχνω γενικά για ηχεία και θα συνεχίσω να ψάχνω , και στο DIY και ότι καθήσει καλύτερα. Θα δούμε.