Ethernet ston M-Vision HD200

giannissoula76

Established Member
12 October 2007
188
ΠΕΤΡΑ ΛΕΣΒΟΥ
Άρωμα δικτύου στα M-Vision HD200 25.02.09 Σε λίγες μέρες θα διατίθεται ένας αντάπτορας για θύρα LAN για τους δέκτες M-Vision HD200 και HD200Combo. O αντάπτορας θα συνδέεται στην σειριακή θύρα του δέκτη (την USB τη θέλουμε για το PVR) και θα δίνει έξοδο Ethernet.

Με τη συσκευή αυτή σύντομα θα παρέχεται η λειτουργία αναβάθμισης των δεκτών αυτών από το διαδίκτυο καθώς και η δυνατότητα σύνδεσής τους με άλλους δέκτες.
\
Τι λέτε γι´αυτό???
 

AFam

AVClub Fanatic
11 September 2006
26,961
Στο έγραψα στην αναβάθμιση του δέκτη αλλά δεν το έπιασες !!!!!!;)
 

panteli8

New member
7 September 2009
5
karditsa
Να κανω μια ενημερωση σχετικα με τον ανταπτορα ethernet στο MVISION HD 200 . κοστιζει 58 ευρω και ειναι μονο για αναβαθμησεις λογισμικου μεσω ιντερνετ . Νομιζω οτι δεν αξιζει να δοσεις τοσα ευρω αφου την αναβαθμιση την κανης μεσω usb . αν φυσικα γνωριζει καποιος κατι περισοτερο πανω στο θεμα ας ενημερωσει και εμας .
 

AFam

AVClub Fanatic
11 September 2006
26,961
Αυτά από τον αντιπρόσωπο του δέκτη.

17.07.09
Η εταιρία M-Vision κυκλοφορεί εντός των επόμενων εβδομάδων μία νέα εξωτερική μονάδα χαμηλού κόστους που θα προσδίδει κανονικές δικτυακές ιδιότητες στους υψηλής ανάλυσης δέκτες της.

Μέχρι πρότινος οι συγκεκριμένοι δέκτες είχαν την επιλογή για σύνδεση μόνο με δίκτυα τύπου Nuevo και Nuevo extreme που δεν είναι καθόλου εύκολα στην υλοποίησή τους. Με τον νέο αυτό αντάπτορα οι δέκτες HD200 και HD200 combo θα μπορούν όχι μόνο να συνδεθούν μεταξύ τους δημιουργώντας οικιακά δίκτυα διαμοιρασμού συνδρομών αλλά θα μπορούν να ενταχθούν και σε υπάρχοντα δίκτυα δεκτών της ίδια εταιρίας με δέκτες χαμηλής ανάλυσης όπως είναι οι σειρά S και η σειρά 9085. Ο αντάπτορας αυτός θα συνεργάζεται επίσης και με τον μικρό δέκτη χαμηλής ανάλυσης S-4 δημιουργώντας έτσι έναν δέκτη - πελάτη χαμηλού κόστους.

Με την κίνηση αυτή η M-Vision θέλει να φέρει τους δέκτες αυτούς στην σύγχρονη εποχή που θέλει όλους τους νέους δέκτες να διαθέτουν δικτυακές ιδιότητες. Εκτός από συνδέσεις homeplus θα υποστηρίζονται με απλή αναβάθμιση και συνδέσεις τύπου newcamd / radegast καθώς επίσης και συνδέσεις άλλων συστημάτων μόλις λυθεί το θέμα αδειοδότησης των πρωτοκόλλων.


η τιμή που έβαλες από ποιον είναι ??????
 

panteli8

New member
7 September 2009
5
karditsa
Καταρχην ενα μεγαλο ευχαριστω για την αμεση ενημερωση πανω στο τρεχον θεμα . Ολα αυτα που γραφεις φιλε μου ειναι πολυ ευχαριστα νεα .η τιμη των 58 ευρω που αναφερα ειναι απο δυκτιακο καταστημα που ασχολειται με on-line πωλησεις. www.europesat.gr .Η τιμη και ο ανταπτορας δεν υπαρχει στο site, και ετσι επικοινωνησα μαζι τους τηλεφωνικα .