God Of War III (PS3)

racer

AVClub Addicted Member
2 February 2009
2,911
Rotterdam
Re: GOD OF WAR III (PS3)

Κι' εγώ που πήρα το Collection, δε λειτουργούσε το κουπόνι.. Είχε λήξει
 

Trisalon

AVClub Addicted Member
30 May 2008
1,367
Re: GOD OF WAR III (PS3)

Κι' εγώ που πήρα το Collection, δε λειτουργούσε το κουπόνι.. Είχε λήξει

Μονο σε us account δουλευε ο κωδικος, το δικο μου που ηταν απο τον καναδα ειχε κανονικα μεσα τον κωδικο
 

Claymore

New member
25 September 2009
94
Re: GOD OF WAR III (PS3)

Ναι έχεις δίκιο.... ξέρω ότι το Darksiders είναι αντιγραφή από το GoW και έκανα σύγκριση μεταξύ των δύο demo. Απλά θεωρώ ότι το demo του GoW δεν δείχνει την αξία του παιχνιδιού, σε σχέση με το Darksiders demo, στο οποίο είχε περισσότερο gameplay.
 

Ntinos P

AVClub Fanatic
26 June 2006
22,938
Re: GOD OF WAR III (PS3)

...θλιβερο...
Ειχα διαβασει αυτο εδω:

God of War III was first discussed by Cory Barlog at a God of War II launch event.[24] He revealed that the game would run at full 1080p HD resolution, and the game would support Sixaxis tilt and vibration functions....
 

Ntinos P

AVClub Fanatic
26 June 2006
22,938
Re: GOD OF WAR III (PS3)

Ναι συμφωνω
Το "θλιβερο" παραπανω το ειπα δικην χιουμορ
 

Trisalon

AVClub Addicted Member
30 May 2008
1,367
Re: God of War 3

http://www.gameover.gr/ps3/God-of-War-III.11375.html?article_page=3


Όσο και αν ψάξαμε, σημαντικό ελάττωμα σε αυτό το παιχνίδι δεν μπορέσαμε να εντοπίσουμε και ψάξαμε πολύ, διότι το «άριστα» σε μια βαθμολόγηση πρέπει, αν μη τι άλλο, να αιτιολογείται. Αλλά όταν φτάνεις πια στο σημείο να αναζητάς σφάλματα και όχι εκείνα να εμφανίζονται αβίαστα μπροστά σου, τότε είσαι βέβαιος ότι κάτι έχει πάει καλά εδώ. Πλην της μερικής ανακύκλωσης ορισμένων σημείων του κόσμου όπου εξελίσσεται η περιπέτεια, το God of War III δεν χωλαίνει πουθενά. Κάθε τομέας του, κάθε σημείο του, κάθε ψηφιακή γωνιά του είναι φτιαγμένη με μεράκι, προσοχή και έμφαση στη λεπτομέρεια.


Η έναρξη του God of War III αποτελεί την πιο επικής κλίμακας, εντυπωσιακή, μεγάλη σε διάρκεια και αριστοτεχνικά σκηνοθετημένη/«χορογραφημένη» εισαγωγή που έχουμε δει μέχρι σήμερα σε οποιαδήποτε κατηγορία παιχνιδιού.

Δεν είναι μόνο ο ευφάνταστος σχεδιασμός των πλασμάτων και των bosses που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε, αλλά αυτή η προαναφερθείσα αίσθηση της κλίμακας, που κάνει τον παίκτη να νιώθει σαν ένα μυρμήγκι ανάμεσα σε δύο ταύρους που μάχονται. Και όταν λέμε «μυρμήγκι», το εννοούμε. Υπάρχουν στιγμές όπου η κάμερα ανεβαίνει ψηλά και από εκεί που ο Kratos γέμιζε την οθόνη με το σώμα του, φτάνει στο σημείο να μην είναι ψηλότερος από 3-4 pixels (κυριολεκτικά).
Όλα αυτά συμβαίνουν σε πραγματικό χρόνο, η μάχη συνεχίζει να εξελίσσεται, εμείς εξακολουθούμε να ελέγχουμε τον πολεμιστή μας (στο λιλιπούτειο μέγεθός του) καθώς βρίσκεται επάνω στο σώμα της Γαίας που κινείται, ενώ στο φόντο οι Τιτάνες σκαρφαλώνουν στον Όλυμπο και μάχονται με τους θεούς. Τέτοιες σκηνές δεν τις παρακολουθείς κάθε μέρα… Και μετά από μια τέτοια εισαγωγή, πιστεύαμε ότι οι σχεδιαστές του Santa Monica studio δύσκολα θα μπορούσαν να διατηρήσουν τόσο υψηλό επίπεδο. Αντιθέτως, το God of War III φέρνει μπροστά μας τη μια έκπληξη μετά την άλλη. Αν και ορισμένα επίπεδα δεν διαθέτουν τη λεπτομέρεια και την εντυπωσιακή δομή άλλων, το σύνολο του τίτλου συναρπάζει με την υπέροχη αρχιτεκτονική των χώρων, τη σημασία στη λεπτομέρεια και την ποικιλία στο περιβάλλον.
 

lmiltos

Senior Member
6 June 2007
644
Re: God of War 3

http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PS3.00444

Μπορεί κανείς να μου πει τιμές από Αγγλία γι'αυτό? Δεν το βρίσκω πουθενά :/ , όχι ότι θα δώσω τόσα λεφτά αλλά με έχει πρήξει ένας φίλος...

Στην αγγλια εχει εξανληθει το εν λογω πακετο απο τα pre orders.

Στην ελλαδα το εχει pre order το πλαισιο.

Για 3 παιχνιδια και την παρουσιαση της collectors δεν ειναι και τοσο τραγικα τα λεφτα. Προσωπικα την εκανα την προπαραγγελια.
 

georgios78

New member
25 January 2009
15
athens - glyfada
Re: God of War 3

Δεν είχα παίξει τα παλιά. Από ότι λένε τα reviews το gameplay και η εξέλιξη του χαρακτήρα δεν διαφέρει πολύ. Στα 1 και 2 είχε replay value to παιχνίδι; Άξιζε να τα ξαναπαίξεις; Video review του παιχνιδιού υπάρχουν εδώ http://blog4games.gr/
 

Alexandrosm

New member
19 May 2008
31
ΑΘΗΝΑ-ΚΕΝΤΡΟ
Re: God of War 3

Δεν εχω ασχοληθει καθολου με το συγκεκριμενο παιχνιδι.....

Ψαχνω να βρω ενα παιχνιδι το οποιο θα με κρατησει απασχολημενο για αρκετο καιρο.Ειναι γεγονος οτι τα βαριεμαι ευκολα.

Εσεις τι λετε;;;;

Να το δοκιμασω αγοραζοντας το FULL BOX ξεκινοντας απο το πρωτο;;;;;