GEMINI GPA 3000 - ποιά η γνώμη σας?

giotiss

New member
26 March 2009
6
Σε μαγαζί για επαγγελματική χρήση.
Σκεφτόμουν αρχικά να βάλω τον 497 της Yamaha γιατί έχει περισσότερες ευκολίες πχ ενσωματομένο ράδιο,τηλεχειρισμό,πολλαπλές εισόδους για πηγές αλλα απο την άλλη ξέρω ότι για επαγγελματική χρήση και αρκετές ώρες λειτουργίας καθημερινά είναι καλύτερος ένας τελικός. Να σημειώσω πως θα παίξει (οποιος και αν πάρω) με electrovoice evid 4.2 τα οποία δεν έχουν αγοραστεί ακόμα.
Έχω και μια ερώτηση ακόμα αλλα περιμένω απάντηση και το συζητάμε μετά!
 

Busoni

Supreme Member
5 July 2006
3,290
Πάτρα
Πολλά μέλη εχουν δοκιμάσει αυτόν στα οικιακά τους ηχοσυστήματα κι έμειναν ικανοποιημένοι για το κόστος. Αν τον αγοράσεις μαζί με τα electrovoice από το ίδιο κατάστημα πιστεύω οτι θα έχεις καλύτερο αποτέλεσμα για τα χρήματα που θα ξοδεψεις. Δεν ξέρω πόσο καλός ειναι ο gemini που λες, αλλα μάλλον ο Behringer ειναι καλύτερος.
 

giotiss

New member
26 March 2009
6
Γνωρίζεις λεπτομέρειες για την αγορά και αν είναι αξιόπιστο αυτό το κατάστημα? Απ ότι είδα η τιμή του είναι στα 240 αλλα τι άλλο να υπολογίσω σαν έξοδο? πχ μεταφορικά, τελωνεία κλπ. Αν και έχω βγάλει μια κάρτα προπληρομένη μόνο για αγορές internet τελικά δεν την χρησιμοποίησα ποτέ. Λες να ήρθε η ώρα της??????
Και μία τελευταία ερώτηση:μπορεί ένας τέτοιος ενισχυτής να συνδεθεί με 4 ηχεία και να δώσει διαφορετική ένταση στο ένα ζευγάρι απο το άλλο?
 

tmjuju

Administration Team
Staff member
21 January 2007
21,651
Καλημέρα,

Πολλά μέλη έχουν αγοράσει από Thomann χωρίς προβλήματα. Δεν υπάρχει τελωνείο και τα μεταφορικά είναι 20 ευρώ ή δωρεάν για παραγγελίες άνω των 300 ευρώ.

Για ανεξάρτητο έλεγχο 4 ηχείων (καναλιών / δρόμων) θα χρειαστείς τετρακάναλο και όχι δικάναλο. Ο συγκεκριμένος behringer έχει ρύθμιση για δύο ανεξάρτητα κανάλια.