Φωτο από HD κλιπάκια στον Epson TW600

Mihalis S.

Supreme Member
19 June 2006
3,497
Σήμερα παρέλαβα το mini DVI connector για το MacBook μου και το σύνδεσα με τον προβολέα μου Epson TW600 για να παίξω για μία ακόμη φορά HD κλιπάκια. Τράβηξα λοιπόν κανά δυο φωτογραφίες για δείτε την απόδοση και τα "δόντια" του TW600. Μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες σε πλήρη ανάλυση στον flickr λογαριασμό μου http://www.flickr.com/photos/s_mihalis/
 

Mihalis S.

Supreme Member
19 June 2006
3,497
Ευχαριστώ Τάκη, θα προσθέσω περισσότερες αφού καταφέρω να στήσω την κάμερα πιο σταθερή. Ισως μέχρι αργά το βράδυ να τα καταφέρω! :)
 

Mihalis S.

Supreme Member
19 June 2006
3,497
Παιδιά δεν φταίει η ανάλυση της φωτογραφικής αλλά το flickr που δημιουργεί από τις φωτογραφίες που ανεβάζεις συγκεκριμένη ανάλυση.
 

Mihalis S.

Supreme Member
19 June 2006
3,497
Για να πάρετε μια ιδέα... μεγαλύτερη απεικόνιση στον flickr:Banane0:
 

Attachments

  • DSCN0676.jpg
    DSCN0676.jpg
    142.6 KB · Views: 102

Θωμάς1

AVClub Addicted Member
26 June 2006
1,760
Θεσσαλία
Γειά σου Μιχάλη! Είναι πραγματικά πολύ ωραίες οι φωτο από τον epson.
Θα ήθελα να μας πεις τη γνώμη σου για τον συγκεκριμένο προβολέα γιατί έχω λίγο μπερδευτεί και με αυτά που έγραψε ενας άλλος Μιχάλης προχθές με κατι άσχημες κριτικές.Κάποιος´ άλλος είπε οτι κάηκε η λάμπα στις 480 ώρες.Τί γίνεται;
Ο δικός σου πόσες ώρες έχει δουλέψει;
Τα περιοδικά τον παρουσιάζουν εφάμιλο με άλλους προβολείς αξίας ακόμη και 2500 €!
Σε μια σύγκριση με sanyo Ζ4, Panasonic 900, kai hitachi 200 τι θα έλεγες;
Και όποιος άλλος είχε την τύχη να δει αυτούς του προβολείς.
 

Mihalis S.

Supreme Member
19 June 2006
3,497
Αγαπητέ Θωμα, υποθέτω ότι αναφέρεσαι στον Μιχάλη Μελίδη. Ο Μιχάλης απ'ότι διάβασα κι εγώ έκανε μία σύγκριση στα γρήγορα μεταξύ του TW600 και του Infocus που απέκτησε πρόσφατα περιγράφοντας τα υπέρ και τα κατά τους. Κακές κριτικές δεν έχω διαβάσει για τον Epson.

Οι ώρες που μπορεί να σου παρουσιαστεί πρόβλημα στην λάμπα είναι σχετικό. Ο δικός μου βρίσκεται στις 250 ώρες και δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα καθώς επίσης δεν έχω παρατηρήσει καμμία πτώση στην φωτεινότητά του. Η Epson όμως έχει άψογο σερβις οπότε δεν νομίζω ότι μας ανησυχεί και πολύ οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει.

Αν και υπάρχουν πολύ πιο έμπειρα μέλη να μιλήσουν για το αν είναι εφάμιλος με ακριβότερες υλοποιήσεις θα καταθέσω την ταπεινή μου προσωπική άποψη. Εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τον TW600 και όπως βλέπεις από τις φωτογραφίες εκεί που δείχνει πραγματικά τα δόντια του είναι στο HD. Τον θεωρώ άπαιχτο, ακόμη και σε θεάσεις απλών DVD. Βέβαια δεν έχω μεγάλη εμπειρία συγκριτικά με άλλους προβολείς (έχω δεί μόνον τον Panasonic να παίζει) αλλά από την μικρή μου εμπειρία και τα συγκριτικά που έχω διαβάσει ανά τον κόσμο τον θεωρώ κορυφαίο στην κατηγορία του. Αθόρυβος, με πολύ καλά επίιπεδα στο μαυρο του, φωτεινότατος, και με άψογη ευκρίνεια και αόρατο πλέγμα από λογική απόσταση θέασης. Θα τον συνιστούσα ανεπιφύλακα για οποιονδήποτε θέλει να μην ξοδέψει πολλά. Τι αλλον να ζητήσει κανείς άραγε; Βέβαια ολα αυτά είναι υποκειμενικά για τον καθένα από εμάς, και αν δείς σε παλαιότερα post όλα τα μέλη είναι της άποψης, να τον δείς να παίζει αν είναι αυτό δυνατόν. Εγώ πιστευω πως τον Epson δεν χρειάζεται να τον δείς, είναι υπεραρκετός για τον μέσο χρήστη και ίσως κατι παραπάνω.
 
Εγώ έγραψα για την λάμπα μου, που παρέδωσε τα όπλα στις 580 ώρες.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλός προβολέας.
Με τα HD δείχνει τις πραγματικές του δυνατότητες και παίζει υπέροχα.
Η κριτική μου για την ποιότητα κατασκευής είναι άλλο θέμα. Είναι μια πλαστικούρα όπως το λέω εγώ, σε σχέση με τον Infocus. Όμως παίζει καταπληκτικά και έχει και σοβαρή υποστήριξη από την εταιρία.
Αν τον επιλέξεις θα είσαι απόλυτα ευχαριστημένος και με δεδομένη την τιμή του πλέον στα 1150 ευρώ δεν υποάρχει καλύτερος.
Τώρα κάποια μειονεκτήματα και κάποια πλεονεκτήματα του ενός και του άλλου αναφέρονται απλώς ενημερωτικά για να έχουμε άποψη για τα συγκεκριμένα μηχανηματα.
Τον συνιστώ γιατί σ´αυτά τα χρήματα δεν υπάρχει καλύτερος.
Το ότι πήρα τον Infocus για δεύτερο είναι άλλο θέμα.Είχα την περιέργεια να τον δω και ήμουν σίγουρος ότι ήταν καλός για LCD 1280Χ720 με 1000 ευρώ.