E - smoke...

Δικά σου υγρά, εννοείς να πάρεις έτοιμα και να βάλεις νικοτίνη, έτσι;
Όχι να στήσεις συνταγές από τώρα. :)
 
Καλή τύχη τότε... :D

Εδώ είναι οι συνταγές μου.

Και η αγαπημένη μου λεμονόταρτα (δεν είναι δική μου)

Bavarian Cream (TPA) 1%
Biscuit (INAWERA) 0.5%
Butter Cream (CAP) 0.6%
Custard (Crema Pasticcera) (FA) 1%
Juicy Lemon (CAP) 1%
Lemon Meringue Pie v2 (CAP) 5%
Lemon Sicily (Limone Sicilia) (FA) 1.5%
Meringue (FA) 1%
Sour (TPA) 1%
Sweetener (Sucralose/Maltol) (TPA) 1%
Whipped Cream (FW) 2%
 
  • Love
Reactions: Haagenti
H συγκεκριμένη είναι καλύτερη από την v4 του voodootroll? Στην v4 κάτι δεν μου κολλάει στην όλη φάση....
 
Ο Αλέξανδρος έφτιαξε την V4 για να ωριμάζει γρήγορα.
Για εμένα αυτή η εκδοχή του είναι καλύτερη (V2), θέλει μεν χρόνο (στον μήνα είναι ok) αλλά πολύ πιο σωστή.
Στις κρέμες ήταν μεγάλος δάσκαλος, με τελευταία του μίξη το Rosewood (που ατμίζω αυτή τη στιγμή).
Μία ιδιόρρυθμη custard bourbon, που κατάφερε να αφαιρέσει τη σπιρτάδα του.