DViCO TViX 6600n + PVR 441 = 6640n

Status
Not open for further replies.

BIKER

New member
10 December 2009
18
Εδώ και λίγο καιρό έχω παραλάβει και λειτουργώ το Media player Dvico Tvix 6600n που μαζί με την PVR 441 κάρτα τηλεόρασης ονομάζεται 6640n. Αν και αρχικά είχα μικρο-προβλήματα όπως όταν έβαζα να παίζει κάτι απο το youtube το μηχάνημα έκανε restart. Αλλά μετά απο την εγκατάσταση του νεου firmware όλα τα προβλήματα λυθήκανε. Το μόνο πρόβλημα που απο βιασύνη μου δεν έδωσα σημασία είναι ότι η κάρτα τηλεόρασης είναι dvb. Δηλαδή αναγνωρίζει μόνο ψηφιακά κανάλια όπως της Digea. Καθότι στην Κρήτη που μένω δεν έχει έρθει ακόμα η ψηφιακή τηλεόραση, είμαι στην αναμονή. Κατά τα άλλα το μηχάνημα είναι ΑΨΟΓΟ!!! Και παίζει τα πάντα και δεν κολλάει πουθενά ακόμα και όταν κάνω forward X32. Το αγόρασα 250 + 90 την κάρτα τηλεόρασης απο την Γερμανία. Το site είναι το εξής http://www.hd-mediaplayer.de/ Το site έχει πάρα πολλές φωτογραφίες και πλήρη ανάλυση του media player και στα Αγγλικά. Το προτείνω ανεπιφύλακτα.
 
Last edited:

parisal

AVClub Enthusiast
16 March 2007
949
Είναι πολύ καλό μηχανάκι και το σκεφτόμουν κι εγώ.Δεν το πήρα ακριβώς επειδή ο δέκτης του είναι μόνο ψηφιακός.
Αν όμως κάποιος έχει ενισχυτή που υποστηρίζει HD format ήχου, δεν θα τον καλύψει, γιατί τα συγκεκριμένα chip της realtek δεν τον υποστηρίζουν (προς το παρόν τουλάχιστον).

Από την άλλη, το θεωρώ ακριβό σαν media player, αφού το Xtreamer (από αυτά με το ίδιο chip) κάνει τα μισά λεφτά και έχει τις ίδιες ή και περισσότερες δυνατότητες.

Όσον αφορά αυτά που έχουν και ψηφιακό δέκτη, τώρα πλέον έχουν κυκλοφορήσει αρκετά με το ίδιο chip, τις ίδιες ή και περισσότερες δυνατότητες και σε χαμηλότερες τιμές.
Ενδεικτικά αναφέρω το Novatron IAMM NTR 82 DVB-T HD, που στην Ελλάδα πωλείται 259 ευρώ ΜΕ τον ψηφιακό δέκτη και έχει και πολύ καλή ελληνική υποστήριξη και το αδερφάκι του το NTR 83, που, από το εξωτερικό το βρίσκεις φθηνότερα.
 

BIKER

New member
10 December 2009
18
Ήταν πολλοί οι λόγοι που επέλεξα το συγκεκριμένο Media player. Αρχικά μου άρεσε οπτικά, τα παίζει πραγματικά όλα, και "Όταν" αποκτήσουμε στην περιοχή μου Mpeg4 σήμα η κάρτα DVB που διαθέτει μπορεί να γράψει απο την τηλεόραση 2 κανάλια συγχρόνος. Το παλιό θέμα των Ελληνικών υπότιτλων λύθηκε εύκολα με μια απλή εγκατάσταση μιας ελληνικής γραμματοσειράς. Η τιμή είναι λίγο τσουχτερή στα 250 ευρώ αλλά κάνει όλα αυτά που ζητούσα απο ένα media player και πολλά ακόμα.
 

gballas

New member
26 August 2010
6
Καλημέρα,

το γλυκοκοιτάζω και γω το 6640Ν (έστω με συνδιασμό 6600n + PVR 441). Μένω Αγ. Παρασκευή στην Αθήνα, η ΤV μου είναι μια σχετικά καινούργια Samsung 37'' χωρίς mgep4 δέκτη, πρέπει να πιάνω digia (χωρίς εικόνα βέβαια) και βασικός σκοπός μου είναι να γράφω ορισμένες σειρές της τηλεόρασης. Δεν με ενδιαφέρουν τοσο οι MediaCenter και ΗD δυνατότητές του γιατί κυρίως δουλεύω στο laptop μου. Δλδ κυρίως το HDD recording θέλω για TV shows ελληνικά, αλλά όσο καλύτερα μπορώ να το χω (γρήγορη πλοήγηση, thumbnails view, κτλ). Δεν νομίζω ότι οι λυσεις Κοτσόβολου/Mediamarkt με καλύπτουν. Θα ήθελα και την γνώμη σας. Ευχαριστώ,
Γιώργος
 
Status
Not open for further replies.