Φοιτητική Έρευνα για τις Νέες Τεχνολογίες στο Λιανικό Εμπόριο

std157489

New member
4 April 2024
3
Καλησπέρα σας, :geek:

είμαι φοιτητής μεταπτυχιακού προγράμματος του ΕΑΠ και στο πλαίσιο της διπλωματικής μου εργασίας, παρακαλώ όσες και όσους έχουν την διάθεση να συμμετάσχουν στην παρακάτω ερεύνα που αφορά την αξιοποίηση ψηφιακών τεχνολογιών όπως app, VR, AI, εντός φυσικών εμπορικών καταστημάτων (phygital retail). Ευχαριστώ ιδαίτερα για την συμμετοχή σας.

Η έρευνα είναι ανώνυμη και τα δεδομένα που θα συλλεχθούν προορίζονται για ακαδημαϊκή ερευνητική χρήση (μη-εμπορική). Ο μέσος χρόνος για την συμπλήρωση του ερωτηματολογίου είναι <10 λεπτά.

Με τον όρο phygital εννοούμε τα φυσικά καταστήματα που χρησιμοποιούν digital τεχνολογίες για να παρέχουν νέες υπηρεσίες στον πελάτη ή/και διαφοροποιημένη εμπειρία καταναλωτή. Για παράδειγμα δοκιμή προϊόντων μέσω τεχνολογίας VR, ψηφιακοί καθρέπτες, app για εξυπηρέτηση πελατών, δυνατότητα customizing προϊόντων μέσω app ή tablet, υπηρεσίες click & collect, δυνατότητα βιντεοκλήσης με το κατάστημα κ.α.

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας! (y)

link συμμετοχής: https://www.surveymonkey.com/r/Z6S2SDP

Με εκτίμηση,
Θανάσης
 

Attachments

  • Επιστολή.pdf
    268.6 KB · Views: 3
  • Like
Reactions: Anetheron

std157489

New member
4 April 2024
3
Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά!

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όσους έχουν συμμετάσχει! Η ερεύνα θα παραμείνει ανοικτή για περιορισμένο διάστημα ακόμη. Θα ήθελα να παρακαλέσω για την συμμετοχή όσων ακόμη επιθυμούν, καθώς χρειάζομαι μερικές απαντήσεις παραπάνω.

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας! (y)

Μέσος χρόνος συμπλήρωσης: 12,5 λεπτά.
link συμμετοχής: https://www.surveymonkey.com/r/Z6S2SDP
English Version: https://www.surveymonkey.com/r/RGMVLFP
 

athlon6401

AVClub Enthusiast
12 December 2018
1,029
Αναφέρετε πως αν στην ερώτηση 7 και 8 απαντήσουμε ΟΧΙ, τότε να μην απαντηθούν οι υπόλοιπες ερωτήσεις. Παρ' ολ' αυτά η φόρμα δε σε αφήνει να ολοκληρώσεις το survey αν δεν απαντήσεις.
 

std157489

New member
4 April 2024
3
Καλησπέρα,

athlon6401 ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή. Το γνωρίζω το "bug" όμως η οικονομική έκδοση του surveymonkey, δεν μου επιτρέπει να το λύσω με κάποιον τρόπο που να μην ταλαιπωρεί τον συμμετέχοντα. Για την στατιστική ανάλυση δεν αλλάζει κάτι, καθώς θα περιοριστεί μόνο σε όσες απαντήσεις πληρούν τα κριτήρια που αναφέρονται.

Θα είναι ανοικτό για μια εβδομάδα ακόμη το πολύ, είναι χρήσιμες μερικές απαντήσεις παραπάνω από όσους επιθυμούν. Ευχαριστώ!