LG 50PK760 (or PK550) vs SAMSUNG PS50 C6500 (or 6900)

barkoulis5

New member
17 May 2010
21
Re: Απάντηση: Re: LG 50PK760 (or PK550) vs SAMSUNG PS50 C6500 (or 6900)

όχι απλά επειδή δεν την έχουν εκεί, περιμένουν να τους πουν (προφανώς απο τον εισαγωγέα) πότε θα παραλάβουν - και με την σειρά τους θα με ενημερώσουν.πάντος επειδή απο της LG σε Plasma είναι μάλλον η καλύτερη όταν με ενημερώσουν θα την παραγγείλω (θα σε ενημερώσω μόλις έχω νέα)...


Συμφωνώ μαζί σου οτι είναι πολύ καλή και πολυ όμορφη !! και εγω ψηνόμουν πάρα πολύ γιαυτο την παρήγγειλα. Να σου πω όμως την αλήθεια τώρα φοβάμαι λίγο με την εγγύηση. Γιατί αν δεν πάθει κάτι ολά είναι ΟΚ αλλά αν πάθει κάτι και έχεις απέναντί σου μια αντιπροσωπεία μάλλον απρόθυμη να σε βοηθήσει ¨γιατί δεν την πήρες απο αυτούς¨ είναι ασχημο να έχεις ενα θηρίο 50 " σπίτι και να μην ξέρεις τι να κάνεις!!
 

orinoco

New member
27 March 2009
61
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LG 50PK760 (or PK550) vs SAMSUNG PS50 C6500 (or 6900)

σωστό αυτο που λές, για στείλε και ένα μήνυμα στο νίκο να μας πει τι έγινε με την περίπτωση την δική του
 

barkoulis5

New member
17 May 2010
21
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LG 50PK760 (or PK550) vs SAMSUNG PS50 C6500 (or 6900)

σωστό αυτο που λές, για στείλε και ένα μήνυμα στο νίκο να μας πει τι έγινε με την περίπτωση την δική του

Σου έστειλα ενα pm. για δες
 

nikosjc

Senior Member
8 September 2008
313
Παιδιά τώρα είδα τα μηνύματα σας.

Όταν έκλεισα την τηλεόραση είχα τόση κάψα που δεν ρώτησα για εγγύηση (αν και γιατί θα πρέπει να ρωτάμε για εγγύηση από τη στιγμή που την πουλάνε ελληνικά καταστήματα στην ελλάδα δεν το έχω καταλάβει!!! τέλος πάντων!). Πηγαίνοντας στο μαγαζί να την πάρω, το θυμήθηκα, τους ρώτησα, και μου είπαν ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ότι έχει 2 χρόνια εγγύηση κανονικά με την απόδειξη αγοράς (όπου βεβαίως φαίνεται ότι την αγόρασα από ελληνικό κατάστημα στην ελλάδα!). Μετά και για να είμαι σίγουρος (γιατί στην ερώτηση μου για το πως και την έχουν αυτοί χωρίς να υπάρχει στο site της LG δεν ήταν και πολύ σαφείς...) πήρα τηλέφωνο και στην LG!
Στην αρχή μου είπαν ότι βεβαίως και έχει κανονικά εγγύηση! Μετά που τους είπα ότι δεν υπάρχει στο site και γιατί, εκεί κατάλαβαν ότι είναι περίεργο, αλλά μου απάντησαν ότι μάλλον δεν έχουν προλάβει να την βάλουν, αλλά η εγγύηση ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!

Μάλιστα τελευταία είχα ξαναπάρει τηλέφωνο για να ρωτήσω για τα ιντερνετικά και αν παίζει καμία αναβάθμιση ή τρόπος να προσθέσω και κάτι άλλο και μου απάντησαν ότι προς το παρόν είναι αυτά που λέει το manual (όπου και ήξεραν ακριβώς τι έχει - από άλλες τηλεοράσεις ίσως?) και επιβεβαίωσα για την εγγύηση αφού μου ξαναείπαν ότι... ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!

Αλλά με αυτά που γράφετε είμαι πραγματικά περίεργος. Ετσι σκοπεύω σήμερα το απόγευμα να ΞΑΝΑπάρω τηλέφωνο και να αναφέρω τα παραδείγματα σας (στο περίπου), και αν την φέρνουν τελικά, να δούμε τι θα μου πουν! Εϊμαι πολύ περίεργος!

Εν αναμονή λοιπόν και το βραδάκι θα σας ενημερώσω...

ΥΓ. Στο κάτω κάτω οι συνομιλίες απ'ότι ξέρω καταγράφονται! Ας γυρίσουν να μου πουν ότι τελικά δεν ισχύει!!!

ΥΓ.2 Τώρα για τα ανταλλακτικά τι να πω! Πόσο δύσκολο είναι να τα βρουν, που η τηλεόραση στην Γαλλία και σε αρκετές ακόμα Ευρωπαικές χώρες κυκλοφορεί κατα κόρον!!!
 
Last edited: