ΕΝΩΣΗ ΑΡΧΕΙΩΝ m2ts

maxmkf1

New member
27 December 2006
27
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον...
Τα κλιπ έχουν όλα την ίδια ανάλυση και ειναι τραβηγμένα με Panasonic HDC-SD9...
Πάντως το muxer δεν είναι βολικό γιατί πρέπει να τα προσθέτεις ένα ένα.
Αν έχεις, όπως εγώ, πολλά μικρά κλιπ και θες ένα ένα να τα προσθέτεις τρως αρκετό χρόνο, και όπως είπα και παραπάνω στα πολλά κλιπ το παραγώμενο αρχείο κολλάει σε όλους τους players...
 

maxmkf1

New member
27 December 2006
27
Διάβασα σε ένα άλλο forum για το super - eRightSoft λέω να το χρησιμοποιήσω

Άκυρο δεν κάνει...
χρησιμοποίησα και το multiAVCHD_3.0 το οποίο φόρτωνε καλύτερα τα m2ts (με shift) αλλά μόνο για ένα project (μετά ζητά donate) και το output δεν μπόρεσα να το παίξω οι players ζητούσαν codecs ή κράσαραν.:argue:

σκέφτομαι να τα παρατήσω....
 

emperor

Senior Member
2 February 2008
680
Main Listening Position NYC
Θα σου προτείνω μια λύση που δουλεύει 100% ανεξαρτήτως αριθμού αρχείων αλλά είναι λίγο πιο πολύπλοκη.
Εγώ τραβάω με κάμερα, και φτιάχνω χαζοβίντεο 1080 με το Pinacle studio με πολλές διαφορετικές συρραφές και διαφορετικές αρχικές αναλύσεις. Κάνω λοιπόν το εξής, μετατρέπω συνήθως τα αρχεία με το ultra mkv converter (όσα θέλω) και μέσα στο Pinnacle τα πετάω όλα με την ίδια ανάλυση. Δεν έχω κανένα πρόβλημα μετά σε player, συνήθως τα γράφω σε Mp4 στην τελική έκδοση.
 

maxmkf1

New member
27 December 2006
27
σε άκουσα..., σε διάβασα και πήρα το τελευταίο (Νο 14) studio, τα σκίζει τα m2ts.......ευχαριστώ
 

chris322

New member
13 April 2011
99
Ξεθάβω το τόπικ για να ρωτήσω αν τελικά έχει πέσει στην αντίληψη σας κανένα προγραμματάκι που να κάνει σωστά αυτήν την δουλειά γιατί το tsmuxer δυστυχώς από το 3ο αρχείο και μετά (σε οποιοδήποτε αρχείο ts) χάνει τον συγχρονισμό εικόνας-ήχου. Εχω δοκιμάσει διάφορα αλλά τελικώς δεν βγάζω άκρη.
Παρεπιπτόντως δουλεύω ένα πολύ απλό προγραμματάκι (Smart Cutter) για την επεξεργασία των ts που γράφω από την tv,το οποίο κάνει πραγματικά καταπληκτικό μοντάζ αλλά πρέπει το αρχείο να είναι μονοκόμματο.Υπάρχουν βέβαια δέκτες που κάνουν την εγγραφή σε ένα αρχείο ανεξαρτήτως μεγέθους, αλλά οι περισσότεροι το σπάνε σε αρχεία των 2GB και εκεί έχω το πρόβλημα. Μέχρι 2 αρχεία ΟΚ αλλά από κει και πάνω δεν μπορώ να τα ενώσω γιατί δημιουργείται το πρόβλημα με τον συγχρονισμό.