Ιphone 3gs 16gb 200ευρώ

Status
Not open for further replies.

Totsipaki

Supreme Member
27 February 2007
5,054
Πωλείται το πολυαγαπημένο μου iphone 3gs 16gb στην εξαιρετικά χαμηλή τιμή των 200 ευρώ λόγω οτι έχει παρουσιάσει πρόβλημα με την κεραία του τηλεφώνου-3g.
Κατα τα άλλα είναι αψεγάδιαστο και δουλεύει τέλεια -και το wifi- και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ένα τουμπανιασμένο ipod touch.
Όποιος το αποκτήσει θα μπορέσει σίγουρα να το επισκευάσει και να αποκαταστήσει την λειτουργία τηλεφώνου αν θέλει, εγώ ήδη πήρα θετική απάντηση απο το 9volto> http://www.9volto.gr/menu/ αλλα για μετα τα τέλη Αυγούστου (κλέινουν για διακοπές) αλλα και να μην θέλει δεν θα έχει κανένα απολύτως άλλο πρόβλημα.
Υπάρχει και η συσκευασία του.

Δεκτή η οποιαδήποτε επιθεώρηση οπτική/λειτουργική-παρακαλώ όχι παζάρια αφου η τιμή είναι ήδη πολύ χαμηλή.
Όποιος τυχόν ενδιαφέρεται ας στείλει ένα pm η καλύτερα ας με πάρει στο 6972506093 για άμεση επικοινωνία αφου απο 16 εώς 23 Αυγούστου θα λείπω διακοπές.
 
Last edited:

Totsipaki

Supreme Member
27 February 2007
5,054
Όπως έχω ήδη γράψει το τηλέφωνο υπάρχει και όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να το εξετάσει /επιθεωρήσει όπως και όποτε θέλει (εκτός απο το δεκαήμερο που θα λειπω διακοπές απο 16/8).
Το πρόβλημα που έχει το γνωστοποίησα με ειλικρείνια γιαυτό και η εξαιρετικά χαμηλή τιμή (καινούριο είχε ένα πεντακοσάρικο).
Θα το κράταγα αλλά περνάω μία περίοδο οικονομικής "εξυγείανσης" και έκρινα οτι δεν μου χρειάζεται κάτι τέτοιο, προτιμώντας να το ρευστοποιήσω σε χαμηλή τιμή καλύπτοντας άλλες τρύπες.
Βέβαια αυτό μπορεί να αλλάξει εάν τελικά μάθω οτι επισκευάζεται σε χαμηλή τιμή πράγμα που δεν πρόλαβα λόγω οτι το 9volto έκλεισε για διακοπές.
Θεωρώ οτι συμφέρει σαν φτηνότερη αγορά απο ipodtouch 16gb που σαν τέτοιο μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί, φυσικά όποιος έχει κέφι να ασχοληθει είμαι σίγουρος οτι μπορεί να το αποκαταστήσει σε πλήρη λειτουργικότητα.
 
Last edited:

Totsipaki

Supreme Member
27 February 2007
5,054
Επίσης να αναφέρω οτι δεν με ενδιαφέρουν ανταλλαγές με άλλη συσκευή και οτι μαζί με το τηλέφωνο δίνω δώρο και δερμάτινη θήκη Bugatti για iphone.
 
Status
Not open for further replies.