- 23 June 2006
- 9,975
Μετά χρόνια μουσικών και χαιφιντελιστικών παρουσιάσεων, είπα να μπω και σε άλλα λιβάδια...
Αιτία, ένα καταπληκτικό μαγαζί που επισκέφτηκα πρόσφατα μετά θερμές συστάσεις φίλων ... και εκεί, με ευχάριστη έκπληξη διαπίστωσα ότι στους επιχειρηματίες που το τρέχουν περιλαμβάνεται και ο φίλος συνφορουμίτης Θωμάς, (Tio4711). Οπότε, το ένοιωσα σαν υποχρέωση να ποστάρω εδώ, πλέον των κριτικών που ανέβασα στις γνωστές σχετικές ιστοσελίδες ....
Καταπληκτικός χώρος, (σε ανακαινισμένο οίκημα στου Ψυρρή) που κάθε του γωνιά φωνάζει για το μεράκι και το καλό γούστο των ιδιοκτητών.
Το μπαρ είναι απίστευτο, [ενδεικτική φωτο από το διαδίκτυο], δεν νομίζω να υπάρχει άλλη τέτοια μερακλίδικη μπάρα στην πόλη:
Μέσα στον εσωτερικό χώρο, υπάρχουν ξεχωριστές γωνιές με την δική τους διαφορετική ταυτότητα και αισθητική... σύντομα, όπως μου είπε ο Θωμάς, θα λειτουργήσει και πάνω επίπεδο συν η καταπληκτική ταράτσα...
Οι γεύσεις εξαιρετικές, με την παρέα μου μας ενθουσίασε η καλοκαιρινή σαλάτα (απίστευτη πραγματικά με βάση καψαλισμένα φασολάκια), το φρικασέ σφυρίδας, το μεταμοντέρνο παστίτσιο. Όλα είχαν κάτι διαφορετικό να δώσουν, με λεπτές γευστικές αποχρώσεις που δεν έχει συνηθίσει κανείς από αυτά τα πιάτα... Από τα γλυκά, αριστουργήματα ήταν το κεηκ σοκολάτας και ο 'πειραγμένος μπακλαβάς, πραγματικά δάγκωνες και ένιωθες μικρά πυροτεχνήματα χαράς και ευωχίας να εκρήγνυνται στον ουρανίσκο σου...
Τέλος τα σπρίτζεν (η αδυναμία μου τα τελευταία χρόνια) που φτιάχνουν με δική τους συσκευή ανθράκωσης και πραγματικά φρούτα ( και όχι όπως συνήθως με -μπλιάχ- σιρόπια ) είναι κατά την γνώμη μου, τα καλύτερα στην Αθήνα. Το λέω μετά γνώσης λόγου καθώς έχω γυρίσει σχεδόν όλα τα σπριτζεράδικα, σε εξορμήσεις αργά το απόγευμα μετά την δουλειά... ειδικά αυτό με καρπούζι δεν υπάρχει, ο παρασκευαστής πρέπει να είναι σαμάνος, μάγος, κάτι τέλος πάντων ... ταξίδι κανονικό...
Σαν μέλος του Σωματείου, προτείνω όταν οργανώνονται εκδηλώσεις του κλαμπ μας, να έχουμε υπόψη το Sazerac !
Θωμά, εύγε για το μεράκι και όλο τον κόπο. Εύχομαι καλές δουλειές. Ειλικρινά, δεν θα έμπαινα στον κόπο να γράψω οτιδήποτε, αν αυτό το επιχείρημα δεν ήταν δέκα φορές καλύτερο από ότι ήδη περιέγραψα.
Αιτία, ένα καταπληκτικό μαγαζί που επισκέφτηκα πρόσφατα μετά θερμές συστάσεις φίλων ... και εκεί, με ευχάριστη έκπληξη διαπίστωσα ότι στους επιχειρηματίες που το τρέχουν περιλαμβάνεται και ο φίλος συνφορουμίτης Θωμάς, (Tio4711). Οπότε, το ένοιωσα σαν υποχρέωση να ποστάρω εδώ, πλέον των κριτικών που ανέβασα στις γνωστές σχετικές ιστοσελίδες ....
Καταπληκτικός χώρος, (σε ανακαινισμένο οίκημα στου Ψυρρή) που κάθε του γωνιά φωνάζει για το μεράκι και το καλό γούστο των ιδιοκτητών.
Το μπαρ είναι απίστευτο, [ενδεικτική φωτο από το διαδίκτυο], δεν νομίζω να υπάρχει άλλη τέτοια μερακλίδικη μπάρα στην πόλη:
Μέσα στον εσωτερικό χώρο, υπάρχουν ξεχωριστές γωνιές με την δική τους διαφορετική ταυτότητα και αισθητική... σύντομα, όπως μου είπε ο Θωμάς, θα λειτουργήσει και πάνω επίπεδο συν η καταπληκτική ταράτσα...
Οι γεύσεις εξαιρετικές, με την παρέα μου μας ενθουσίασε η καλοκαιρινή σαλάτα (απίστευτη πραγματικά με βάση καψαλισμένα φασολάκια), το φρικασέ σφυρίδας, το μεταμοντέρνο παστίτσιο. Όλα είχαν κάτι διαφορετικό να δώσουν, με λεπτές γευστικές αποχρώσεις που δεν έχει συνηθίσει κανείς από αυτά τα πιάτα... Από τα γλυκά, αριστουργήματα ήταν το κεηκ σοκολάτας και ο 'πειραγμένος μπακλαβάς, πραγματικά δάγκωνες και ένιωθες μικρά πυροτεχνήματα χαράς και ευωχίας να εκρήγνυνται στον ουρανίσκο σου...
Τέλος τα σπρίτζεν (η αδυναμία μου τα τελευταία χρόνια) που φτιάχνουν με δική τους συσκευή ανθράκωσης και πραγματικά φρούτα ( και όχι όπως συνήθως με -μπλιάχ- σιρόπια ) είναι κατά την γνώμη μου, τα καλύτερα στην Αθήνα. Το λέω μετά γνώσης λόγου καθώς έχω γυρίσει σχεδόν όλα τα σπριτζεράδικα, σε εξορμήσεις αργά το απόγευμα μετά την δουλειά... ειδικά αυτό με καρπούζι δεν υπάρχει, ο παρασκευαστής πρέπει να είναι σαμάνος, μάγος, κάτι τέλος πάντων ... ταξίδι κανονικό...
Σαν μέλος του Σωματείου, προτείνω όταν οργανώνονται εκδηλώσεις του κλαμπ μας, να έχουμε υπόψη το Sazerac !
Θωμά, εύγε για το μεράκι και όλο τον κόπο. Εύχομαι καλές δουλειές. Ειλικρινά, δεν θα έμπαινα στον κόπο να γράψω οτιδήποτε, αν αυτό το επιχείρημα δεν ήταν δέκα φορές καλύτερο από ότι ήδη περιέγραψα.
Last edited: