Έρχεται η έκθεση Digital Technology Expo...

takisot

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
27,877
Παλλήνη
dte-Digital Technology Expo
Η dte-Digital Technology Expo είναι η μεγαλύτερη έκθεση Ψηφιακής Τεχνολογίας που πραγματοποιείται στην Ελλάδα.
Περισσότερες Καινοτομίες... Περισσότερα Προϊόντα...

Οι καινοτομίες του κλάδου είναι ραγδαίες.
Περισσότερα 1.000 νέα προϊόντα Ψηφιακής Τεχνολογίας λανσάρονται στις αγορές κάθε χρόνο. Ο ρυθμός εξέλιξης είναι γοργός και η dte-Digital Technology Expo είναι το πρώτο βήμα γι' αυτή!
dte-Digital Technology Expo: Συμμετέχετε στο μέλλον σας!
booth05.JPG

Η dte 2006 σας δίνει την ευκαιρία να παρουσιάσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες στους επαγγελματίες του κλάδου και το καταναλωτικό κοινό με άμεσα και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Είναι η πλατφόρμα για κοινό και δημοσιογράφους να έρθουν σε άμεση επαφή με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες εταιρειών.
Είναι επίσης η μοναδική ευκαιρία για να δοκιμαστούν προϊόντα πριν από την κυκλοφορία τους και να καταγραφούν αντιδράσεις.
Η Ελλάδα αναδεικνύεται σε σημείο επαφής και συνάντησης των αγορών της Ασίας και της Ευρώπης. Η dte-Digital Technology Expo αποτελεί τη σημαντικότερη διοργάνωση Ψηφιακής Τεχνολογίας στην περιοχή αυτή, με τη συμμετοχή εταιρειών και επισκεπτών από 14 χώρες.
Η dte αποτελεί, πλέον, το ετήσιο ραντεβού του κλάδου της Ψηφιακής Τεχνολογίας.
 

ΜΗΤΣ

Supreme Member
19 June 2006
3,418
Athens, Greece
BSI: DTE – DIGITAL TECHNOLOGY EXPO 2006 Η εταιρεία BSIανακοίνωσε την συμμετοχή της στην dte-Digital Technology Expo 2006, την μεγαλύτερη έκθεση ψηφιακής τεχνολογίας που πραγματοποιείται στην Ελλάδα. Στον εκθεσιακό χώρο του Expo Athens στην Ανθούσα και στο περίπτερο της BSI που βρίσκεται στο Hall 6 E11 ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά ότι πιο νέο υπάρχει από τις εταιρίες BenQ, Fujitsu, Microtek, ViewSonic LCD TV, Dreamax & Extrememory. Παράλληλα θα μπορεί να δει κανείς τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του Document Management μέσω του προγράμματος eDocXL που παράγει η BSI, καθώς και να ενημερωθεί για τις νέες λύσεις BSI Document Scanning Services. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να συγκεντρώσει και το Fujitsu Palm Secure, μια πρωτοποριακή λύση βιομετρικής ταυτοποίησης προσώπων που βασίζεται στις φλέβες της παλάμης και είναι ιδιαίτερα ασφαλής και φιλική στη χρήση.

COM Today