LG PK760 / PLASMA : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

nikosjc

Senior Member
8 September 2008
313
Ακόμα δεν έχω ασχοληθεί με το δικτυακό μέρος. Ίσως προλάβω να το ψάξω λίγο το Σ/Κ και θα ενημερώσω...
 

gorillaz_gr

Established Member
14 April 2010
111
Αθήνα
από όσο γνωρίζω για να "βλεπεις" shared αρχεία /φακέλλους κλπ στο δύκτιό σου, πρέπει να είναι εξοπλισμένο με πρωτόκολλο DLNA.
Για τα πισι μας, έχω διαβάσει κάπου πως η γνωστή NERO έχει κυκλοφορήσει κάποιο τύπου file server DLNA που πρέπει να "τρέχει" για να κάνει το share σε συσκευές με DLNA.
 

nikosjc

Senior Member
8 September 2008
313
Με το icy box 3010 που είχα ρυθμίσει κάποια στιγμή, έβλεπα μέσω wifi κανονικά shared φακέλους του υπολογιστή μου με win vista (αν και ήθελε να έχουν κωδικό τα win για να συνδεθούν σε δίκτυο-πάντα έτσι γίνεται?). Μετά έβαλα 7 και δεν το ξανασύνδεσα. Τώρα με την tv θα δοκιμάσω να το ξανακάνω και να δω πως και αν λειτουργεί...
 

barkoulis5

New member
17 May 2010
21
Νομίζω οτι η 760 υποστηρίζει DLNA όπως λεελι και το αγγλικό site της LG. Ο νικος μόνο θα μας διαφωτίσει
 

nikosjc

Senior Member
8 September 2008
313
DLNA & Bluetooth...

Καλημέρα, έκανα τις δοκιμές μου...

DLNA:
Η διαδικασία είναι πανεύκολη!!! Η τηλεόραση έρχεται με ένα 2ο Cdάκι με το Nero MediaHome4 Essentials. Μετά την εγκατάσταση ζητάει ποιους φακέλους θέλουμε να "μοιραστούμε", δημιουργεί το κατάλληλο index και έτοιμο!!!

Μετά, στην τηλεόραση επιλέγεις Media που έχει τις επιλογές Ταινίες, Φωτογραφίες, Μουσική που υπό φυσιολογικές συνθήκες ενεργοποιούνται μόνο όταν έχει συνδεθεί usb που περιέχει το αντίστοιχο multimedia υλικό. Τώρα λοιπόν ανοίγει και πάλι το ίδιο μενού, με τα περιεχόμενα των φακέλων που έχουμε διαμοιράσει.
Σημ: Και μέσω usb και μέσω δικτύου δεν βλέπει γενικά τα περιεχόμενα των φακέλων, αλλά μόνο τα αρχεία που υποστηρίζει σε κάθε λειτουργία (
Ταινίες, Φωτογραφίες ή Μουσική).

Εντυπωσιακή είναι η ταχύτατη σύνδεση και αναπαραγωγή όλων των ταινιών και η μετακίνηση σε διάφορα σημεία της ταινίας. Αρνητικό ότι βεβαίως σε mkv δεν παίζει τον dts ήχο...

Συνδεσμολογία: TV ενσύρματα με το router. PC ασύρματα μέσω wifi με το router.

Bluetooth
Η σύνδεση με το bluetooth είναι και αυτή αρκετά εύκολη. Αναζήτηση
της TV από το κινητό , σύνδεση, έτοιμο. Βέβαια προσπαθώντας να συνδέσω το Nokia 5800 το έβλεπε μόνο σαν συσκευή ήχου και έτσι μπορούσε να αναπαράγει μόνο τραγούδια. Πολύ γρήγορα και ποιοτικά! Φωτογραφίες δεν κατάφερα να το κάνω να παίξει...

Ότι άλλο θέλετε ρωτήστε με, και όσο προλαβαίνω θα ασχολούμαι. Αλλιώς έχω ανεβάσει και το manual...

http://rapidshare.com/files/387951242/LG_PK_manual.pdf

Αν γίνεται κάποιος διαχειριστής να αλλάξει το link και στο 9ο post που το είχα ανεβάσει, γιατί το άλλαξα. ισχύει το παραπάνω. Ευχαριστώ.
 

barkoulis5

New member
17 May 2010
21
Νίκο είσαι πολυ λεπτομερής !!! Τύφλα να έχουν τα reviews στα περιοδικά. Εχώ θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι άλλο αν το ξέρεις ή αν δεν το ξέρεις να μου πεις την γνώμη σου. Απο ότι είδα στο manual που ανέβασες η τηλεόραση έχει Ψηφιακή έξοδο ήχου. Είναι δυνατόν όταν βλέπεις ενα MKV με DTS μέσω δικτύου ή USB να βγάλεις τον ήχο απο αυτήν την έξοδο σε ένα ενισχυτή με αποκωδικοποιητή DTS και να ακούς απο εκεί;
 

nikosjc

Senior Member
8 September 2008
313
Νίκο είσαι πολυ λεπτομερής !!! Τύφλα να έχουν τα reviews στα περιοδικά. Εχώ θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι άλλο αν το ξέρεις ή αν δεν το ξέρεις να μου πεις την γνώμη σου. Απο ότι είδα στο manual που ανέβασες η τηλεόραση έχει Ψηφιακή έξοδο ήχου. Είναι δυνατόν όταν βλέπεις ενα MKV με DTS μέσω δικτύου ή USB να βγάλεις τον ήχο απο αυτήν την έξοδο σε ένα ενισχυτή με αποκωδικοποιητή DTS και να ακούς απο εκεί;

Όσο μπορώ βοηθάω γιατί και εγώ όταν ψάχνω πληροφορίες για τέτοιες αγορές (δεν είναι και 10Ε να πεις οκ δεν έγινε και τίποτα!) θέλω να υπάρχουν άνθρωποι που θα με βοηθήσουν και θα με ενημερώσουν όσο πιο αναλυτικά γίνεται (αν και σπάνια το βρίσκεις αυτό, τουλάχιστον εδώ μέσα υπάρχει κόσμος που πραγματικά χαίρεται να βοηθάει!).

Για το θέμα μας τώρα, δυστυχώς δεν το ξέρω και είναι και εμένα απορία μου! Αλλά μάλλον δεν γίνεται. Γιατί δεν μπορεί καν να δει το αρχείο ήχου ως dts. Βγάζει σήμα ότι ο ήχος δεν υποστηρίζεται. Εμένα μόνη ελπίδα μου ήταν το δίκτυο, μήπως έκανε το PC αποκωδικοποίηση του ήχου. Αλλά και πάλι, δεν το παίζει στο pc και το δείχνει η τηλεόραση, απλά διαβάζει τα αρχεία από τον σκληρό στο pc και τα αναπαράγει η tv, άρα δεν υπάρχεί ήχος. :-(

Ο μόνος τρόπος πλέον είναι η αλλαγή του ήχου σε κάποια άλλη μορφή...
 

barkoulis5

New member
17 May 2010
21
Τελικά ρε παιδιά σε τι μπουρ...λο ζούμε!!! Προσπαθώ εδώ και 1 μήνα να μάθω γιατί ενώ σε όλη την Ευρώπη υπαρχει αυτό το μοντέλο (PK760) εδώ στο Ελλαδιστάν δεν έχει έρθει. Έχω πάρει την LG 2 φορές και μιλάω με κάτι άσχετους καημένους τηλεφωνητές που προφανώς είναι outsourcing (υπάλληλοι άλλων εταιριών που νοικιάζονται σε όποιων τους ζητήσει) και δεν ξέρουν την τύφλα τους (αμφιβάλω αν καταλαβαίνουν τι τους ρωτάω) . Όλο μου κρατάνε το όνομα για επικοινωνήσουν μαζί μου!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ. Κάθε φορά που το ακούω αυτό στην Ελλάδα γελάω!! Φυσικά κανένας δεν με παίρνει....
Αααα ρε Ελλαδίτσα.... Ούτε να πουλήσεις μπορείς τα προϊόντα που φτιάχνουν οι άλλοι....

Ζήτω η LG (Ελλάδας)!!!
 

barkoulis5

New member
17 May 2010
21
Λοιπόν, ρώτησα την LG και μου είπαν ότι έχει κανονικά εγγύηση, ότι την φέρνουν κανονικά αλλά δεν έχει ενημερωθεί ακόμα το site τους γιατί δεν έχουν φέρει ακόμα μαζικά κομμάτια όπως την 550. Με την απόδειξη αγοράς, ισχύει ή εγγύηση.

Καινούργια ενημέρωση!!! Μίλησα και εγώ με τη LG αλλά πήρα άλλη απάντηση( προφανώς δεν ξέρουν τι τους γίνεται) Μετά απο 2 εβδομάδες αναμονή για την απάντηση, μου τηλεφωνήσαν και είπαν οτι η τηλεόραση αυτή δεν θα εισαχτεί το 2010 καθόλου κια οτι δεν καλύπτεται απο την εγγύηση της ελληνικής αντιπροσωπείας που είναι 2 χρόνια αλλά απο την παγκόσμια που είναι 1 χρόνος!! Και επίσης αν χρειαστεί κάτι μπορεί να έχω πρόβλημα απο τον χρόνο για τα ανταλλακτικά.
Και την έχω παραγγείλει... Σκέφτομαι να την ακυρώσω...
 

nikosjc

Senior Member
8 September 2008
313
Τι να πει κανεις...

Αγορά της LG50PK760 από e-technoshop (13/5/2010):

Ερώτηση: Έχει εγγύηση της αντιπροσωπίας η τηλεόραση? Γιατί στο site της LG δεν υπάρχει...
Απάντηση: Βεβαίως και έχει κανονικά. Δεν ξέρω γιατί δεν την έχουν στο site, αλλά η εγγύηση ισχύει κανονικά με την απόδειξη αγοράς.

Τηλέφωνο προς LG (14/5/2010):
Ερώτηση: Την 50PK760 την φέρνετε κανονικά? Γιατί την πήρα από Ελληνικό κατάστημα και μου είπαν έχει εγγύηση 2 χρόνια. Γιατί δεν την έχετε στο site?
Απάντηση: Την 760 ε? Ναι έχει κανονικά εγγύηση, εννοείται! Στο site ίσως δεν έχουν προλάβει να την ανεβάσουν ακόμα.

Τηλέφωνο προς LG (Δεν θυμάμαι ημ/νια - περίπου 10/6 ήταν):

Ερώτηση: Έχω την Pk760. Τα ιντερνετικά είναι λίγα, θα γίνουν αναβαθμίσεις?
Απάντηση: Ναι προς το παρόν είναι λίγα, αργότερα ίσως γίνουν αναβαθμίσεις αλλά δεν είναι σίγουρο ακόμα.
(Ούτε εντύπωση το μοντέλο του έκανε ούτε ήξερε για τα ιντερνετικά!)
Ερώτηση: Εγγύηση για την TV έχω κανονικά, παρ'όλο που δεν την έχετε στο site ε?
Απάντηση: Δεν την έχουμε στο site? Για να δω. Ναι έχετε δίκιο. Δεν ξέρω γιατί δεν έχει ανέβει, θα το κοιτάξω. Εγγύηση βεβαίως έχετε κανονικά με την απόδειξη αγοράς της.

Τηλέφωνο προς LG (25/6/2010):
Ερώτηση: Έχω την Pk760. Στο site δεν υπάρχει ακόμα...
Απάντηση: Την PK760? Δεν την εισάγουμε αυτή!
Ερώτηση: Μα εγώ την έχω πάρει από Ελληνικό κατάστημα και...
Απάντηση:Ναι αλλά δεν την εισάγουμε εμείς! Προφανώς το κατάστημα δεν την αγοράζει από εμάς...
Ερώτηση: Με την εγγύηση τι γίνετε?
Απάντηση: Έχει εγγύηση από την εταιρία LG την διεθνή, δλδ 1 χρόνο και όχι 2 όπως από την Ελληνική! Και ίσως δυσκολευτείτε να βρείτε ανταλλακτικά!
Ερώτηση: Καλά και εμένα ως αγοραστή πως με προστατεύετε εσείς? Εγώ ήθελα τηλεόραση με Ελληνική εγγύηση από την Ελληνική αντιπροσωπία! Θα πρέπει κάθε φορά που θα αγοράζω κάτι, να σας παίρνω τηλέφωνο να ρωτάω αν είναι δικό σας!
Απάντηση: Δυστυχώς η αγορά είναι ελεύθερη και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Εμείς θα προσπαθήσουμε να σας εξυπηρετήσουμε σε ότι χρειαστείτε για 1 χρόνο. Αλλά μην ανησυχείτε! Το μοντέλο που επιλέξατε είναι πολύ καλό και κοντά στην PK950 και PK550.
(??????? @%^$%^##%&*@!!!!!!!!!!! ΈΛΕΟΣ!!!)
Ερώτηση: Ναι το ξέρω, γι'αυτό την διάλεξα, αλλά εγώ σας έχω πάρει 2 τηλέφωνα και μου είπατε ότι έχει εγγύηση κανονικά!
Απάντηση: Αποκλείεται! Δεν λέω ότι λέτε ψέματα, αλλά ίσως ήταν αρχές Μαίου που δεν είχαμε ακόμα ακριβώς τα μοντέλα που τελικά θα εισάγουμε.
Ερώτηση: Και εγώ τι φταίω! Που ξέρω αν το φέρνετε εσείς ή όχι! Γι'αυτό πήρα και τηλέφωνο και ρώτησα και μου είπατε ότι έχει εγγύηση από εσάς!
Απάντηση: Περίεργο να σας είπαμε κάτι τέτοιο, από τη στιγμή που το συγκεκριμένο μοντέλο δεν το έχουμε καν στο σύστημα! Είστε σίγουρος ότι είναι αυτό το μοντέλο σας?
(ΕΛΕΟΣ 2!!!!)
Ερώτηση: Και βέβαια είμαι σίγουρος! Αν είναι δυνατόν! Οι συνομιλίες δεν καταγράφοντια?
Απάντηση: Βεβαίως, αλλά από τα στοιχεία που μου δίνεται δεν φαίνεται τίποτα στην καρτέλα σας! Μόνο το κινητό σας (η καρτέλα που ανοίχτηκε προφανώς μέσω του registration στο internet!)
Ερώτηση: Δηλαδή το ότι εγώ νόμιζα σύμφωνα με τα λεγόμενα σας ότι έχω κανονικά εγγύηση 2 χρόνια θα περάσει έτσι?
Απάντηση: Τι να σας πω? Σας είπα στην καρτέλα σας δεν φαίνεται κάτι. Και από τη στιγμή που δεν υπάρχει καν στο σύστημα απορρώ πως κάποιος να σας έδωσε στοιχεία για αυτη!
Ερώτηση: Μα απ'ότι θυμάμαι δεν με ρώτησαν καν όνομα! Αλλά τα τηλέφωνα από τα οποία σας κάλεσα ήταν αυτά...
Απάντηση: Δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι άλλο...
Ερώτηση: Και με τις αναβαθμίσεις τι γίνετε? (firmware, internetika?)
Απάντηση: Ναι και εκεί ίσως έχετε κάποιο πρόβλημα. Έτσι κι'αλλιώς τα internetικα δεν παίζουν ακόμα (!!!???).
Ερώτηση: Μα εμένα παίζουν κανονικά!
Απάντηση: Παίζουν???... Ε... Α ναι, το Skype δεν παίζει ακόμα και δεν ξέρω αν παίξει σε εσάς! Κάτι άλλο...?
...

Τηλέφωνο προς e-technoshop (25/6/2010):
Δεν το σηκώνουν, αλλά θα ξαναπάρω αύριο...

Όπως καταλαβαίνεται οι άνθρωποι είναι ολίγον τι... μ@λ@κ3ς!!!!!!!
Μετά από 2 τηλέφωνα επιβεβαίωσης είδαν ότι τελικά δεν θα φέρουν το μοντέλο και δεν υπάρχει τίποτα στην... καρτέλα μου!
Η αλήθεια είναι ότι δεν με νοιάζει τόσο! Όταν την πήρα, αυτή ήθελα και την έψαχνα να την πάρω ακόμα και από το εξωτερικό! Αναβαθμίσεις θα βρω ένα κάρο στο internet (λογικά δεν θα έχει πρόβλημα και απ'ευθείας η TV να βρει αναβαθμίσεις). Αλλά είναι το γαμώτο και η κοροϊδία! Πάλι αυτή θα έπαιρνα, αλλά έπρεπε να μου το έχουν πει! Θα πάρω και ένα τηλ αύριο στην technoshop να τους ξεχ3σω και βλέπουμε!

Πάντως όποιος ενδιαφέρεται για εγγυήσεις κλπ καλύτερα να το ξανασκεφτεί! Εγώ τώρα θα ίσως πήγαινα στην C6500! Αλλά προσοχή γιατί πχ το e-technoshop που την έχει πιο φθηνά απ'όλους, μάλλον παραεισαγωγή την έχει και αυτή! και απ' οτι μου είπαν από LG στα site που την έχουν από ελληνικά αντιπροσωπία το γράφουν...

Τι να πω, καλή επιλογή και καλή τύχη με τις αγορές σας!!!
 

nikosjc

Senior Member
8 September 2008
313
Και τώρα το πιο... κουλό!!!!!!!!

Πήρα στα χέρια μου το βιβλιαράκι της εγγύησης (θυμήθηκα ότι το είχα κοιτάξει στις αρχές και δεν μου είχε κάνει τίποτα αρνητική εντύπωση...!!!)

Ανοίγω λοιπόν την σελίδα με τα Ελληνικά η οποία γράφει...

LG Electronics Ελλάς Α.Ε.
Εθνάρχου μακαρίου 1, δέλτα παλαιού Φαλήρου ΤΚ. 175 01, Αθήνα

Σας ευχαριστούμε γαιτ την εμπιστοσύνη σας... μπλα, μπλα, μπλά...

Η LG Electronics Ελλάς Α.Ε. εγγυάται την σωστή λειτουργία αυτής της συσκευής

μπλα, μπλα, μπλα...

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ:
1. Η παρούσα εγγύηση δεν επηρεάζει τα νόμιμα σας δικαιώματα.
2. Η διάρκεια της εγγύησης είναι 2 (δύο) χρόνια και ξεκινά από την ημερομηνία αγοράς της συσκευής.
3. Για να ισχύει η εγγύηση πρέπει να συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς του αρχικού αγοραστή.
4. ...


Τώρα τι να πω!!!!!!!! Ξέρει κανένας τι του γίνεται από δαύτους!!!!!!!!!!:damnyou:

Θα ξαναπάρω αύριο τηλ (ή από Δευτέρα αν δεν δουλεύουν αύριο) να δω τι θα μου πουν! Είμαι πραγματικά περίεργος!!!!!!!!!
 

barkoulis5

New member
17 May 2010
21
Λοιπόν Νίκο την πήρα και εγώ την Παρασκευή από το γνωστό μαγαζί.

Τα ίδια λέει και σε εμένα το βιβλίο εγγύησης . 2 χρόνια. Αν τολμήσουν να κάνουν ότι δεν την υποστηρίζουν θα τους κάνω τόσες αγωγές που δεν θα προλαβαίνουν οι δικηγόροι τους. Στο βιβλίο της εγγύησης που έχει μέσα η τηλεόραση δεν αναφέρει πουθενά ότι η εγγύηση ισχύει μόνο αν την πάρουμε από τα μαγαζιά που τροφοδοτούν εκείνοι!! Είναι απαράδεχτοι!!! Εγώ έχω την απόδειξη αγοράς και το βιβλίο εγγύησης που έχει μέσα το προιόν. Τι θα πεί εγγύηση από την ελληνική αντιπροσωπεία?? Η εγγύηση δίνεται απο την LG. Και το προϊόν λέει μέσα 2 χρόνια!!! Όταν βρω χρόνο θα γράψω και ένα γράμμα στα κεντρικά της LG και θα τους εξηγήσω πόσο μας κοροϊδεύουν εδώ...

Τώρα για την τηλεόραση...

Είναι πολύ καλή και όμορφη. Εγώ δεν μετανιώνω που δεν πήρα την 550 (που έχει τις ευλογίες της ελληνικής αντιπροσωπείας...)
Είναι πολύ πιο ωραία η 760.
Ακόμα διαβάζω το manual αλλά είμαι εντυπωσιασμένος.. 50 ίντσες με 1000 ευρώ και πολύ καλή ποιότητα..
Ίσως δεν μπορώ να κρίνω την εικόνα σε σχέση με μια LED-LCD αλλά εμένα μου αρέσει πολύ αυτή η όχι υπερφωτισμένη εικόνα των πλάσμα. Πολύ κινηματογραφική εικόνα.
Τώρα από τα καλούδια της είναι όλα πολύ καλά όπως είχες αναφέρει και εσύ την πρώτη φορά με μόνο μείον την έλλειψη υποστήριξης DTS. Προσπάθησα να δώ μήπως στέλνει το σήμα στην έξοδο ήχου , συνδέοντας τον ενισχυτή μου εκεί αλλά δυστυχώς δεν το κάνει. Κρίμα γιατί o WD media player που έχω και ούτε αυτός υποστηρίζει DTS στέλνει όμως το σήμα στην οπτική έξοδο και το αποκωδικοποιεί ο Yamaha μου

Επίσης θα ήθελα να προσθέσω ότι το μαγαζί που την πήρα αν και δεν σου γεμίζει το μάτι ήταν πολύ συνεργάσιμοι, ευγενικοί και πολύ ακριβής στον χρόνο!! Μου είχαν πει όταν την παρήγγειλα ότι την ερχόμενη Τετάρτη θα την έχω και έτσι και έγινε!!

Γενικά εύχομαι να μην έχουμε κάποιο πρόβλημα και να βάλουν την εγγύηση τους εκεί που ξέρουν !!!
 
Last edited:

barkoulis5

New member
17 May 2010
21
Τώρα για το στρώσιμο ξέρεις κάποιος απο που θα κατεβάσω τα αρχεία και πόσο χρειάζεται (και σε τι ρυθμίσεις);
 

nikosjc

Senior Member
8 September 2008
313
Άντε επιτέλους! Καλορίζικη!!!

Στο βιβλίο της εγγύησης που έχει μέσα η τηλεόραση δεν αναφέρει πουθενά ότι η εγγύηση ισχύει μόνο αν την πάρουμε από τα μαγαζιά που τροφοδοτούν εκείνοι!! Είναι απαράδεχτοι!!! Εγώ έχω την απόδειξη αγοράς και το βιβλίο εγγύησης που έχει μέσα το προιόν. Τι θα πεί εγγύηση από την ελληνική αντιπροσωπεία?? Η εγγύηση δίνεται απο την LG. Και το προϊόν λέει μέσα 2 χρόνια!!! Όταν βρω χρόνο θα γράψω και ένα γράμμα στα κεντρικά της LG και θα τους εξηγήσω πόσο μας κοροϊδεύουν εδώ...
Μα αν παρατητήσεις γράφει LG Electronics Ελλάς Α.Ε.το βιβλιαράκι! Δηλαδή είναι δικιά τους η εγγύηση, Ελληνική!!! Μάλλον δεν ξέρουν τι εισάγουν! Γιατί γενικά η LG (η Ευρωπαϊκή) δίνει 1 χρόνο και τα 2 τα έχει η Ελληνική σαν έξτρα ας πούμε (αν και υπάρχει νόμος για 2ετή υποχρεωτική εγγύηση στα ηλεκτρονικά προϊόντα βέβαια, αλλά τέλος πάντων!). Εγώ δεν σκοπεύω να ασχοληθώ άλλο! (εκτός αν μου τη βαρέσει και πάρω κανα τηλ πάλι έτσι για σπάσιμο!!!). Αν τύχει κάτι, πάω με την εγγύηση και το βιβλιαράκι με τα 2 (δύο) χρόνια εγγύηση και αν θέλουν ας μου πουν τίποτα...!!!:rifle:


Είναι πολύ καλή και όμορφη. Εγώ δεν μετανιώνω που δεν πήρα την 550... ...Τώρα από τα καλούδια της είναι όλα πολύ καλά όπως είχες αναφέρει και εσύ την πρώτη φορά με μόνο μείον την έλλειψη υποστήριξης DTS
Σου είπα, είναι πάρα πολύ όμορφη και ποιοτική τηλεόραση που έχει πάρα πολλά καλλούδια! Για το DTS έχω δοκιμάσει και εγώ διάφορα, αλλά δυστυχώς...

...το μαγαζί που την πήρα αν και δεν σου γεμίζει το μάτι ήταν πολύ συνεργάσιμοι, ευγενικοί και πολύ ακριβής στον χρόνο...

Όντως το είχα γράψει και εγώ. Το μαγαζί δεν είναι τίποτα εμφανiσιακά γιατί είναι e-shop κυρίως, αλλά είναι άριστοι σε όλα τους! Ακόμα και στο θέμα της εγγύησης που απ'ότι φαίνεται ξέρουν περισσότερα από την LG...!!! :grinning-smiley-043

Άντε καλό στρώσιμο και καλό λιώσιμο... :-D
 

nikosjc

Senior Member
8 September 2008
313
Α, για το στρώσιμο! Πρόσεχε λίγο στην αρχή τα κανάλια και τα logos τους! Όχι ότι είχα πρόβλημα, αλλά καλό θα ήταν να τα βλέπεις σε μεγέθυνση ώστε να χάνονται τα logos.

Βάλε σχετικά χαμηλά φωτεινότητα, οξύτητα και λοιπές ρυθμίσεις για να μην είναι πολύ έντονη η εικόνα και σου δημιουργεί IR πιο εύκολα.

4:3 βάζω μόνο σε κάνα ποδόσφαιρο τώρα με το μουντιάλ, γενικά το
αποφεύγω γιατί είναι γκρι και οι μπάρες και δεν μ'αρέσει!

Ταινίες είδα από την 2η μέρα χωρίς κανένα πρόβλημα (εντάξει, μια την ημέρα όχι για κάνα 8ωρο!).

Τέλος, το burn-in DVD σχεδόν κάθε βράδυ για καμιά 10αριά μέρες περίπου και κάποιες ώρες που δεν έβλεπα! Και τώρα καμιά φορά το βάζω έτσι για να έρχεται στα ίσια της! Βελτίωση στην εικόνα είδα στις 300ώρες περίπου (τώρα είμαι πάνω από 400 και όσο πάει στρώνει...!).
 

barkoulis5

New member
17 May 2010
21
Εχω βάλει όλες τις ρυθμίσεις στο 50% όπως λένε και τα post για το στρώσιμο. Να πώ την αλήθεια βέβαια μερικές φορές, στα ματς ας πούμε δεν αντέχω και τα χώνω στα προρυθμισμένα που έχει για τα ματς. Άλλη εικόνα!! Το χορτάρι καταπράσινο και όλα φαίνονται τέλεια. Και στην Hi def εικόνα είναι αλλο πράγμα αν και βέβαια δεν έχω δει κάποια ταινία γιατι έχω και προβολέα και προτιμώ τις 100 ίντσες!! :firstprize:

Ακόμα δεν έχω ξεκινήσει το στρώσιμο αλλά θα το κάνω σύντομα.

τώρα οι ερωτήσεις:ears: :smile:

Πώς βλέπουμε τις ώρες που έχει παίξει??
Όταν βάζω κάτι να παίξει απο τον media player τις τηλεόρασης π.χ κάτι σειρές που έχω κατεβάσει οι οποίες είναι σε 4:3 φορματ δεν μπορώ να διαλέξω άλλο φορματ. Το μόνο που βγάζει σαν επιλογή είναι το αρχικό ή πλήρες μέγεθος. Έχεις καμμια ιδέα αν γίνεται αλλιώς;
 

nikosjc

Senior Member
8 September 2008
313
Εννοείται πως με τις έτοιμες ρυθμίσεις, ή αν τις φτιάξεις μόνος σου (expert-1,-2), είναι τρομερές οι διαφορές σε ποιότητα! Αλλά πρώτα το στρώσιμο... :lehrer: :p

Ωρες λειτουργίας:
Menu > Υποστήριξη Πελατών (κόκκινο) > Πληρ. προϊον./υπήρ...

Απ'όσο γνωρίζω δυστυχώς δεν αλλάζουν οι ρυθμίσεις! Ούτε για την αναλογία αλλά ούτε και για την εικόνα (thx, expert-1, κλπ)... :frown: