E - smoke...

Δικά σου υγρά, εννοείς να πάρεις έτοιμα και να βάλεις νικοτίνη, έτσι;
Όχι να στήσεις συνταγές από τώρα. :)

Καλή τύχη τότε... :D

Εδώ είναι οι συνταγές μου.

Και η αγαπημένη μου λεμονόταρτα (δεν είναι δική μου)

Bavarian Cream (TPA) 1%
Biscuit (INAWERA) 0.5%
Butter Cream (CAP) 0.6%
Custard (Crema Pasticcera) (FA) 1%
Juicy Lemon (CAP) 1%
Lemon Meringue Pie v2 (CAP) 5%
Lemon Sicily (Limone Sicilia) (FA) 1.5%
Meringue (FA) 1%
Sour (TPA) 1%
Sweetener (Sucralose/Maltol) (TPA) 1%
Whipped Cream (FW) 2%

• Love
Reactions: Haagenti
H συγκεκριμένη είναι καλύτερη από την v4 του voodootroll? Στην v4 κάτι δεν μου κολλάει στην όλη φάση....

Ο Αλέξανδρος έφτιαξε την V4 για να ωριμάζει γρήγορα.
Για εμένα αυτή η εκδοχή του είναι καλύτερη (V2), θέλει μεν χρόνο (στον μήνα είναι ok) αλλά πολύ πιο σωστή.
Στις κρέμες ήταν μεγάλος δάσκαλος, με τελευταία του μίξη το Rosewood (που ατμίζω αυτή τη στιγμή).
Μία ιδιόρρυθμη custard bourbon, που κατάφερε να αφαιρέσει τη σπιρτάδα του.

Ουπς.
Μου ήρθε αυτό το μέιλ. Δεν το γνωριζα αυτό, πράγματι ισχύει;

Γεια σου Νάσος

Σήμερα δεν σου στέλνουμε για να σου δείξουμε νέα προϊόντα, ούτε για να σου προτείνουμε κάποια προσφορά. Σου στέλνουμε γιατί το άτμισμα, όπως το ξέρεις, κινδυνεύει.​

Αυτή τη στιγμή, η Ευρωπαϊκή Ένωση πραγματοποιεί μια κρίσιμη δημόσια διαβούλευση για την αναθεώρηση της νομοθεσίας των προϊόντων καπνού και των ηλεκτρονικών τσιγάρων. Αν περάσουν οι προτάσεις που βρίσκονται στο τραπέζι, έρχονται:
  • Καθολική απαγόρευση όλων των αρωμάτων (θα μείνει μόνο η γεύση καπνού).
  • Εξίσωση του ατμίσματος με το κανονικό τσιγάρο Έρχεται πλήρης εξίσωση του ατμίσματος με το κανονικό τσιγάρο. Αυτό σημαίνει τεράστια αύξηση της τιμής έως και 260% σε υγρά αναπλήρωσης, κάνοντας το άτμισμα ασύμφορο οικονομικά.
  • Ουδέτερες, «ιατρικές» συσκευασίες και λιγότερες επιλογές για εσένα.

Ξέρουμε καλά ότι οι γεύσεις και οι εναλλακτικές επιλογές είναι ο λόγος που κατάφερες (ή προσπαθείς) να μείνεις μακριά από το παραδοσιακό τσιγάρο. Αν μας τις στερήσουν, χιλιάδες άνθρωποι κινδυνεύουν να επιστρέψουν στο κάπνισμα

Η φωνή σου πρέπει να ακουστεί τώρα.
Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός. Χρειάζεται μόνο να αφιερώσεις 3-5 λεπτά για να καταθέσεις την προσωπική σου εμπειρία ως ενήλικας πολίτης.
Η προθεσμία λήγει σύντομα. Ας προστατέψουμε το δικαίωμά μας σε μια ζωή χωρίς καπνό.

👇 Πάτα στο κουμπί παρακάτω για να μάθεις πώς να συμμετάσχεις εύκολα!

(*Αν χρειαστείς βοήθεια επικοινώνησε μαζί μας)

Με εκτίμηση

Last edited: