Klipsch και Yamaha ενισχυτής

Eddie

Senior Member
20 December 2007
470
Καλημέρα σε όλους. Βασικά έχω δύο ερωτήματα και θα ήθελα τα φώτα σας.

1. Ερώτηση. Το Home Cimena σύστημα μου αποτελείται από klipsch (rf15 για left-right, rc-25 για κεντρικό και rb-15 για πίσω) και ενισχυτή yamaha rxv-450. Σε τί τιμή πιστεύετε θα ήταν καλό να το πουλήσω? (όλο το πακέτο φυσικά). Αν βέβαια το αποφασίσω.

2. Είμαι κάτοχος επίσης και ενός Denon-2309. Τον οποίο φυσικά χρησιμοποιώ τώρα αντί για τον yamaha. Και Σκέφτομαι να αλλάξω τα klipsch με B&W 684. Το σύστημα είναι αποκλειστικά για ταινίες. Για μουσική υπάρχει άλλο. Η ερώτηση είναι...αξίζει να πουλήσω τα klipsch για να πάω σε b&w ή μήπως οι διαφορές θα είναι απειροελάχιστες? Τα έχω μεν ακούσει τα b&w, μου άρεσαν αλλά το ίδιο μου άρεσαν και τα klipsch όταν τα πηρα. Δυστυχώς το τί ακούς σε έναν κατάλληλα φτιαγμένο χώρο και στο σπίτι σου έχει μεγάλη διαφορά γι'αυτό ζητάω περισσότερες γνώμες
Ευχαριστώ
 

alfaalfa

AVClub Enthusiast
27 June 2006
1,279
Κατά την γνώμη μου τα ηχεία σου είναι εξαιρετικά και σου συνιστώ να μην προβείς στην αλλαγή.

Στο χώρο μου έχω και εγώ ένα σέτ της Klipsch για Home Cinema/πολυκάναλη μουσική (RF7,RC7,RB15) και είναι άψογο , ακόμα και σε σύγκριση με τα B&W που έχω για δικάναλο
-bye-
 

Eddie

Senior Member
20 December 2007
470
Λέτε ε? Τα έχω βαρεθεί ρε γμτ αλλά η αλήθεια είναι ότι τώρα με το δεύτερο σύστημα για μουσική δεν τρελένομαι τόσο να τα διώξω. Γι'αυτό είπα να κάνω μια ερώτηση πρώτα. Καλά ο Yamaha θα φύγει σίγουρα γιατί δεν χρειάζεται πλέον ούτως ή άλλως. Μάλιστα...ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας παιδες.
 

Johnakos

Established Member
18 July 2006
166
Αθήνα
Φίλε Eddie, το σκέφτεσαι ακόμα για τα Klipsch?

Λάτρης των συγκεκριμένων ηχείων, στο άμεσο μέλλον, πάω για τα RF-10 + RC-10. Ήθελα κάτι μεγαλύτερο αλλά δυστηχώς δεν με παίρνει οικονομικά.

Αν τελικά αποφασίσεις να τα δώσεις, ενημέρωσε με!!!